Щастливи заедно (Aşka Sürgün) - Beren Saat и Mahsun Kırmızıgül - Тема 3

• 59 871
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Привет! И аз гледах първа серия на "Hayat devam edıyor". Това, което ми направи впечатление е, че сцената с първата брачна нощ май е била поизрязана с оглед изискванията на турския СЕМ или аз попаднах на такова копие в нета. newsm78 Самата сцена я има отделно и е гледана над 1500000 пъти! Махсун умее да снима провокативно.

# 706
Добро утро сладурки !!! Hug Лека и успешна седмица на всички .

По едно кафе за старт на деня   

# 707
Добро утро ,милички! Желая хубав ден на всички ви!С нетърпение очаквам днес епизода и ако може едно преразказче ,че до вечерта ще ми се пукне душичката Mr. Green
Vali_N , опитах се да го гледам този филм-не успях,много ми е тежък,орязана ,не орязана тази сцена е направо  Sick Разгледах разни клипчета ,ама не ми се получава -натежава ми и още повече ми се свива сърцето ,заради всички тези жени!Нечовешко е просто -а добре ,че не разбирам езика сигурно ще се чувствам още по отвратително Shocked

# 708
Здравейте и от мен!
По темата за съдбата на тези жени,аз мисля ,че и в България мохамеданките са с подобна участ.
Вчера като се прибирахме от Гърция,седнахме в един хотел в Златоград на басейна и какво мислите видяхме.Едно младо семейство,мъжа по бански,двете малки деца също,а жената с дълъг шлифер,дълга пола под него и с кърпа на главата.Тримата се къпеха,а тя стоеше на масата и ги гледаше как се плицикат.Като си тръгвахме,видяхме ,че се качиха в кола с кърджалийска регистрация,така че и тук може би съдбата на жената не е много по -различна.И сега се сещам,че преди 4-5 години ,един колега на мъжа ми,ожени дъщеря си за сина на негов пръв приятел,без те да са се виждали от деца,защото момчето беше в Канада от 8 години.И това в Пловдив ,във 21 век,така че защо в Диарбекир да не си е по старому.

# 709
  • The World
Здравейте и от мен!
По темата за съдбата на тези жени,аз мисля ,че и в България мохамеданките са с подобна участ.
Вчера като се прибирахме от Гърция,седнахме в един хотел в Златоград на басейна и какво мислите видяхме.Едно младо семейство,мъжа по бански,двете малки деца също,а жената с дълъг шлифер,дълга пола под него и с кърпа на главата.Тримата се къпеха,а тя стоеше на масата и ги гледаше как се плицикат.Като си тръгвахме,видяхме ,че се качиха в кола с кърджалийска регистрация,така че и тук може би съдбата на жената не е много по -различна.И сега се сещам,че преди 4-5 години ,един колега на мъжа ми,ожени дъщеря си за сина на негов пръв приятел,без те да са се виждали от деца,защото момчето беше в Канада от 8 години.И това в Пловдив ,във 21 век,така че защо в Диарбекир да не си е по старому.
И аз съм виждала подобни сцени и то по Северното ни черноморие. В това отношение мохамеданките наистина имат тежка съдба, но според мен, те и не могат да си представят начин на живот като на европейките. Както и ние не можем да възприемем техния. Явно е въпрос на възпитание и традиции, но наистина ми е много жал за тези жени.

# 710
  • София/Бургас
Здравейте и от мен!    Hug
Хванах края на сериала, така, че ще чакам да го качат някъде.

# 711
Здравейте!
Може лу да помоля някой гледал сериала да разкаже в спойлер какво се случва по натам.
Благодаря!

# 712
Ферхат постъпи много безотговорно.Според мен нищо не му дава право да взема Ширин без знанието на майка и.видяхме обаче че му е много по забавно да стои при приятелите си с мотори отколкото да обърне внимание на това че детето не се чувства добре
 Ася пък отново изкара  съпруга си виновен. Тази жена е истинска дъщеря на Берин

Много ми харесват Зилян и Хазар .За съжаление обаче Бурджу се готви да нанесе ударът си.Умря си от яд и от злоба като ги видя прегърнати. Дори и приятелката и кояти преди и даваше съвети да каже на Хазар за детето вече не е много убедена в  това

# 713
Момичета,  нищо не сте пропуснали по мое скромно мнение. Нашите сладури преди да се приберат от Медият отидоха на свиждане на брата на Зелян. Зелян първо се видя с Юсуф, който и каза, кой застреля Бену , а след това се видя с брат си. Брат и и каза, че е в затвора за да има мир и за да не продължи кръвната вражда, попита я да ли обича съпруга си и да ли е щастлива  и че това е най-важно за него.Хазар докато я чакаше отвън разбра от един свещеник, че не Юсуф е застрелял Бену, а чичо му, но за съжаление и "лудия" ни Расул чу целия разговор. В Истамбул кипи трескава подготовка за посрещането на сладурковците. Бурджу, като удавник за сламка се е вкопчила в идеята точно тази вечер на тържеството да каже на Хазар, че ще имат бебе и се прави на красива. Фехратин реши да се прави на добрия чичко и взе Ширин без да каже на никого да я води на разходка, но Джасур ги намери по късно и прибра детето. Утре ще ни очакlат много емоции Simple Smile))
Те това беше в общи линии надявам се да съм ви била полезна.

# 714
Ферхат постъпи много безотговорно.Според мен нищо не му дава право да взема Ширин без знанието на майка и.видяхме обаче че му е много по забавно да стои при приятелите си с мотори отколкото да обърне внимание на това че детето не се чувства добре
 Ася пък отново изкара  съпруга си виновен. Тази жена е истинска дъщеря на Берин

Много ми харесват Зилян и Хазар .За съжаление обаче Бурджу се готви да нанесе ударът си.Умря си от яд и от злоба като ги видя прегърнати. Дори и приятелката и кояти преди и даваше съвети да каже на Хазар за детето вече не е много убедена в  това

Тя крушата не пада по далеч от дървото (имам предвид Ася ) А пък Ферхат си знаех още в началото , че този човек не става за баща . Ахузар  как сложи Беринчето на място . smile3501 newsm44
Бурджуто не искам да я коментирам защото съм бясна , това не е обич а чиста злоба и завист.Тя със сигурност ще продължи да пада все по ниско  newsm61
Джелял излезе по голям и достоен мъж от аби Ресул .

# 715
Аз пък се чудя на думите на Бурджу:трябвало да е красива.
Ама как бе джанъм ще стане това,то злобата ти те прави да приличаш на злата вещица.
Каквото и да облечеш,каквато и прическа да ти направят все си оставаш същия дразнител.
Страшно ми харесаха думите на Ахузар за Берин че като майка не я е разбрала.И стана добре че Беринчето чу това.
А за Ферхат какво да кажа,та той не можа да намери едни кърпички какво щеше да стане ако трябваше да търси лекар?

# 716
  • София
Вили, то и аз се изблещих за Красотата на Бурджу, то само метлата й липсваше
щом 5г. Хазар не я е забелязал колко е красива, сега ли ще я забележи ooooh!
мисля че щеше да я уважи повече ако просто си беше родила и гледала детето, едва ли щеше да я остави, а тя тича да се прави на Мис Свят, дуе бузи,/като натъпкана с ботокс ми мяза/ Thinking
и друго, като гледам техните обичаи, не й ли идва наум че Хазар може да предяви претенции към детето и да го вземе
ето примера с Ферхат и неговите претенции, в ЛиН, също имаше този проблем-любовницата криеше бебето, да не би богатите роднини да го отнемет, в 1001 Нощи също Thinking
в Турция  бащите без проблем отнемат децата, особено в богатите и силни семейства, поне така видяхме в много филми  
но то тя нали е оперирана от мозък, добре че дружката й е до нея, та да й налива Sick  
ох, другата серия ще е много кофти Sad Sad
що им трябваше да си ходят от Мидят

# 717
И аз това си казвах докато гледах-да си бяха стояли в Мидят.Щяха да се разхождат на воля с каручка.И толкова много пещери имаше,все щяха да намерят в коя да се скрият от родата.
Аз си мисля за Джесур,гадно му е че застреля човек в Ирак а колко лесно извади пистолета срещу Ферхат.Влиянието на чичо му Низар май няма да му се отрази добре.

# 718
 wavey Да вляза и да се разпиша отново преди да изпишите темата. Изпуснах някой интересни дискусии, но поне прочетох доста любопитна информация.
Пасторалната идилия свършиии  smile3518 Утре ще настане голямата драма.
Бурджуто вече ще я гледаме нонстоп и то все, когато не трябва  #Cussing out и Беринката доста ще я проклинаме, тя до сега все мрънкаше и търкаше диванчето, а тепърва ще тича при дружката си във всеки удобен момент  bash
Днес ясно си пролича, че действата на Бурджу не са от любов, а са в резултат на злоба и завист. Всичко прави на инат - няма да се дам лесно - ще търся всякакви варианти да си върна Хазар - Ама ей шматко, нали ги видя влюбени като първокурсници такава любов разваляли се.
Беринката поне си получи заслуженото. Ахузар не се посвени и всичко в очите и каза, не че тя проумя де. Щото ако си беше взела бележка нямаше да си вре носа в живота на Хазар и Зилян.
Джесур по-скоро да връща пистолета на чичо си, че току така оръжие не се размахва пред деца. А Ферхат да се яхва на мотора си и той да се разкара от картинката, че вече дразни - тъй тъй друго не знае и на детето това предложи да обиколим света заедно  smile3555
Джелял отново показа, че е повече мъж от Ресул - нито избяга, когато можеше, нито ще проговори за да има мир и сестра му да е щастлива. Пък абито мисли само за отмъщението си когато плануваше ликвидирането на Хазар, хич не го е еня за околните.
Изказах се по всички въпроси, като имам време пак ще пиша   bouquet

Здравейте!
Може лу да помоля някой гледал сериала да разкаже в спойлер какво се случва по натам.
Благодаря!
Скрит текст:
Много накратко
Бурджу се появява на партито и казва на Хазар за бебето, с което разваля първата брачна нощ на влюбените гълъбчета. Сем. Шахвар се мести в Истанбул за новия бизнес с Азизоулу, а и за учението на Дилян. Зилян се опитва да свикне, че не тя ще роди първородното дете на Хазар, а междувременно Низар и Ресул с простотиите си развалят мира. Зилян е принудена да се прибере при баща си /първоначално отказва, но Ресул отвлича Бену и с това я принуждава / и преди да се раздели с Хазар прекарва вечерта с него за да има той спомен от нея. Следват доста събирания и раздели. Ражда се синът на Хазар, а Зилян научава, че е болна от рак на шийката на матката. Решава, че това ще сложи край на брака и с Хазар и иска да се разделят. Хазар не иска, но в крайна сметка на края се разделят тъй като по същото време при катастрофа Бурджу умира и Хазар се чувства виновен за това. Накрая все пак се събират.
Бену успява да избяга с Йосуф с помощта на Хазар и Зилян, но и с подкрепата на майка си, тъй като Низар иска да я омъжи за шофьора си Халил.
Джелял е освободен от затвора след развалянето на мира.
Дживан и Дилян се женят след доста терзания да я бъде или не тази връзка.
Ресул попада в затвора и там си намира майстора. Но преди това успява да стреля по Низар, който остава прикован в инвалидна количка.
Джесур си намира нова дружка и се жени за нея.

# 719

Общи условия

Активация на акаунт