Щастливи заедно (Aşka Sürgün) - Beren Saat и Mahsun Kırmızıgül - Тема 3

• 59 880
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Флор - Много благодаря  Heart Eyes   bouquet

# 721
В този епизод най-силно ми въздействаха думите на Зилян при сбогуването с Ресул(той:нямам думи за смелостта ти,първо се ядосах ,че си дошла в Ирак ,но после се почувствах горд с теб. Ти си една истинска Шахвар и тя: Де да можех и аз да се гордея с теб)  smile3501 За Ферхат не мога да намеря думи -такова чудо на природата от къде се взе ,баща искал да бъде,а  елементарни неща не направи(като това да се обадиш ,че го взимаш -нищо ,че Шерин настоя да тръгват ,нали уж той е големия и трябва да може да разсъждава като възрастен  уф вбеси ме !

# 722
  • The World
Влиянието на Низар очевидно се отразява зле на Джесур. Явно едно убийство, а било то и неволно е достатъчно, за да обърка ценностната система на човека. Но предполагам причинява и проблеми с нервите, щом толкова лесно насочи пистолета срещу Ферхат.
Стана ми жал и за Джилял - личи си, че наистина е добър човек, щом се жертва за щастието на близките си. Жалко, обаче, че не може да осъзнае, че по този начин им вреди, оставяйки убиеца Ресул на свобода.
Хареса ми, и как Азам затвори устата на Ресул, като му каза, че Дилян ще учи в Истанбул. Зилян също беше права, като му каза, че не може да се гордее с него. Определено е човек без съвест.
Ахузар също беше съвсем права, като каза, че не се нуждае от фалшивото съчувствие на Берин, която отиде в болницата само от кумова срама.
Бурджу все повече ми пада в очите. За кого се гласи така? С очите си видя, че Хазар е щастлив със Зилян. Колкото и да й е трудно да го приеме, трябва ли да се унижава така и да пръска отрова?

# 723
  • По света и в нас.
Леле,аз си мислех,че като няма епизод събота и неделя,няма да пишете ,а то сте изписали цялата тема ShockedМного хубава информация сте дали ,за съжаление насилието сред жените си остава.
Днес и аз много се ядосах на Бурджу,къде ще става красива newsm78
Вили, то и аз се изблещих за Красотата на Бурджу, то само метлата й липсваше
щом 5г. Хазар не я е забелязал колко е красива, сега ли ще я забележи ooooh!
мисля че щеше да я уважи повече ако просто си беше родила и гледала детето, едва ли щеше да я остави, а тя тича да се прави на Мис Свят, дуе бузи,/като натъпкана с ботокс ми мяза/ Thinking

но то тя нали е оперирана от мозък, добре че дружката й е до нея, та да й налива Sick  

Много си права.
А за Ферхат нямам думи.Прииграло му се на татко,детето го боли корем ,че е прекалило със сладоледа,той го кара въздух да си поема. ooooh! [/color]

# 724
  • The World
Да, Ферхат постъпи твърде безотговорно, не е това начина. Но доколкото успях да анализирам образа му, донякъде той самият е непорасъл тийнейджър. Опитва се да промени някакви установени порядки, бунтува се и взима решения на своя глава. Ако наистина обича дъщеря си, трябва най-после да порасне и да поеме отговорност за действията си. Наистина ми е жал за такива хора, познавам такива типажи и в реалния живот, жалка картинка са отстрани.

# 725
  • София/Бургас
Ето ме отново!
Мислех си, че сте изписали темата вече и си счупих краката от бързане.
Сега пускам да гледам и ще напиша едни коментар.
Жалко, че напускат Медиат, нищо хубаво не ги чака в Истанбул.

# 726
Бурджу побесня когато ги видя прегърнати пред къщата.Явно тя все още си мислеше че това е е дин фиктивен брак без чувства и щом я види Хазар и разбере хубавата вест ще зареже натрапената му жена и ще вземе нея.
Умря от злоба като ги видя
Но според мен за тази наглост на Бурджу вина и то не малка има и Берин
Непрекъснато и показваше че тя е жената за Хазар ,че тя е желаната снаха,че Зилян е едва ли не натрапница която никой не иска

# 727
  • София/Бургас
Тази серия не ми беше чак толкова интересна (ама това е отрязък все пак).
Джесур ще пострада най-много от това, което стана в Ирак. Пак и ще се залепи като гербова марка за Низар. Низар наистина го е страх, че Бену ще каже истината. Интересно ми е какво ще бъде развитието.
Джелял носи страшно бреме на плещите си. Виновен без вина е много трудно нещо, особено ако покрай теб има идиоти като Ресул и Низар.
Аз се чудя как по-рано някой не отвлече Ширин. Това дете се гледа само (баба му Берин и леля му Дестан търкат дивана само). От колко време малката се оплаква, че иска да отиде на лунапарк и тъй никой не я заведе. Ферхат е безотговорник, решил, че е лесно да си поиграе на татко, ама не се оказа така лесно както той очакваше. Тя малката беше по отговорната.
Ахузар е златна. Думите и за Берин бяха много точни.
Бурджу съвсем изтрещя. Такава ревност я разтресе като ги видя заедно, че чак ми стана жалко за нея, ама сама си е виновна - не застана пред Хазар да му каже за детето, а му мрънка глупости. После Берин я окуражи още повече и това и трябваше. То май приятелката и е единствената, която мисли. Бурджу го кара на импулси.
Зилян много добре подряза крилцата на Ресул. Добре го шашна.

# 728
  • София
Иве, какво имашш предвид че Джесур се лепва за Низар newsm78
дано не му развалят образа, голям сладур беше
верно че убийството го разтърси, ма това размахване на пистолета пред детето, много неправдоподобно ми излезе newsm78 #Crazy
а Севги-то вече не се ли появява във филма, би ли си камшика изцяло или ще се върне?

# 729
  • София/Бургас
Иве, какво имашш предвид че Джесур се лепва за Низар newsm78
дано не му развалят образа, голям сладур беше
верно че убийството го разтърси, ма това размахване на пистолета пред детето, много неправдоподобно ми излезе newsm78 #Crazy
а Севги-то вече не се ли появява във филма, би ли си камшика изцяло или ще се върне?
Галя,
Скрит текст:
Джесур ще почне работи при Низар. Променя се доста, ама накрая пак си става такъв какъвто беше.
Повече Севги няма да видим.

# 730
Трябва да съм красива 

ОХ момичета така добре ли съм????? newsm12

# 731
  • София/Бургас
Май тази актриса свястна снимка няма.

# 732
Тази серия не ми беше чак толкова интересна (ама това е отрязък все пак).
Джесур ще пострада най-много от това, което стана в Ирак. Пак и ще се залепи като гербова марка за Низар. Низар наистина го е страх, че Бену ще каже истината. Интересно ми е какво ще бъде развитието.
Джелял носи страшно бреме на плещите си. Виновен без вина е много трудно нещо, особено ако покрай теб има идиоти като Ресул и Низар.
Аз се чудя как по-рано някой не отвлече Ширин. Това дете се гледа само (баба му Берин и леля му Дестан търкат дивана само). От колко време малката се оплаква, че иска да отиде на лунапарк и тъй никой не я заведе. Ферхат е безотговорник, решил, че е лесно да си поиграе на татко, ама не се оказа така лесно както той очакваше. Тя малката беше по отговорната.
Ахузар е златна. Думите и за Берин бяха много точни.
Бурджу съвсем изтрещя. Такава ревност я разтресе като ги видя заедно, че чак ми стана жалко за нея, ама сама си е виновна - не застана пред Хазар да му каже за детето, а му мрънка глупости. После Берин я окуражи още повече и това и трябваше. То май приятелката и е единствената, която мисли. Бурджу го кара на импулси.
Зилян много добре подряза крилцата на Ресул. Добре го шашна.

Аз не мисля,че Берин е виновна чак толкова.Мисля,че Бурджу е много злобна и оттам идва всичко.Когато викна Хазар,за да му каже за бебето и той я скастри,че го вика за глупости,тя иззлобя и реши да го накаже,като не му каже за детето.Не помня точните думи,но поведението и беше такова.Сега като видя Хазар щастлив със Зилян, пак злобата я поведе.Докато си мислеше,че той живее в натрапен брак без чувства беше ок,като видя че вече не е така започна да злобее.Само,че докато се правеше на важна, ужасно много закъсня,Хазар вече е хлътнал по Зилян и бебето няма да и помогне да си го върне.

# 733
  • София/Бургас
Берин си има вина каквото и да кажем.
Бурджу обаче не застане веднъж като трезво мислещ човек да защити мнението си. Повика Хазар да му каже за бебето и почна да го разпитва за глупости, а трябваше веднага да му каже (както казват да стреля). Нормална беше реакцията му да я отреже тогава. Тя си игра на заминавам-няма да заминавам, да се видим имам  да ти казвам нещо важно, ама мълча като пред заколение.  
При нея 2/3 от действията и са от ревност и злоба. Тя до последно не иска да приеме, че Хазар обича  Зилян.
Никой не знае, че в брака им вече има чувства.

# 734
Когато Хазар и намекна да е втора цигулка тя отказа , неината работа е хем те искам хем не . За мен тя е слабохарактерна в комбинация с ревност и злоба съвсем не знае какво иска Берин съзнателно или не я окуражава . Дано като види Хазар щастлив да си седне на диванчето и си кротува .

Общи условия

Активация на акаунт