Мъж,който не обича СЕКС

• 31 897
  • 279
  •   1
Отговори
# 30
Паломитка,а той като не му се прави секс,как се държи с теб-прегръща ли те,целува ли те?

# 31
хм, моят е такъв- не обича много често да прави секс, особено в жегата... има си много други интереси и това явно не е главна движеща сила в живота му Laughing вече му свикнах- преди се ядосвах много, притисках го и т.н. сега започнаха да ми харесват така нещата. иначе- когато сме някъде сами- не се спира Laughing- тогава си мисля кога ли ще се умори вече....

# 32
Пак ли започнаха да се появяват МЪЖЕ не обичащи секс? newsm78
Лично аз нямам познат подобен МЪЖ измежду всичките ми приятели
колеги близки и тн.Ако не е някакъв супер здравословен проблем
други никакви оправдания не мога да разбера-уморен бил
нервен бил топло му било студено му било кризата му виновна
...всички тия оправдания са си чиста ГЕЙЩИНА  --  bouquet  bouquet  :bouquet
Секса е най-доброто лекарство за всичко ама нЕкои като не могат да го разберат Sad

# 33
 Има такива мъже
Приоритетите им са други, за съжаление неоценени

# 34
  • До морето
Една позната излизаше с един такъв образ. Известно време само се целуваха, после по цели нощи се натискаха и гушкаха с дрехите, после минаха на френска любов, но до секс така и не стигнаха. След няколко седмици връзка, между две техни срещи, човекът вдигна сватба!!!! Имал си бил приятелка и не искал да й изневерява (смятал само проникването за изневяра  Rolling Eyes ). До тук с мъжете, дето просто не обичат секса, има някаква причина със сигурност!

# 35
Аааа, как без - жената може да започне да се оглежда в себе си за проблем. Хич да не обича някак не става!

# 36
Ако жената отсреща е крокодинозавър, всеки мъж би станал асексуален!

# 37
  • Варна

Какво имаш предвид, грозна ли? Thinking

# 38
Грозна или не, важно е всички вкупом да подадем ръка на авторката и да и помогнем да осъзнае вината си. Може да е с вчерашен педикюр и затова на нашия герой да не му се прави секс, може да не му е нарязала салатата както трябва и да му е скършила и хатъра и либидото, може да е избрала омекотител за чаршафите на семейното ложе, който не ухае на доказан афродизиак, въобще издънки дебнат отвсякъде и тя ще загуби ценно време, ако тази вечер вместо да цикли над въпроса вземе, че заспи - форумът е сила, да не позволяваме да направи подобна грешка  Naughty

# 39
  • София
Пък някои крокодинозавъри какъв секс правят, пък с какви мъже.... Всяка ССФ би завидяла.

# 40
Сещам се за Владо Карамазов, който би барабана на ляво и на дясно, че е асексуален социопат, ама после нещо размисли! Wink
Аз не познавам такива мъже.

# 41
Мъж на 27 години прави секс 1-2 пъти в месеца? А ти 7 години не предприемаш нищо... TiredМоже човекът да си е редовен, но спи още и не се е намерил кой да го събуди. Бе, какво е това търпение, бе? Май асексуалните са повече от един...... newsm78

# 42
Да, познавам такива, не само мъже, но и жени. С всеки ден стават все повече. Въобще имам чувството, че  и двата пола бавно, но сигурно вървим към асексуалност.

# 43
Ами според мен хора всякакви.И защо пък е прието, че като е мъж, трябва нон-стоп да прави или да му се прави секс? Не съм се ровила, но едва ли мъж ще пусне такава тема за жена.Знам ли. Причина със сигурност има, но ми е смешно, защото всички мъже на приказки са страхотни е...и, но де факто, не всички стават и го могат.  newsm78

# 44
Добре де, а смятате ли, че има асексуални жени?
Или нежеланието за секс при жените как се нарича?

Общи условия

Активация на акаунт