Мъж,който не обича СЕКС

• 31 896
  • 279
  •   1
Отговори
# 45
Фригидност (при жените)?Не познавам,но ако имат някаква психологическа травма,е напълно нормално.

# 46
Ако жената отсреща е крокодинозавър, всеки мъж би станал асексуален!
Пък някои крокодинозавъри какъв секс правят, пък с какви мъже.... Всяка ССФ би завидяла.
Възможно е, но да не лежим на тази кълка! Laughing Обкръжението ми е предимно от мъже-приятели, всичките до един твърдят, че ако жената е неподдържана, непривлекателна поне по според техните виждания, нямат сексуални апетити към нея.
Дори вчера един познат каза, вече не ми се прави секс със съпругата ми, с всеки ден става все по-дебела и запусната, питал я защо не контролира хранителният си режим, защо не си поддържа косата вече, бил готов да я финансира, колкото пожелае за разкрасителни процедури, обидила му се жестоко! Сега той е с едни помисли да я сменя, ние го разубеждаваме, че не най-важното външният вид, но той пък ни контрира, че от както се е оставила и погрозняла е станала и по-злобна, по-скучна и същинска лелка!
Не казвам, че е прав, но мъжете обичат първо и предимно с очите си, ако не им харесва визуално някоя дама, просто няма никога да правят секс с нея, друга причина няма. Изключвам тук сега пасивните гейове и някои със сериозни здравословни проблеми!
Здрав, прав мъж, да не желае секс с жена, която му допада, просто няма такъв филм!

# 47
Въпросът е, че има такива мъже, на които изобщо трудно им допада някаква жена. Но не са и обратни.
За пример давам един мой братовчед, който остана девствен до 30-тата си година. Бяха започнали да се чудят родителите му монах ли ще става, педал ли, що ли.
В крайна сметка се ожени за една себеподобна и вече дори имат дете, но честно казано не знам за продължение на рода ли г о правят само, или за удоволствие.
В този случай обаче, понеже човекът ми е близък, знам, че има травма от детството, която несъмнено  се е отразила на сексуалността му, но той едва ли би си признал първо, че има някакъв проблем и второ, че тази случка е имала такова значение за него. Най-вероятно се е опитал да забрави.  За мен този човек продължава да живее в детските си години. Нищо, че е баща вече.
Ако не сте гледали Mysterious Skin и можете да понесете един тежък филм, гледайте го и няма да раздавате толкова лесно определения.

# 48
Интересно ми е как в тази теория за крокодинозавъра се вмества фактът, че мъжете изобщо попадат в ситуация за секс с подобна грозница. Как точно става това? Крокодинозавърът си харесва някой мъж и го завлича в леглото си против неговата воля  Rolling Eyes!?!
Защото за да се стигне до леглото обикновено трябват двама, със съгласие.... Rolling Eyes
Бихте ли разяснили, моля.....

# 49
  • София
Според мен, няма такова чудо.

# 50
...

И аз не го разбрах това. Избирал си я е сам, значи каквато и да е, на него си му е харесала.

И е много грозно да се правят заключения за нея, вие познавате ли я?

# 51
Интересно ми е как в тази теория за крокодинозавъра се вмества фактът, че мъжете изобщо попадат в ситуация за секс с подобна грозница. Как точно става това?

A де  smile3538
Ама нещо ми подсказва, че за да има оцелели крокозаври по таз земя, то все някак им се предават гените от поколение на поколение...

# 52
  • Варна
Интересно ми е как в тази теория за крокодинозавъра се вмества фактът, че мъжете изобщо попадат в ситуация за секс с подобна грозница. Как точно става това?

A де  smile3538
Ама нещо ми подсказва, че за да има оцелели крокозаври по таз земя, то все някак им се предават гените от поколение на поколение...

Това са глупости разбира се. Имам познати, жената е 120 кг и съвсем не е красавица, съпругът доста хваща окото, но ако ги видите как се гледат в очите, че и две дечица имат.  Heart Eyes

# 53
  • Другата България
.За стреса по може да съм съгласна,живял е в такава среда с баща алкохолик,но защо това  да се случи на него а брат му  да няма такъв проблем например
Тоест, пробвала си и брат му и знаеш, че там няма проблем, така ли? Thinking
А, и чак след 7 години ли се сети, че импотентността на мъжа ти ти пречи? Tired
И аз бих попитала същото? Peace

# 54
Бтв, онзи ден мернах някакъв филм - "Пираняконда":  http://www.imdb.com/title/tt1886644/, и си мисля, че и този лаф заслужава да му се намери форумско приложение  Flutter

# 55
  • Winterfell
Бившия ми обича секса,но не и да го прави често.Не е много логично,ама ей на-факт Rolling EyesОще от началото на връзката ни си беше такъв.С всички бивши до сега сме правили по мноого секс и си нямах и на идея колко е мъчителен 4 годишен сексуален пост Crazy,и то с мъж до себе си.Никога не съм била пълна,не съм си позволила да се запусна,мъжко внимание никога не ми е липсвало.Освен неговото де.Много се бях комплексирала заради него.Сега ми е едно такова леко на душата,че се разделихме.От 2 месеца си имам нов приятел и всичко е наред  Simple Smile  
Докато не препати човек,не обръща внимание.

# 56
Аз не обичам да правя секс, НО само с жена си. Иначе обичам, секса е нещо хубаво Simple Smile

П.П. То в днешно време кой ли уважаващ себе си мъж прави секс с жена си - никой... човек трябва доста да е закъсал, че да стигне до там да прави секс с жена си.

# 57
Ама защо не щеш със жена си? За да не минеш за закъсал или поради някаква друга причина?

# 58
Добре де, а смятате ли, че има асексуални жени?
Или нежеланието за секс при жените как се нарича?

Има и такива жени които си мислят че секс трябва да се прави веднъж  на2-3 седмици-Асексуални жени.
Интересно ми е как в тази теория за крокодинозавъра се вмества фактът, че мъжете изобщо попадат в ситуация за секс с подобна грозница. Как точно става това? Крокодинозавърът си харесва някой мъж и го завлича в леглото си против неговата воля  Rolling Eyes!?!
Защото за да се стигне до леглото обикновено трябват двама, със съгласие.... Rolling Eyes
АЛКОХОЛЪТ какви ли ЧУДЕСА не прави.
Това да бъдеш с такъв крокозавър поне за една нощ му се вика МАЙСТОРЛЪК
защото хубава жена всеки може да праска ама майсторлък е вече
да праснеш поне веднъж подобен ВУК...и сутринта като видиш на трезво
кво си сътворил да избЕгаш през девет планини в десета newsm78 #Crazy running running Joy Joy Joy

# 59
И квоо, вукът като дърво ли стои? Не се ли старае и той поне малко. Нали уж разправят, че точно грозофилите правели секс като за последно.

Общи условия

Активация на акаунт