Мъж,който не обича СЕКС

• 31 924
  • 279
  •   1
Отговори
# 60
Ама защо не щеш със жена си? За да не минеш за закъсал или поради някаква друга причина?
Не бе... и тя неще да прави секс с мен и двамата сме квит. Simple Smile Бракът си е брак, секса си е секс и двете неща не бива да се смесват Simple Smile

# 61
...Бракът си е брак, секса си е секс и двете неща не бива да се смесват Simple Smile

Ако не се смесят рано или късно и семейството се затрива. С малки изключения.
Наистина не разбирам как можеш да живееш с един човек и да не те привлича, колкото и години да са минали, звучи като филм на ужасите.

# 62
И квоо, вукът като дърво ли стои? Не се ли старае и той поне малко. Нали уж разправят, че точно грозофилите правели секс като за последно.
ВукО се старае и то яко супер даже се справя но мисълта ми беше че
един здраво мислещ мъж ако види такъв вУк в трезво състояние
ще избЕга с 200 от место-абе като по аним. филмчета само гледаш черта
и...2-3облачета прах от подметките на мъжа. Mr. Green Joy Joy Joy

# 63
"Не е важно да си красив, важното е да намериш същия изрод като теб"  Simple Smile

Има хора, които се смятат за много красиви, а други ги определят като грозни.
Както и грозни, които са най-красивият/красивата за даден човек.
Нещата са толкова субективни с красивото и грозното, че даже не знам как зачекнахте в тази посока. Всичко е химия.

# 64
...Бракът си е брак, секса си е секс и двете неща не бива да се смесват Simple Smile
Ако не се смесят рано или късно и семейството се затрива. С малки изключения.
Наистина не разбирам как можеш да живееш с един човек и да не те привлича, колкото и години да са минали, звучи като филм на ужасите.
Нищо не се затрива. Семейството е вид юридическа институция и е обвързано със здрави правни и финансово-имотни взаимоотношения и не виждам защо заради единия гол секс, човек трябва да си разваля хубавото семейство. Секса не е най-важното нещо на този свят, нали така Simple Smile В един брак на първо място трябва да стои приятелството, уважението, единомислието между партньорите. Секс извън брака има колкото си искаш и когато си поискаш, НО качествени хора за брачен съюз се намират трудно и не може с лека ръка, само заради единия секс, да ги зарежеш Simple Smile не си заслужава просто Simple Smile

# 65
Под семейство нямам предвид брак, в юридически смисъл, а за отношения, които двамата са създали и поддържат с годините.

... В един брак на първо място трябва да стои приятелството, уважението, единомислието между партньорите...

Съгласна съм, комплексно е, но и сексът е в картинката. И няма 1-во, 2-ро и т.н. места, всяко едно нещо е от значение.
Сексът извън семейството рано или късно води и до ново семейство, ама щом така ти изнася, вярвай си  Peace

# 66
Нищо не се затрива. Семейството е вид юридическа институция и е обвързано със здрави правни и финансово-имотни взаимоотношения и не виждам защо заради единия гол секс, човек трябва да си разваля хубавото семейство. Секса не е най-важното нещо на този свят, нали така Simple Smile В един брак на първо място трябва да стои приятелството, уважението, единомислието между партньорите. Секс извън брака има колкото си искаш и когато си поискаш, НО качествени хора за брачен съюз се намират трудно и не може с лека ръка, само заради единия секс, да ги зарежеш Simple Smile не си заслужава просто Simple Smile
Казвам ти го директно в " очите " - гади ми се от хора като теб Sick
Напомняш ми на един, който в ресторанта пред поне 20 човека на масата обясняваше, че жена му всъщност не му е жена. Той искал дете и затова я бил взел. Нейната работа била свършена, сега работата й била да му гледа детето добре. А неговата работа била да е.е малки, стегнати, нераждали пич.та, щото така му било кеф. Попитах го дали е навит да повтори същото и пред жена си, ама нещо се направи, че не ме чува, защо ли  newsm78

# 67
  • Другата България
Под семейство нямам предвид брак, в юридически смисъл, а за отношения, които двамата са създали и поддържат с годините.

... В един брак на първо място трябва да стои приятелството, уважението, единомислието между партньорите...

Съгласна съм, комплексно е, но и сексът е в картинката. И няма 1-во, 2-ро и т.н. места, всяко едно нещо е от значение.
Сексът извън семейството рано или късно води и до ново семейство, ама щом така ти изнася, вярвай си  Peace
Винаги има изключения от правилото...въпреки че то и правила няма в такава сложна картинка....приятелка имаше връзка 7 години с мъж, който имаше жена и деца, но все и казваше, че не прави секс с нея щото видиш ли тя не искала и той не я обичал, имаха прекрасни отношения и също такъв сексуален живот/с приятелката ми/, бяха като един за друг, и когато тя най-накрая се реши да се разведе и да се "събере" с него той даде назад и си остана при жената.....та това във връзка с това Laughingче се стига до ново семейство...

# 68
Peace Прекрасно, ако и жена ти има свободата да мисли по същия начин.

Не бе... и тя неще да прави секс с мен и двамата сме квит.
И все пак се надявам, че ако на нея ей така случайно и се прииска, няма да я подминеш - т.е. пак ще сте квит...  Simple Smile

# 69
Винаги има изключения от правилото...

Така е, а и явно приятелката ти е била просто нещо незначително за него. Но ако ги сменя, все някога ще си намери майстора...

# 70
  • Другата България
Винаги има изключения от правилото...
Така е, а и явно приятелката ти е била просто нещо незначително за него.
Не съм съвсем съгласна, защото както казах те бяха все заедно, ходеха по почивки, дори и в чужбина,личеше им че се обичат....тя живееше в тях с дни когато жена му беше на село при родителите си, децата и го познаваха, колегите и също......абе всички мислехме, че рано или късно ще се съберат. Но .....мъжка му работа. #2gunfire
[/quote]
[/quote]
А ето и мъжката гледна точка  Mr. Green та заради такива разсъждения на 90% от мъжете явно всичко, което разказах по-горе придобива смисъл.

# 71
Не съм съвсем съгласна, защото както казах те бяха все заедно, ходеха по почивки, дори и в чужбина,личеше им че се обичат....тя живееше в тях с дни когато жена му беше на село при родителите си, децата и го познаваха, колегите и също......абе всички мислехме, че рано или късно ще се съберат. Но .....мъжка му работа. #2gunfire

Има доста такива, ако нямат време да търсят или просто ги мързи, искат постоянно някоя да им е на разположение, защото е по-лесно, и по-евтино, това в никакъв не значи, че имат някакви намерения да правят семейство с нея, просто му е удобна.

# 72
  • Другата България

Има доста такива, ако нямат време да търсят или просто ги мързи, искат постоянно някоя да им е на разположение, защото е по-лесно, и по-евтино, това в никакъв не значи, че имат някакви намерения да правят семейство с нея, просто му е удобна.
Защо тогава не го правят с жена си всичко това?Тя им е повече от всякога на разположение?Да не говорим за евтино и удобно?Интересно ми е да чуя друга гледна точка, защото да речем аз съм пристрастна.....да извинява авторката, че малко измествам темата, но пък и тя не е много активна в коментарите.....

# 73
И квоо, вукът като дърво ли стои? Не се ли старае и той поне малко. Нали уж разправят, че точно грозофилите правели секс като за последно.
ВукО се старае и то яко супер даже се справя но мисълта ми беше че
един здраво мислещ мъж ако види такъв вУк в трезво състояние
ще избЕга с 200 от место-абе като по аним. филмчета само гледаш черта
и...2-3облачета прах от подметките на мъжа. Mr. Green Joy Joy Joy
И? Кво , често ли се случва вълци за борите Tired

# 74
  • Galaxy 13197853088
Какво е 'вук'?

Общи условия

Активация на акаунт