Мъж,който не обича СЕКС

• 31 951
  • 279
  •   1
Отговори
# 75
Ти сериозно ли? Laughing

# 76

Зима е,
вънка вие вук,
тате маа пръжки с лук...  Laughing

# 77
  • Galaxy 13197853088
Не ми се чете назад по
темата,кой ще обясни?

# 78
  • Варна
Не ми се чете назад по
темата,кой ще обясни?

вук = вълк

# 79
  • Galaxy 13197853088
Нищо не разбрах  Thinking
Какви вълци сте намесили в темата
зоофили такива.

# 80
Ами те първо бяха крокодили, после вуци. Абе изобщо  ОЧЗ или графа: такива от които да не ти стане подчертавам в трезво състояние. Иначе може. Laughing

# 81
... жена му всъщност не му е жена. Той искал дете и затова я бил взел. Нейната работа била свършена, сега работата й била да му гледа детето добре.
Мене това ми е по-интересно като факт. Чувала съм го и друг път, не веднъж дори. Tired
А, и где по дяволите е авторката Crossing Arms. Да каже тя такава жена ли се явява в нейния брак ( вероятно не случайно написах "бляк", но го поправих  Rolling Eyes)

Последна редакция: нд, 24 юни 2012, 15:52 от $hantalche

# 82
  • Другата България
... жена му всъщност не му е жена. Той искал дете и затова я бил взел. Нейната работа била свършена, сега работата й била да му гледа детето добре.
Мене това ми е по-интересно като факт. Чувала съм го и друг път, не веднъж дори. Tired
А, и где по дяволите е авторката Crossing Arms. Да каже тя такава жена ли се явява в нейния брак ( вероятно не случайно написах "бляк", но го поправих  Rolling Eyes)
И аз това попитах, дори се извиних че изместих малко темата с едни други......размисли newsm78

# 83
Ох, много обичам някой толуп като започне да ми говори за тесни вагини, млади пичета и прочее.
То, разбирам да се изцепва някъде инкогнито и да не е очевидно, че младите пичета не се редят на опашки да му скочат на опашката, ами се излага най-безцеременно и си търси търпелива публика да му слуша глупостите.
Ей така един познат навремето като започнал да ми избира. Мъж на 35-години, непостигнал нищо в живота си, пуснал едни шкембя, налива се денонощно с ракии. Дето се вика, освен някоя откачалка, дето трябва да се е намразила да си легне с него или някоя закъсала циганка, няма кой друг да му върже. Затюхкал се милият, как нямало достойни за него. Тези на неговата възраст или били твърде разширени от раждането ( изразът беше далеч по брутален, но по-добре да ви го спестя, че все пак сме във форум за майчинство) или за да не се съберат със някой, сигурно били забити. За това, за по-лесно ходеше точно с разни вуци, ама по възможност бавноразвиващи, че да може да му минава номера пред тях и да може да ги унижава без да се усещат. Те също му дадоха пътя всъщност. Но явно предпочита така пред ужаса  да му се падне някоя широкичка от раждането  Mr. Green

# 84
бут, ужасна си
Вагините са еластични, дори след раждане не стават като терлици Mr. Green
Спирам да ви чета

# 85
  • Другата България
 Grinning Изместихме темата, въпреки че авторката се позагуби. Аз лично не познавам мъж, който да не обича секс.Сигурно има такива, щом казвате, но не съм попадала на такъв Embarassed по-скоро не разбирам тези, обичащите секса, които уж 100 години живеят с жена, която "не обичат и не правят секс с нея", имат връзки с други жени /вече разказах най-пресния такъв/, но като дойде "сльпата неделя" подвиват опашка и хоп, пак при тази, дето не обичат и нищо не правят с нея #2gunfire оправдания като "децата" не винаги хващат дикиш, защото когато децата са големи и всеки е поел по пътя си трудно можеш да го кажеш като причина.

# 86
  • Tам през Атлантическия океан
бут, ужасна си
Вагините са еластични, дори след раждане не стават като терлици Mr. Green
Спирам да ви чета

Не е вярно  Mr. Green питай някоя раждала  секцио пожелание   Whistling основната им причина да си запазят пи*етата Sunglasses

п.п. тези доводи съм ги чела тук във форума

Последна редакция: нд, 24 юни 2012, 17:06 от Desss

# 87
че какво има да се пази, тя пигментацията рано или късно иде Mr. Green
Всъщност няма значение, това са легенди а за който се интересува спомням си че по време оно тук се вихреше една много интересна тема за вагиналната гимнастика Mr. Green

# 88
Оф, пак ли за раждането и вагините, не е интересно, 47745 пъти е обсъждано.
Пък и не мисля, че това е основния фактор, една жена не е само вагина, тесна, широка или каквото и да е.  Tired

# 89
 Жената не е само вагина обаче мъжете в по-голямата им част са просто х...ве
с огромно съжаление го казвам

Общи условия

Активация на акаунт