Мъж,който не обича СЕКС

• 31 906
  • 279
  •   1
Отговори
# 255
Не знам точно, изнервен може би.Интересно ми е кое би накарало един мъж да не прави секс?На първо място отдававам това на умората, стреса, проблеми в работата и какво ли още не?Както и това, че на определен етап партньорите в една връзка си омръзват.Но каква е причината един мъж да не иска да прави секс въобще, щом не е травма какво, нагласа някаква предполагам.

# 256
Защо не ниско ниво на тестостерон, например?

# 257
Чудя се дали това не е често явление при мъжете след 30те, дали да не държи на възрастта, понеже съм чела, че в този период желанието за секс рязко намалявало?Имам приятелка с мъж в тази категория, ами какво да кажа, не иска да прави и това е, уморен бил, това го боляло, онова го боляло/и мояте е така, ама той е над 40те и гони дори 46/.А в същото това време имам други приятелски двойки, които си го правят редовно, дори по 2 деца успяха да направят. Mr. GreenСпоред мен е и до нагласа и до сексуална конституция.

# 258
Чудя се дали това не е често явление при мъжете след 30те, дали да не държи на възрастта, понеже съм чела, че след този период желанието намалявало?
Дрън-дрън.  Mr. Green

# 259
....А в същото това време имам други приятелски двойки, които си го правят редовно, дори по 2 деца успяха да направят. Mr. GreenСпоред мен е и до нагласа и до сексуална конституция.

A, те може и само 2 пъти да са го правили, децата лесно стават понякога  Laughing

# 260
Интересно ми е кое би накарало един мъж да не прави секс?На първо място отдававам това на умората, стреса, проблеми в работата и какво ли още не?Както и това, че на определен етап партньорите в една връзка си омръзват.Но каква е причината един мъж да не иска да прави секс въобще, щом не е травма какво, нагласа някаква предполагам.

Сещам се за онзи виц, дето съпругът на една жена като се приберял от работа все искал да се нахрани и да прави секс и никога не пропускал да си поиска.
Жената решила, че не е изморен достатъчно и го натоварила с допълнителни задачи.
Като се прибрал вечерта казал: "Жена, много съм изморен, *ба и си лягам"  Laughing

Аз всички мъже, които познавам са все от този модел  Wink и май трябва да се радвам. До сега не си бях давала сметка, че има и мъже, които не са от този тип, опазил ме Господ  Crazy

# 261
Хич не стават лесно децата, ако беше така сега щях да имам първокласничка.С мъжа ми не сме имали проблеми от репродуктивно естество, просто така се получи.

# 262
  • Варна
Ами различни са хората, при едни става лесно, при други трудно.

Аз всички мъже, които познавам са все от този модел  Wink и май трябва да се радвам. До сега не си бях давала сметка, че има и мъже, които не са от този тип, опазил ме Господ  Crazy

Ти правила ли си секс с всички мъже, които познаваш, та си така сигурна..?

# 263
Ами различни са хората, при едни става лесно, при други трудно.

Ти правила ли си секс с всички мъже, които познаваш, та си така сигурна..?

Нека да го кажем по този начин: "които познавам по-така"  Wink

# 264
  • Варна
Аха в библейския смисъл.. Wink

# 265
Отблизо ли се имаше предвид?? Mr. Green

# 266

Как се очаква да се чувствам? Все едно да не съм ял с години ястие, което така или иначе не ми е особено вкусно. Когато бях девствен, това ме правеше някак си напрегнат, но единствено по социални причини.
След този отговор някакси го разбрах, усещането.  Simple Smile Аз съм така по отношение на цигарите, никога не съм пушила, опитвала съм по социални причини така да се каже   Mr. Green, и колкото да се убедя, че никак не ме влече. Не пуша и това изобщо не ми липсва, нито ме напряга. И ако ме сметнат за задръстена, не ми пречи.Дори и не разбирам цялата тази драма около закона за забраната на тютюнопушенето сега.   Laughing

# 267
pasinet, споделям напълно това, което си написала, защото и аз съм непушачка, но искам да ми обясниш как точно правиш разбираем паралел между двете усещания? Ако не си пушач, това означава, че не изпитваш нужда от цигара. По същия начин асексуалният не изпитва желание за секс. Обаче....разликата е, че сексуалното желание и удоволствието от него е естествен процес, който се появява у всеки зрял индивид, докато желанието за пушене и удоволствоието от него, само у тези, които са се приучили изкуствено към него. Нали ми разбираш мисълта?
Не разбирам и друго: как може да изпитваш сексуално желание и да не искаш да го задоволиш? Напрежението няма как да пада все само.... Rolling Eyes Мастурбацията пък като единствена алтернатива някак.... Confused По-скоро си обяснявам, че някои" асексуални" всъщност не са успели да бъдат с този, който истински искат, но не могат да се насилят и да се задоволят със заместител.

# 268
Чудя се дали това не е често явление при мъжете след 30те, дали да не държи на възрастта, понеже съм чела, че в този период желанието за секс рязко намалявало?
Това изобщо не е вЕрно.
Не слагай всички Мъже под един знаменател..особено такъв като секса Hug  bouquet Hug

# 269
pasinet, споделям напълно това, което си написала, защото и аз съм непушачка, но искам да ми обясниш как точно правиш разбираем паралел между двете усещания?
Ами аз съм описала как правя паралел и защо разбирам усещането. Това няма никаква връзка дали едното се смята за естествено, а другото за изкуствено създадено желание към нещо. Дори и изкуствено няма как човек да изпитва желание да пуши, ако след като опита не му е харесало. Със секса е същото, дори и да ти се е появил нормално нагон, то той чисто физически може да бъде задоволен самостоятелно. Оргазмът си е оргазъм независимо как се достига до него. Нуждата от интимно общуване между двама индивиди обаче  е нещо по различно от обикновено задоволяване на нагона. Сексът не е просто взаимна мастурбация и е възможно някои хора да нямат желание за това.

По-скоро си обяснявам, че някои" асексуални" всъщност не са успели да бъдат с този, който истински искат, но не могат да се насилят и да се задоволят със заместител.
Ами възможно е,( аз дори по напред споделих, че също е вероятна , но едва ли единствена причина ) но кой би упрекнал някого за това.

Общи условия

Активация на акаунт