Къде в Бургас (32)

• 97 253
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
След два месеца ще ставам кума и ми трябва хубава официална рокля.
Направо се отчайвам като гледам какво се предлага /или по-скоро какво не се предлага/ в скъпия ни град. Напоследък ми е много трудно да намеря каквото и да било в Бургас - все едно живея на село.
Помагайте с идеи за магазини - може и да не са в Бургас  Sad

# 301
  • Бургас
ами то "хубава" е много общо понятие. хубави рокли според мен има в един магазин на александровска, срещу пиргоса. но цените не ми харесват  Confused

# 302
  • Бургас
ами то "хубава" е много общо понятие. хубави рокли според мен има в един магазин на александровска, срещу пиргоса. но цените не ми харесват  Confused

Не мога да се сетя там какъв магазин има за официални рокли  newsm78
Естествено, че понятието "хубава рокля" е нещо относително. Аз търся магазин за официални рокли - иначе аз ще си преценя дали ще намеря някоя рокля за хубава или не  Simple Smile
Искам да си намеря рокля в Бургас, защото другия вариант ми е София, а там не знам точно къде да търся. Градът е голям и магазините са пръснати навсякъде.

# 303
  • Бургас
Погледни в магазин "Никол", беше до магазин "Вела" над паметника, а в момента е на "Георги Кирков",  до магазин "Дафне", срещу кафе Малибу. Всъщност точно на мястото на детски магазин "Мс Бейби"  Peace

# 304
  • Бургас
ами не се сещам как се казва магазина, срещу пиргос стил е, по диагонал малко. мисля, че магазин за обувки има до него. малко под пингвините е.
http://www.citybuild.bg/uploads/images/201205/interarch-iovchev-proekt600.jpg със синия манекен на витрината. сега на витрината не са изложени официални рокли мисля, но вътре има.

писах и в другата тема, но моля по-късно днес някой ако има информация какво е положението на изхода на града, да пише.

Последна редакция: чт, 19 юли 2012, 08:51 от _az_

# 305
писах и в другата тема, но моля по-късно днес някой ако има информация какво е положението на изхода на града, да пише.

Кой изход?

# 306
  • Бургас
след метро

# 307

За там не знам, но щом  към летището е нормално, предполагам, че и там ще е така.

# 308
  • Burgas
Къде мога да поръчам сладоледена торта( предпочитам в Славейков, но ако няма и другаде става)?

# 309
  • там край морето...
ами не се сещам как се казва магазина, срещу пиргос стил е, по диагонал малко. мисля, че магазин за обувки има до него. малко под пингвините е.
http://www.citybuild.bg/uploads/images/201205/interarch-iovchev-proekt600.jpg със синия манекен на витрината. сега на витрината не са изложени официални рокли мисля, но вътре има.

Това би трябвало да е магазин VITRIN - купувала съм от там много хубав тоалет за сватба, макар да не бях кума - стоката тогава беше на голяма турска модна фирма - и наистина има много подбрани и интересни неща. На моите неща - пола, бюстие и болеро - етикета е Mara Margo ако не се лъжа.

# 310
Случайно видях,че шофьорската ми книжка изтича наскоро.Къде трябва да отида да я подменя(може би в КАТ в Славейков newsm78 ) и какви са таксите?

# 311
  • Бургас
къде продават сполучливи реплики на парфюми и какви са горе-долу цените?

# 312
  • Бургас
къде продават сполучливи реплики на парфюми и какви са горе-долу цените?

Има един сайт еnzo.bg - козметиката там е много евтина, но често си сменят цените и не съм сигурна конкретно парфюма, който търсиш дали е на изгодна цена там.
Иначе не те съветвам да си купуваш парфюми-реплики, т.е. такива, които не са оригинални, защото може да бъдат опасни за здравето. Четох някъде, че неоригиналните парфюми съдържат опасни за здравето съставки. Даже имаше цяла международна кампания в тази връзка.

# 313
Случайно видях,че шофьорската ми книжка изтича наскоро.Къде трябва да отида да я подменя(може би в КАТ в Славейков newsm78 ) и какви са таксите?

Първо трябва да си изкараш медицинско за шофьорска книжка и след това с документите в КАТ, Славейков. Там има банка, където се заплащат таксите. Зависи каква процедура искаш варират. За месец е 25 лв.

# 314
След два месеца ще ставам кума и ми трябва хубава официална рокля.
Направо се отчайвам като гледам какво се предлага /или по-скоро какво не се предлага/ в скъпия ни град. Напоследък ми е много трудно да намеря каквото и да било в Бургас - все едно живея на село.
Помагайте с идеи за магазини - може и да не са в Бургас  Sad

МОЛ Галерия на втория етаж, за съжаление не се сещам за името, но са само официални рокли. Зависи пак какво ти харесва на теб. Аз мн съжалих, че не ми се отваря скоро ходене на сватба да се издокарам с една от там. Цените са около 100 лв.

Общи условия

Активация на акаунт