Къде в Бургас (32)

• 97 516
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Някой обърнал ли е внимание в МЕТРО дали има някакви фитнес уреди? Трябва ми нещо съвсем елементарно като : това

В "Метро" май не съм виждала, но за сметка на това съм виждала подобни в Карфур. Освен това има магазин за фитнес-уреди на Калоян до Краснодар (Европа). Ако не знаеш къде е и те интересува, мога да обясня по-подробно.
На мен пък ми трябва слот-карта за GPS-a ми. Откъде да купя и дали е по-специфична от тези за телефон?!

# 421
  • Бургас
Здравейте, счупи  се дръжката на вратата, на душ кабината ни.Ходих до Мастерхаус ,но ми казаха, че ще поръчат и след две седмици ще пристигне.Знаете ли от  къде другаде мога да купя.

# 422
  • Бургас
Може ли някой да ми препоръча специалист ендокринолог ,който да има частен кабинет. .....Искам да мина тази седмица ,а във всички клиники казват ,че по - рано от 6.08. не могат да ми запишат час и затова питам за специалист работещ на частно.

# 423
Здравейте,да попитам знаете ли къде в центъра има фризери на сладоледи Кри Кри? Намерих на Гурко,но детския сладолед с играчка беше свършил вчера. Всъщност само заради този сладолед ги издирвам.

# 424
Някой обърнал ли е внимание в МЕТРО дали има някакви фитнес уреди? Трябва ми нещо съвсем елементарно като : това
На ул. "Странджа планина" 36 срещу входа на у-ще "Васил Априлов" също има магазин за фитнес уреди. Не съм обръщала мнимание дали имат точно този уред, но предполагам може и по тел. да се пита за да не се разхождош до там.

# 425
  • Бургас
Някой знае ли колко струва преглед при д-р Ралев (кардиолога)? И кабинета му още ли е в блока на Вардар?

# 426
  • Бургас
Някой знае ли колко струва преглед при д-р Ралев (кардиолога)? И кабинета му още ли е в блока на Вардар?

35лв.- първичен преглед и да, кабинета му е още там.

# 427
  • Бургас
Може ли някой да ми препоръча специалист ендокринолог ,който да има частен кабинет. .....Искам да мина тази седмица ,а във всички клиники казват ,че по - рано от 6.08. не могат да ми запишат час и затова питам за специалист работещ на частно.

Д-р Великова.

Частен кабинет ул. " Лермонтов" 33 А тел. 056/840202; 0888726700

понеделник, сряда и петък - преди обед
вторник и четвъртък - следобед

# 428
Здравейте! Искам да попитам знаете ли къде в града правят спрей тен. Салони, цени, качество на тена...

# 429

В "Метро" май не съм виждала, но за сметка на това съм виждала подобни в Карфур. Освен това има магазин за фитнес-уреди на Калоян до Краснодар (Европа). Ако не знаеш къде е и те интересува, мога да обясня по-подробно.
На мен пък ми трябва слот-карта за GPS-a ми. Откъде да купя и дали е по-специфична от тези за телефон?!

В Технополис има фитнес уреди за дом. условия. И в Метро има някакви аз от там си купих кростренажора, но точно такава лежанка не знам дали има.

Слот картата каква е Mini, Micro, SD, xD, MS, и т.н и до колко GB разпонзва устройстовото? Има десетки модели карти.
Продават се във всички големи вериги- техномаркет, технополис, метро, мултирама, но трябва да се знае каква е.  По модела на GPS се разбира каква карта ти трябва.

# 430
Много помогнахте на една майка, на която няма кой да и гледа детето и час дори, за да отиде на фитнес Hug

# 431
  • Бургас
anik79 може ли споделиш къде се намира книжарница Браво в Славейков.

Да попитам и за раници за първокласници. Можете ли да ме насочите към магазин, кадето има някакъв избор, че нямам никаква идея.

# 432
Момичета, препоръчайте ми лекар уши-нос-гърло newsm78

# 433
  • Бургас
Цитат
Какво ви е мнението за супермаркет "Жанет"? Като цени, качество на предлаганите продукти?
Като бизнес партньори са коректни. Пазете касовите бележки и при проблем направете рекламация. И "Младост" става.
Нямам никакви  забележки . Поддържат  голям асортимент . Всичко е прясно , коректни са.  Зимата пазря от там , лятото  работим с тях . С две думи  спокойно може да си пазари приятелката  ти  Simple Smile
Bluevelvet, vivi.vivi много Ви благодаря за отговорите  Hug

# 434
  • Burgas
anik79 може ли споделиш къде се намира книжарница Браво в Славейков.

Да попитам и за раници за първокласници. Можете ли да ме насочите към магазин, кадето има някакъв избор, че нямам никаква идея.
Книжарница Браво се намира отстрани на училище А.Страшимиров в една кооперация където се намира и пицария Каристо там има и раници на Габол, раници също има и при Арменците пак в Славейков срещу ВИК.

Общи условия

Активация на акаунт