Къде в Бургас (32)

• 97 193
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Момичета, предложете златарско ателие, но за размяна на злато! Имам около 10 грама и искам да си купя гривна!

"Антарес" на  бул."Алеко Богориди" 18, сменяла съм си много неща там, доволна съм.

# 661
  • Бургас
Къде има магазин за мебели втора употреба, че ми трябва едно малко шкафче за терасата.

# 662
  • Бургас
Къде има магазин за мебели втора употреба, че ми трябва едно малко шкафче за терасата.

Един от магазините е на ул. "Странджа", зад детска градина "Слънце", друг магазин има на ул. "Патриарх Евтимий", но също не знам точния номер. Близо е до "СЛивница", има хранителен магазин на ъгъла на "СЛивница" и "Патр. Евтимий", малко след него се намира и магазина за мебели.

# 663
  • Бургас
А за трията някой нещо чувал ли е? Какви са ви отзивите, ако някой е правил размяна?

# 664
Всяко златарско ателие при продажба взема от клиента старо злато.В Трията на третия етаж със сигурност ,скоро купувах и дадох мое злато. Peace

# 665
Момичета, не знам дали е тук мястото, но ако някой има впечатления и информация за тези школи, моля да сподели.
http://sofrony.com/aboutus.php
http://niya-ec.webnode.com/kursovje/kursovje-za-7-klas/

# 666
Защото всеки ден има реклама.
И като информираш модератор нещо случва ли се? Редовно правят реклама в темата за колективно пазаруване, но никой нищо не им прави явно, защото продължават...
Някой знае ли какво се случва с м-н Штъркел? Беше затворено като минах, но видях вътре само някакви пюрета, а купувах от там био козметика за детето, която в др магазин не се предлага

Това вече официално се води пункт на ДК Бамбини,но какво се е случило със Штъркел,не знам,трябва да се пита вътре!

# 667
  • Бургас
Момичета,знаете ли къде в Бургас гравират чаши?Или правятнадписи за различни поводи.

Преди време рекламно студио Ирис ми надписаха химикал и запалка, но може би всяко рекламно студио го прави.

Някой да знае дали и къде се правят нашийници за куче с името му. Иска ми се да е метално медальонче на което да е гравирано Simple Smile Благодаря предварително

Освен за рекламно студио се сещам и за ключарите, които правят табелки за врати.

# 668
  • Бургас
Всяко златарско ателие при продажба взема от клиента старо злато.В Трията на третия етаж със сигурност ,скоро купувах и дадох мое злато. Peace
Аз знам, че всяко златарско атели е приема размяна идеята ми е от къде сте най-доволни?

# 669
Аз знам, че всяко златарско атели е приема размяна идеята ми е от къде сте най-доволни?

Какво значи да си най-доволен в този случай? newsm78

# 670
  • Бургас

Значи къде най-изгодно купуват златото, защото те ще ми го изкупят на една цена, а ще ми продадат на друга, като изработката се заплаща отделно, например за 10 грама, ще ми предложат 6, и отделно изработка се плаща, та идеята ми е къде сте най-доволни или най- непрецакани!

# 671

Значи къде най-изгодно купуват златото, защото те ще ми го изкупят на една цена, а ще ми продадат на друга, като изработката се заплаща отделно, например за 10 грама, ще ми предложат 6, и отделно изработка се плаща, та идеята ми е къде сте най-доволни или най- непрецакани!

Ох, ми не знам тогава. Аз само там съм сменяла и то преди години. Доволна останах тогава. Собственикът си е златар.

# 672
-Bibo-, благодаря за информацията  bouquet
Да си повторя въпроса, че се загуби из златарските ателиета....
Някой да си е купувал или поръчвал детско легло на два етажа

# 673
къде мога да си направя качествен и евтин преглед на очите и съответно да си харесам и рамки?

# 674
  • London, baby
Виждали ли сте някъде в Бургас да продават сенки за очи с марката  "Moda".
Виждала съм в някои магазини, че продават техни червила или лакове, но не съм виждала сенки за очи, а доста ги хвалят момичетата из форума.
В Кауфур съм виждала (Плаза).

Общи условия

Активация на акаунт