Къде в Бургас (32)

• 97 125
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Всъщност го има, премести се малко по надолу- значи ще опитам да обясня, Фердинандова - светофарите с Ботева, тръгва се нагоре към пазара, на първия ъгъл има фурна за закуски от едната страна от другата Германос, свива се по тази уличка в ляво. Сега има едно ново кафе с градина, ама ми избяга името му, че точно срещу това кафе в двора се влиза и ще видите табелата Лорд
[/quote]

Hug много много  ти благодаря ! Разбрах те много добре къде е . Че ми е и наблизо Simple Smile , ще притичам после    bouquet

П.п. ходих до магазина и купих. Продавачът много любезен и цените са супер- слипа, който ви показах по-горе, при него струва 3,30 лв Simple Smile

Последна редакция: пн, 09 юли 2012, 12:31 от iucka

# 181
Всъщност го има, премести се малко по надолу- значи ще опитам да обясня, Фердинандова - светофарите с Ботева, тръгва се нагоре към пазара, на първия ъгъл има фурна за закуски от едната страна от другата Германос, свива се по тази уличка в ляво. Сега има едно ново кафе с градина, ама ми избяга името му, че точно срещу това кафе в двора се влиза и ще видите табелата Лорд

Ооо, по описанието ти смятам, че се е върнал на старото място. Продавачът, собственикът е много любезен и винаги когато пазарувах оттам (нали съм с трима мъже) ми правеше някакъв дребен бонус - я чорапки, я чорапогащник. Ще го посетя тези дни.   bouquet

# 182
Здравейте! Може ли да ми кажете къде предлагат тази процедура за крака, с рибки гара руфа. Имам гости и им споменах, че съм мяркала някъде оферта и те много се навиха. Обаче аз изобщо не мога да се сетя за кой салон става въпрос.

# 183
  • Бургас
Velesa, гледала си оферти или за Приморец или за Студио Алекс:
http://bg.kolektiva.net/burgas/garra-rufa-june.html
http://grabo.bg/burgas/fish-spa-terapiia-za-ratze-ili-kraka-za-12lv-0dsqw8

# 184
  • Бургас
Може да си гледала  табелата, която стои на ул."Г.Кирков", точно пред входа на кафе "Малибу". Отстрани него има студио за татуировки, където се предлага услугата "spa fish". Поне така пише на табелата и има снимка на въпросните рибки в действие  Mr. Green
Не съм пробвала, само казвам къде има табела, дано останете доволни  Peace

# 185
Здравейте! Може ли да ми кажете къде предлагат тази процедура за крака, с рибки гара руфа. Имам гости и им споменах, че съм мяркала някъде оферта и те много се навиха. Обаче аз изобщо не мога да се сетя за кой салон става въпрос.

За мен това е измама!

Тези рибки не могат да живеят в друга водна среда.

Прочети това:

http://www.journey.bg/guide/guide.php?guide=5881&&countr … gtype=9&page=

# 186
  • Бургас
това все пак е от турстически сайт, рекламиращ турция.  Rolling Eyes терапия с гара руфа се провежда в цял свят  Simple Smile за подобни терапии би трябвало да се използват риби със сертефикат за автенчтичност на породата. има фирми, които правят такъв внос. аз може да се възползвам, не знаех че има в бургас  Simple Smile

искам да питам 4-ката спира ли на автогара юг?

# 187
Откъд мога да купя икона? В "Св. Богородица" видях, че има, но са доста обикновени. Трябва ми по-красива изработка за подарък.
Благодаря.

# 188
  • Бургас
Скоро взехме от Славейков, има търговски център до Младост, на втория етаж. Хубави са и са със сертификат!

# 189
  • Бургас
какво означава това - В Аквапарка не се плаща в брой. Заредете часовника си с необходимата Ви сума на депозитните ни каси. ?
какъв часовник?  Rolling Eyes с карта не става ли?
http://www.aquaparadise-bg.com/#info?lang=bg&inf=3
и да питам за 5 годишни деца има ли подходящи атракции, защото поне на сайта не виждам такива  newsm78

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 10:42 от _az_

# 190
искам да питам 4-ката спира ли на автогара юг?

Не, не спира на самата автогара (там където спират автобусите за Созопол, Царево приморско и т.н.), но спира на спирката отпред (там където спират 211 и 12)

# 191
  • Бургас
какво означава това - В Аквапарка не се плаща в брой. Заредете часовника си с необходимата Ви сума на депозитните ни каси. ?
какъв часовник?  Rolling Eyes с карта не става ли?
http://www.aquaparadise-bg.com/#info?lang=bg&inf=3
и да питам за 5 годишни деца има ли подходящи атракции, защото поне на сайта не виждам такива  newsm78
да, като платиш, ти дават едни часовници с чип, които се ползват като карти, зареждаш ги със сума по твой избор, с тях плащаш по заведенията, навсякъде чипът от часовника се сканира и така...накрая на излизане  ти връщат останалата сума и връщаш и часовника, много е удобно, че не носиш пари насам-натам както например е в аквапарка в Сл.бряг..., зареждаш си само часовника с по-голяма  сума, даваш парите и документите на сейф и цял ден не ги мислиш.. по принцип атракциите са за по-големи деца, за по-малки има едно плитко басейнче с малка пързалка доколкото се сещам

# 192
  • Бургас
Откъд мога да купя икона? В "Св. Богородица" видях, че има, но са доста обикновени. Трябва ми по-красива изработка за подарък.
Благодаря.

В хотел "България" имаше хубави преди, скоро не съм ходила обаче, в момента с какво разполагат не знам.

# 193
Здравейте,
къде в Бургас има магазин за техника втора употреба и нови с транспортни дефекти Знам само един на 9-ти Септември , на там няма нищо интересно а и собствениците са много некоректни .Имах случай при който ме разочароваха много, но тава е друга тема.
Благодаря предварително!!!

# 194
Благодаря.

В хотел "България" имаше хубави преди, скоро не съм ходила обаче, в момента с какво разполагат не знам.
В х-л България май го закриха щанда newsm78
Техника втора употреба има на гърба на трета поликлиника т.е. на ул. Оборище се пада. Но не знам какви са нещата, даже не съм влизала в магазина

Общи условия

Активация на акаунт