Къде в Бургас (32)

• 97 487
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Индивидуални посещение без абонамент може ли? Инструктори има ли?

Инструктори има, за индивидуални посещения - ще питам и ще кажа

# 331
мацки, къде могат да ми боядисах в черно 2 чифта черни дънки и едно памучно яке... избелели са и се чудех дали изобщо е възможно , а и незнам къде го правят... newsm78
Аз съм боядисвала риза и яке в химическото което беше в Кауфланд, сега разбрах, от тук разбрах, че се е приместило в новия мол, доволна съм.

а какви парички взимат долу-горе?
за дънки, за 7/8 дънки и дълго яке- все черни... Rolling Eyes

# 332
Tedka,на мен за дънки и панталон са ми взимали все по 7 лв,аз съм носила на Ботева химическото,до Билковата аптека. Оттам знам че ги носят някъде в Меден Рудник,става малко бавно.

# 333
Въпроса ми е май не е за тази тема, но не знам къде другаде да попитам.
По принцип не съм от Бургас, но лятото прибиваваме там.
До сега не ми се е налагало, но в момента сина ми е със силна кашлица и искам да го прегледа лекар.Какъв е реда и къде да го заведа след като личният му лекар не е в Бургас?

# 334
  • Бургас
Карамел` ,  д-р Димитрова ти препоръчвам. Телефона й е: 0888650145
Обади й се, често до обед е в кабинета си (Ул. "Поп Георги" №7 Ет. 1) и ако е там най-добре го заведи да го преслуша.

# 335
  • Бургас
какви варианти има за разходка с корабче в или около бургас? и горе-долу как са цените?

# 336
  • Burgas
мацки, къде могат да ми боядисах в черно 2 чифта черни дънки и едно памучно яке... избелели са и се чудех дали изобщо е възможно , а и незнам къде го правят... newsm78
Аз съм боядисвала риза и яке в химическото което беше в Кауфланд, сега разбрах, от тук разбрах, че се е приместило в новия мол, доволна съм.

а какви парички взимат долу-горе?
за дънки, за 7/8 дънки и дълго яке- все черни... Rolling Eyes
И от кауфланда което беше ги носят някъде в М.рудник, може би е едно и също.
За цените май забравих, но ми се върти нещо от рода на 4лв риза и за якето, което е дълго 8лв, аме това преди 1година.

# 337
Някой да ми препоръча къде може да се празнува рожден ден на 7 г. дете, да има забавления като за по- големи деца? Закрит вариант, защото ми трябва за по- нататък.

# 338
в М.рудник има един детски кът където си имат детска дискотека Simple Smile

# 339
  • БУРГАС
какви варианти има за разходка с корабче в или около бургас? и горе-долу как са цените?
И аз да попитам за същото,вчера до гъбката ,на едно дърво имаше обява за разходка до остров Св.Анастасия.Пишеше всеки ден от 9ч.тръгва корабче от моста.Само това пишеше,та ако някой знае повече?

# 340
Приятелка миналото лято води децата си на това корабче, но беше много разочарована.

# 341

какви варианти има за разходка с корабче в или около Бургас? и горе-долу как са цените?

10 лв за възрастни

5 лв  за деца
отива и се вряща на обед

# 342
  • Бургас
до колко часа вечер работят магазините в Мол Галерия

# 343
  • у нас
до колко часа вечер работят магазините в Мол Галерия

до 22 часа

# 344
  • Бургас
Момичета, имате ли представа детския кът до Альошата преместен ли е или са го затворили? Днес минахме оттам, но атракционите ги нямаше.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт