Къде в Бургас (32)

• 97 458
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас / Славейков
Някой да ми препоръча къде може да се празнува рожден ден на 7 г. дете, да има забавления като за по- големи деца? Закрит вариант, защото ми трябва за по- нататък.

В ,,Славейков ,,Корабчето,, правят и детска дискотека до 55 блок в новата кооперация
В новата кооперация имаш предвид детския кът преди където беше Смехотерапия, а сега е нещо друго?

Да точно там.

# 361
Има ли фитнеси около 5-то районно в Лазур ?

На съседния ъгъл на 5-то районно съм, живея тук от повече от 2 години и не съм мяркала наоколо, а съм се оглеждала. Мисля, че най-близкия е този зад Атаген, забравих му името, но предполагам, че него го знаеш.
Скрит текст:
май с нищо не помогнах  Embarassed

# 362
  • у дома
Тц, няма
Аз да питам, къде освен в Кедъра, продават козметика на Юриаж /Uriage/? Еми, няма такава наглост - за 1 година цената е скочила с над 30 %!  ooooh! Crossing Arms

# 363
  • Стара Загора
Къде в Бургас има магазини Липненски? Ако е в Меден рудник още по-добре Simple Smile

# 364
Тц, няма
Аз да питам, къде освен в Кедъра, продават козметика на Юриаж /Uriage/? Еми, няма такава наглост - за 1 година цената е скочила с над 30 %!  ooooh! Crossing Arms
Провери в аптеката в новия мол  до входа,повечето фирми имаха сериозно намалени продукти. Peace

# 365
  • Бургас
Момичета, изобщо не съм по темата, извинете ме, но тук четат най-много съграждани. Blush
Опитвам се да се свържа с д-р Хрусанов. Имам някакъв мобилен номер, на който не отговаря и се чудя дали му е сменен номера или е в отпуска просто? Ще помоля, който знае как да се свържа с него да ми пише на лични. Praynig

РЕДАКТИРАМ СЕ: Успях да се свържа и да запазя час.

Последна редакция: ср, 25 юли 2012, 21:09 от Мaрия

# 366
  • Бургас
И аз не по темата, ама наистина тук четат и пишат повечко дами Embarassed Някой да е имал "сблъсък" с хирург поради врастнали нокти на краката или да споделяли с него отзиви за подходящ такъв Rolling Eyes От години си патя от това нещо и все закрепвам положението с педикюристката, но сега от 2-3 месеца е ужас и колкото и да ме е страх и да не искам, май трябва да ходя да ме "резнат" малко Tired Но искам да е поне при някой, който не е джелатин и направо да маха цели нокти, а да има опит с такива проблеми и да може да махне само врастналата част (чувала съм и за моделиране направо на нокътното ложе, ама ме съмнява някой тук да е чувал и практикувал такова Rolling Eyes). Извинете пак за спама, ама ако някой успее да помогне, много ще съм хепи Peace

# 367
  • Бургас
Моля, препоръчайте ми хладилен техник. Rolling Eyes

Ако все още не сте намерили, сервиз за хладилници има на ул. Калоян, в отсечката между ул.Самуил и ул. Христо Фотев (бивша Димитър Благоев).

# 368
bradata ,ходила съм на хирург точно заради това,което споделяш.Обаче беше преди няколко години и то в София. Не мисля,че трябва да се притесняваш,това не е някаква много сериозна манипулация,поне при мен не беше,а доколкото си спомням много ме болеше преди да отида и си мислех,че едва ли не операция ще ми правят  Blush Взимаш си направление и отиваш  Peace Аз оттогава не съм имала проблеми  Peace

# 369
  • у нас
Къде в Бургас има магазини Липненски? Ако е в Меден рудник още по-добре Simple Smile

няма

# 370
  • Бургас
И аз не по темата, ама наистина тук четат и пишат повечко дами Embarassed Някой да е имал "сблъсък" с хирург поради врастнали нокти на краката или да споделяли с него отзиви за подходящ такъв Rolling Eyes От години си патя от това нещо и все закрепвам положението с педикюристката, но сега от 2-3 месеца е ужас и колкото и да ме е страх и да не искам, май трябва да ходя да ме "резнат" малко Tired Но искам да е поне при някой, който не е джелатин и направо да маха цели нокти, а да има опит с такива проблеми и да може да махне само врастналата част (чувала съм и за моделиране направо на нокътното ложе, ама ме съмнява някой тук да е чувал и практикувал такова Rolling Eyes). Извинете пак за спама, ама ако някой успее да помогне, много ще съм хепи Peace

Един хирург от първа поликлиника махна така част от нокътя на дъщеря ми. Обаче не му помня името:(
кабинета е горе на втория етаж (дали не беше и третия?), в Първа поликлиника. Наистина изряза само врасналата част. Съжелявам, че не мога повече да помогна, може би ако питаш на регистратура...

# 371
Здравейте, момичета Grinning

Моля, споделете къде в центъра има читав месарски магазин, в който месото е прясно и проверено. И ако може да има машина за смилане на месо.
В тези жеги охладените месни продукти по супермаркетите са много подозрителни, даже онзи ден връщах едно развалено пиле от Била, при това беше в срок.

Благодаря предварително!

# 372
Магазин Йоги според мен предлага мн хубаво месо. Имат магазини на Битовия комбинат, на ул. Хр. Ботев зад спирката под Билкова аптека и в края на блока Народен юмрук Peace

# 373
От тази тема разбрах за "Йоги" и само от там купувам вече.

# 374
Много благодаря за бързия отговор  bouquet

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 15:37 от lija

Общи условия

Активация на акаунт