Къде в Бургас (32)

• 97 484
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
някой знае ли какво е разписанието на автобусите и маршрутките от Сл.бряг до Бургас? Rolling Eyes

http://burgasbus.info/burgasbus/?cat=1

# 391
Понякога не разбирам защо се задават въпроси, чийто отговори се намират в интернет. Иска се само да напише в google или да влезеш в нечий сайт и да видиш.

# 392
Понякога не разбирам защо се задават въпроси, чийто отговори се намират в интернет. Иска се само да напише в google или да влезеш в нечий сайт и да видиш.

А Вие поне да бяхте правилен линк с точен отговор на въпроса. И след като не разбирате, защо изобщо си правите труда да отговаряте, това пък аз не разбирам? Не се заяждам, ей така за инфо си питам... дано имате смислен отговор!

# 393
Извинявай, ако от линка не можеш да се оправиш разбирам защо "не разбираш". Може би трябваше да копирам цялата информация от сайта тук, че да е така на готово да не се налага да я потърсите в сайта.

Много са ми странни въпроси от рода на "какво е работно време, какъв е адреса, телефона, къде се намира" на неща, които са на един клик разстояние.

Разбирам, ако нещото не се намира в нета или няма информация за него, но да се задават въпроси на които отговорите всеки друг вместо вас ще ви го потърси в търсачките и ще ви ги даде, не го разбирам. И аз не се заяждам, но за всички тази тема е полезна да получават информация, която я няма написана никъде или да попитат за мнение за нещо/ някого.

Та, къде точно не намираш информацията, като е на първа страница с големи букви отгоре написана?        "Лятно разписание по линиите Бургас - Сл. Бряг и Бургас - Несебър  "

Последна редакция: нд, 29 юли 2012, 01:18 от Анонимен

# 394
Въпросът за разписанието не беше мой, аз се оправих с линка, в това съмнение да няма.
И разбирам негодуванието Ви, не разбирам защо просто не подминавате тези въпроси след като не са Ви приятни, аз така правя Peace
Както и да е... лека...

# 395
хахахха, голям проблем стана с моята питанка. направо световния мир е застрашен!
EliMery, както ти е казала мацката преди мен, като такива въпроси не са ти приятни, просто ги подминавай.
и не ме изкарвай пълен мързел, или некадърна... та да не мога да си го намеря в нет-а...
просто реших да питам и тук. какъв ти е проблема? напълнила съм темата с тъпи питанки ли?
потърсих в нет-а, но имаше само от Бургас за Сл.бряг на фирмата, която прави най-късните курсове... а чаках приятелка от Сл.бряг и ни трябваше последния курс за да си преценим излизането.
сега доволна ли си, дадох отговор на 'смисления' ти въпрос: "Защо аджеба се питат такива неща?" Simple Smile

# 396
Наистина понякога се задават елементарни въпроси, чиито отговор може да получиш веднага,но ако ползваш полето на гугъл.

# 397
  • Бургас
Наистина понякога се задават елементарни въпроси, чиито отговор може да получиш веднага,но ако ползваш полето на гугъл.

Така е.

Да, но пък на който му пречат тези въпроси и го дразнят, просто ги прескача без да им отговаря и без да ги коментира. Лесно е  Laughing

А сега да попитам има ли някъде добре заредена книжарница /относно списъка за първи клас ме интересува/? В тези, за които аз се сещам и ходих, няма нищо свястно, отделно че половината неща ги няма изобщо.

# 398
  • Бургас
Мон..., в момента в морската градина има "Алея на книгата", там има щанд на Издателство "Просвета", ако ползват това издателство може да ти е от полза.  Peace

# 399
  • Burgas
Ние вече 2години подред купуваме всичко от книжарница „ Браво", но е в Славейков, ако те интересува ще пиша къде е. Добре е заредена и има от всичко, има и по-ефтини и по-скъпо, собствениците си работят там и винаги обясняват, казват ти кое си заслужава парите.

# 400
Някой знае ли дали в Мола има намаление на дрехи в Карфура и колко процента .
Миналата година накупих мого неща за детето ,искам и сега .

# 401
  • Бургас
Някой знае ли дали в Мола има намаление на дрехи в Карфура и колко процента .
Миналата година накупих мого неща за детето ,искам и сега .
В книжката на Карфур пише от 31 юли до 12 август - до 70 % на текстил, обувки и бельо

# 402
  • Бургас
Вчера бях а Карфур, има намаления, но няма почти нищо хубаво за момента.

# 403
  • Бургас

А сега да попитам има ли някъде добре заредена книжарница /относно списъка за първи клас ме интересува/? В тези, за които аз се сещам и ходих, няма нищо свястно, отделно че половината неща ги няма изобщо.
[/quote]

Аз съм доволна от книжарничката, която се намира от северната страна на Търговски център "Трия", на малката уличка, откъм ресторанта  Peace

# 404
  • Бургас
Благодаря, точно там не съм ходила още, ще погледна  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт