Къде в Бургас (32)

• 97 307
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Цитат
да сте виждали някъде четки за зъби CURAPROX, че досега купувах от аптеката на водната палата ама нещо са свършили
Купувала съм от аптеката на Републиканска, близо до светофара с Кирил и Методи. Малко по-скъпи са, но пък им свършват по-бавно  Mr. Green. Можеш и да провериш в другите аптеки Кедър, например до "Приморие", а също и да попиташ кога ще има зареждане.

# 541
J_M_M не се вижда етикетът и не става ясно каква марка е това гърне. Дай малко повече инфо
Някой знае ли кой филм ще дават утре на лятно кино, по проекта на Канал 1?

Последна редакция: вт, 07 авг 2012, 18:57 от Gianna

# 542
J_M_M не се вижда етикетът и не става ясно каква марка е това гърне. Дай малко повече инфо
Той етикета не е важен,аз открих две различни фирми ( по етикет) проблема е цвета,точно такова жълто,в М.Рудник вече няма.

# 543
  • Бургас
Момичета, знаете ли някъде около Бургас, може и малко по-далече, да има бара? Поне циментова площадка, на която мога да си натъркам килима и с маркуч да го изпера?

# 544
Някой да знае откъде мога да купя за свекърва ми гъби - еднократна употреба?

# 545
Някой да знае откъде мога да купя за свекърва ми гъби - еднократна употреба?
Какви гъби имаш предвид?

# 546
Малко черен хумор беше.

# 547
  • Бургас
Аля, мухоморките са за еднократна употреба, но нямам представа къде се продават  Joy

# 548
  • Burgas
Първоначално се замислих.....докато схвана.... hahaha

# 549
  • Бургас
Здравейте! Трябва ми сервиз за фотоапарати, като изключвам сервиз "АШ".
ДНес ходих да си оставя фотоапарата - Никон , струващ около 200лв. Работи, но като го включа и всичко се вижда размазано, нещо с обектива явно не е наред. Предупредиха ме, че за отварянето и отстраняване на дребен проблем, без смяна на каквито и да е части , ремонта ще ми струва 70-80лв. Ако има и части за смяна, сумата ще расте. Отказах естествено, много ми се струват парите. Та сега търся алтернативен сервиз, но в нета нищо не излиза, освен Фото Няголов. Утре ще го потърся и него, но ми се иска ако някой е ползвал друго студио да сподели къде?!

# 550
Здравейте! Трябва ми сервиз за фотоапарати, като изключвам сервиз "АШ".
ДНес ходих да си оставя фотоапарата - Никон , струващ около 200лв. Работи, но като го включа и всичко се вижда размазано, нещо с обектива явно не е наред. Предупредиха ме, че за отварянето и отстраняване на дребен проблем, без смяна на каквито и да е части , ремонта ще ми струва 70-80лв. Ако има и части за смяна, сумата ще расте. Отказах естествено, много ми се струват парите. Та сега търся алтернативен сервиз, но в нета нищо не излиза, освен Фото Няголов. Утре ще го потърся и него, но ми се иска ако някой е ползвал друго студио да сподели къде?!

В Бургас няма свестен, но където и да е тези пари ще ги дадеш. По-добре нов. Но пък ми хрумна друго- питай във Фотопавилион-а.

# 551
Но пък ми хрумна друго- питай във Фотопавилион-а.
Да там попитай Peace
Има едно фото между Новата поща и ТОХ /но на отсрещния тротоар, до фурната/Собственикът ходи до Турция за разни части за професионалните апарати. Може би ще ти помогне или поне ще ти каже какво да направиш

# 552
  • Бургас
А къде се намира Фотопавилиона, че нещо не мога да се сетя  newsm78
За фотото срещу ТОХ не се бях сетила, и там ще погледна, мерси  Peace, но работата ми мирише на нов фотоапарат май  Laughing

# 553
  • Бургас
А къде се намира Фотопавилиона, че нещо не мога да се сетя  newsm78

http://www.photopavilion.com/?page=shop
Много съм доволна от обслужването в този магазин!

# 554
  • Бургас
А на мен ми трябват залепващи се превръзки,за хирургическа рана,но не водонепропускливи. Приличат на нещо като парче плат,но се залепват. Обиколих днес в жегите 5 аптеки, но няма от тях.

Общи условия

Активация на акаунт