Отговори
# 765
отчет
63,500кг

# 766
  • Стара Загора
Vasileva, поздравления!   bouquet  bouquet

Аз не успях да започна от днес - имахме цели 6 именика, плюс гости вечерта.
От утре съвсем сериозно, че работата стана лоша  Mr. Green

# 767
Имам въпрос. Може ли да карам велоергометър когато съм в МЦ?
Едва днес успях да започна диетата - глааааад ме мори цял ден  Laughing
Обядвах с 2 шишчета и зелева салата
На вечеря 2 яйца на очи + остатъка от салатата Simple Smile
Добре, че и дъщерята е на диета с мен, ама трябва да се готви за мъжо, а той яде мноооого.
Не успях да го убедя да започне.
Хубава вечер и много минуси!

# 768
Привет и от мен!
Аз съм на второ завъртане. Преди празниците свалих 5кг. с прегрещения. Сега върнах 1,5кг.
От понеделник съм пак на диетата и надявам се този път изкушенията да са по-малко и резултатите да са още по-добри.

# 769
аз за 1 месец свалих 18 кг, после по празниците върнах 4 и сега пак съм на диетка, пак ми беше трудно сега в началото, едва днес вече не изпитвам голям глад
вчера ядох свинска пържола и китайско зеле
днес пилешко филе и краставица, мисля да си направя и салата от цвекло и моркови, нищо че е въглехидратно, все пак и витамини трябват...
вие на какви зеленчуци наблягате....

# 770
Аз редувам предимно печени чушки,зелена салата,зеле,ряпа...иска ми се и нещо с тиквичка да си приготвя.Резултата ми е много слаб обаче,едва -2кг от втори януари до тук.Нямам зверски апетит,но ми се ще да намалявам теглото по -бързо,все пак.....стомаха ми е почти празен постоянно.Приемам нищожни количества храна,а отслабване ще ми проличи след осмото-десетото изгубено кило!Колко глад и търпение трябва.......... smile3505

# 771
бях забравила за печените чушки...че от това зеле.... ooooh!

# 772
Може също и гъби Peace Аз си правя свинско с гъби и моркови и лук, че с тази липса на зеленчук е сложно... До тука нямам особено резултат, но аз стартирах не от обещания 2.01, ами от 7.01 Mr. Green

# 773
Здравейте от 7.01 и аз съм във вашите редици до тук -1.6 по малко . Не ми е трудно даже ми е идеално като се има предвид че съм спазвала и Дюкян . Килограмите са ми 100 + надявам се да се отърва поне от 20 . Подготвителни дни не съм правила дано не е фатално , само първия ден изкарах на вода и чай до 8 вечерта .

# 774
Здравейте,момичета! Казвам се Вили и съм от Бургас! От днес и аз започвам с кг 74  Simple Smile имам да свалям около 15-тина кг и с 1-я етап се надявам поне около 10кг да сваля. Желая успех на всички и един слънчев и усмихнат ден!

# 775
вивинка 90   добре дошла при нас.Хайде момичета дайте резултати.

# 776
Страхотна групичка се получи,добре дошли и успех! Hug

# 777
Добре дошли на всички, които се включват сега!
Ей, този който прави темите, няма ли вече да направи нова?

# 778
време е за нова тема

# 779
Кой ще се престраши Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт