Отговори
# 15
От 2 дни нямам минус. Sad   Почвам да се дразня.    #2gunfire

# 16
  • Varna
Запис

# 17
Ето ме и мен ето го моя отчет днес сам +0,200гр но не е болка за умиране,но сантиметрите са по-добре 1,5см от бедрото, 1см от ханша и 2,5см от талията за изминалата седмица.Остава още малко време до края и ще дам окочателния резултат.Нели,Рени започнахте ли как върви при вас милички?  bouquet  bouquet  bouquetДени и аз бях така ще тръгне надолу пак,не се притеснявай. Hug

# 18
ДАно по-скоро.Остават ми 10 дни до края.

# 19
  • малко градче
Как ги докарвате тия големи минуси бе хора  bouquet. Аз за една седмица смъкнах 900гр. Събота и неделя на село малко поразвалих  постигнатото,  но тази седмица по- режимно,че морето наближава.

# 20
  • Стара Загора
Здравейте момичета   bouquet

Ники, започвам от утре - как да пропусна голямото дояждане на торти и сладкиши от понеделник  Mr. Green
За утре - закуска сварени яйца, на обяд - и аз не знам какво, за вечеря - месце със салата.

Утре сутринта ще се меря, отчитам начален старт и започвам. Дано никой и нищо не ме изкушава. Решила съм да продължа с диетата до 06.07.

Успешен утрешен ден и мнооого минуси   bouquet

# 21
Здравейте,днес най-после имам минус  и то голя при условие че пях даже и на плюс.Вече съм 62,400кг.Поставила съм си за цел до събота сутрин да съм 60кг.Дано успея. Sunglasses

# 22
10 дни до финала----------стискайте палци.

# 23
Здравейте и от мен днес -0.200гр.Дени стискам палци,но сам сигурна,че ще успееш.Аз имам още 3 дни до финала.Мн минусчета момичета.

# 24
Здравейте и от мен днес -0.200гр.Дени стискам палци,но сам сигурна,че ще успееш.Аз имам още 3 дни до финала.Мн минусчета момичета.

Тебе не ти останало.После пиши подробно колко свали и за колко време.Аз мисля да направя почивка 1 седмица и да я повторя диетката. Rolling Eyes

# 25
Разбира се в неделя ще дам отчет.И аз ще направя 1 седмица пауза и пак я почвам.

# 26
Разбира се в неделя ще дам отчет.И аз ще направя 1 седмица пауза и пак я почвам.

САмо в почивката да не прекалим   Laughing

# 27
  • Стара Загора
Здравейте и от мен  bouquet
Да отчета и аз първия успешен диетичен ден. Започнах със закуска - сварено яйце и две чаши минерална вода. Поради липса на време за обяд - 2 яйца, домат и краставица. За вечеря салата и пушен свински врат - само 2 парченца.

Стоически устоях на изкушенията в офиса  Mr. Green - то не беше торта, бисквитки, солетки, и за капак диня, която обожавам през лятото. От днес също не дъвча и дъвка /заради сладкото/, освен това не пуша по време на работа, като прибавим и ежедневните неприятности в работата картинката направо е отчайваща  #2gunfire

Но .... твърдо съм решена да не се поддавам на изкушенията и след един месец да се похваля със свалените излишни килограми.

Желая на всички успешен, слънчев и минусов утрешен ден   bouquet

Дени, Ники, ще чакам да се похвалите с резултатите  Hug

# 28
Вече много ми се яде   

# 29
  • Стара Загора
Дени, помисли и за нас - тези, които сега започваме. Какви са тези изкушаващи сладоледи?  Mr. Green
Ти скоро ще си хапнеш, а ние ще се мъчим още месец....... Cry

Това в кръга на шегата. Отчитам втори успешен диетичен ден. Не ям забранени храни, не дъвча дъвка, пия много вода. Чак сега разбрах как човек може да се пристрасти и към други неща - напр. дъвка. Стоически втори ден не дъвча по цял ден и съм горда със себе си  Mr. Green, почти толкова все едно съм отказала цигарите.

За съжаление се чувствам леко отвратително и подуто. Явно е от предстоящия МЦ. Надявам се да мине по-леко, тъй като забелязах, че когато съм на диета определено протича по-дълго. Надявам се след като мине да се отчета и аз с някой минус. Wink

Хубава вечер на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт