Отговори
# 705
Ами..аз пак тук?!
Здравейте,отново!През август ако бях по-стабилна,сега щях да съм си във форма.
Пчелица,ти си рекордьорка,9кг за няма и две седмици,браво! Hug
Днес ми е четвърти ден,минуса е около 2,5кг/с МЦ/,опитвам да включвам спорт,а в събота живот и здраве ще празнуваме РД на сина ми,та...задава се храна.Блага и въглехидратна.
След малко започвам да готвя никулденския шаран и плана е да не ям от плънката. Naughty
Минуси на всички!!

# 706
и аз отивам да правя шарана..
ами сега ще ви шокирам още повече, вече съм минус 14 кг за 14 дена, но при мен е така защото съм с много килограми и в началото ще падат лесно, после ще ми е трудно,но вече свикнах да се храня така...е  съвсем точно не спазвам, понякога си позволявам малко въглехидрати...но гледам да се ограничавам..
за днес имам пълнени чушки с кайма, гъби и праз и шаран разбира се.... Laughing

# 707
е направо се шокирах -14кг,дано да е така до края  Grinning . аз съм в застой -3кг,но защото имам огромен проблем с вц-то и хапвам кивита и прясно мляко. между другото някой ако има ефикасен лек да казва, изпих и много сиропи няма файда

# 708
наблягай на сурови зеленчуци,помагат.

# 709
Здравейте на всички чета доста форума и мисля да опитам все някога с този режим.Принципно обожавам ябълки и др плодове,както и обикновенни бисквити от диетичните с някакви фибри (уж не толкова вредни Wink ) и за край не си падам никак по месата каквито и да било.Много ще ми е трудно ,но искам да опитам защото въглените не ми се отразяват добре,нямам за сваляне много,но съм в непрестанна борба да задържам добрите за мен килограми,а тези зимни месеци ми е трудно,та бих се радвала да сваля едни 2 килца,за да имам аванс за празниците Simple Smile Знам че тази схема е успешна,но ще ми е странно,но пък е предизвикателство как ще приеме организма ми предимно месо и зеленчуци,при положение че е свикнал с ябълки,сурови ядки,бисквитки и тук там по нормална храна + прегрешенията отвреме на време

# 710
zuzitoo,аз почти не ям месо.Храня се предимно със зеленчуци.Когато почувствам повече глад хапвам месо или яйца.Издържа се.Все пак е само 24 дни.После лека полека можеш да вкараш в менюто си плодове,ядки.Хубаво е да не посягаш към въглехидратите,така и така си се отървала от тях Simple Smile

# 711
Не съм най-стриктната,но продължавам.
mu6inka пробвай със слабителен чай,моя е ,,СЛАБИТЕЛЕН фитолек,,купих го от CBA за около 2.50лв
Препоръчва се при запек  и забавено храносмилане

# 712
е направо се шокирах -14кг,дано да е така до края  Grinning . аз съм в застой -3кг,но защото имам огромен проблем с вц-то и хапвам кивита и прясно мляко. между другото някой ако има ефикасен лек да казва, изпих и много сиропи няма файда

ленено семе
1 супена лъжица---след това 1 чаша хладка вода smile3521

# 713
Преди малко погълнах 1 с.л. ленено семе, ще докладвам за ефекта.Simple Smile

Режима ми се отразява много тонизиращо, само ВЦ-то ме тормози.
Липсват ми плодовете също.

# 714
ЕЕййййййй,сетих се за английска сол,с нея може и да не излезеш от тоалетната. Simple Smile

# 715
ОК, но все пак не беше толкова щастливо, поне на мен ми се и гадеше.
Следващия път ще пробвам английската сол.

# 716
За сега напускам редиците.Имам резултат за 18 дни 3-5 килограма.Пак е нещо,доволна съм.Започвам балансирано хранене,въглехидрати,мазнини,белтъчини и още нещо,като всичко ще е съобразено.
Успехи на всички.

# 717
  • Пловдив
Диетата може ли да се спазва 2 месеца без прекъсване?Следователно после ще си дам почивка от 4-5 месеца без да я спазвам?

# 718
Според мен не прекалявай,организма трудно се възстановява;.На мен ми е много шантаво сега.

# 719
  • Пловдив
Ще я изкарам 24 дни пък после ще му мисля.Но попитах,защото имам да свалям 20кг и трябва да ги махна от себе си по-скоро.Вече 3-ти ден съм на режима и до тук съм свалила 1,6кг,дано с това темпо да продължа да свалям и нищо чудно за 24 дена да сваля 15кг.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт