Февруарче на море без памперс дупето си ще пече! (46)

• 35 761
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Ника, ти си луда, отдавна съм те признала. Joy
Честита придобивка! Wink
Танче, ще започне в даден момент, и аз го чакам. Hug
Ния кога стана на 9 месеца?! Shocked
Аник, хвърляйте биберона. Време е. Peace
Сузи, разпиши се! Simple Smile

# 541
  • offshore & overseas
Ще започнат да заспиват самички, като започнат да си изкарват хляба самички, това викам аз (за моите), иначе бъкат от енергия и нЕмат умора.

А мене - ей ме на - само мисъл за възглавница... и започвам да се прозявам... Crazy Crazy Crazy

smile3524

Хихи, мене ме осени иНдеята, че трябва да си сложа боя, обаче за целта ми трябва мъж, с когото да (мога да) зарежа децата. hahaha

Аре, лека ви нощ, наистина прекалявам напоследък, трябва някой да мъ срита по кокалчетата. Crossing Arms

Последна редакция: нд, 02 сеп 2012, 21:28 от Мяуче

# 542
  • Бургас
Може да сте ме забравили  Rolling Eyes, но аз наминавам набързо да почерпя за РД-то ми!

Юху, ЧРД! Малко на патерица, ама...  Hug

# 543
  • Burgas
Е аз няма как да те забравя  Wink Честит рожден ден и тук, да си здрава и много щастлива!

# 544
ДУ!
Юхче с голямо закъснение честит рожден ден!Желая ти здраве,щастие,много късмет и да си останеш все така страхотен човек!Не се познаваме лично,но ти си  един от хората които имам чувство,че познавам Hug
Мимита честит рожден ден!  bouquet
Честити именни дни на всички които са празнували на 01 и 02!
Деси и у нас заспиването,особено на обяд е мисия невъзможна!Даже вече има дни когато е вкъщи отказва категорично да спи.Но тя някой път става в 9-9:30,та си мисля,че е от това.
Дано всички болнички оздравяват бързо!Сияна петък не ходи на ясла,защото и чурнаха малко сАполите.За сега ги спряхме и днес е на ясла.
Ники честити нови дънки! Simple Smile
"Дим да ме няма" е много почитана песен и у нас!
Сияна за сега най-много се кефи на детски песнички,последно е луднала по едни китайски Crazy Много им се вживява-взема микрофона и пее и танцува  Grinning

# 545
  • София
Добро утро Simple Smile
Знаех си, че не трябва да се преработвам уикенда, а да поседя на компа ...
Честито на патерици на Моника на Котето и Моника на Аник! Да са ви живи и здрави прекрасните дами и много поводи да имате да им славите имената Simple Smile
Честит рожден ден на патерици на Юхи! Да си жива и здрава, много обичана и ценена, да сбъднеш всичките си мечти!
Мимита, честит рожден ден на патерици и на теб! Много щастие и успехи във всичко! Simple Smile

Коте, чудна е Моника!  Heart Eyes
Амели е прекрсна млада дама, откъде пък ти хрумна, че е пухкава ...  изглежда страхотно и здраво дете! И съжалявам за разбитите надежди, стискам палци да се похвалиш скоро пак  Hug
Аз успях да сваля снимките от фотоапарата, сега остава да кача малко. Което няма да е сега, че в офиса ни е лимитиран трафика и не нося тука много снимки. Но обещавам да кача. Новото при нас е, че зарасна веждата, ако остане белег ще е не особено забележим, засега, 2 седмици по-късно, изглежда учудващо добре.
Ради, съжалявам, че не ви огря и този път.  Confused Дано имате късмет все пак, нови 800 места щяло да има допълнителни, та да видим. Стискам палци.  Hug
Болничките, бързо да оздравяват.  Praynig
Мяуска, пиши по-често, че ми липсват твоите по-2-3 реда.
ЛюбезноУ, не така постно, надявам се и по-редовничко да се разписваш вече.
Еми толкоз от мен, хубав ден и много усмивки ви желая Simple Smile

# 546
  • Burgas
ДД и лека и успешна седмица!

Два дена вкъщи се преуморих, добре, че дойде понеделник та да си почина малко  Mr. Green

# 547
Добрютро!

Мимита, честит рожден ден на патерици! Жива и здрава да си, и пиши по-често, де! Simple Smile
До рождения ден на Моника остават четири дни и ме подлудява вече - от два месеца не е спряла да говори за него. Grinning

# 548
  • Burgas
Коте мерси за кафенцето и закусчицата  Hug
Къде ще празнувате рождения ден?

# 549
Осени ме гениалната идея за пикник в парка. Laughing

# 550
  • offshore & overseas
Котич, в кой парк ще правите пикник? Аз нещо не съм вдъхновена, предвид софийското оскъдие на свесни паркове.

И бай дъ уей, само аз ли не успявам да го видя туй чудно момиче, Моника? Имам предвид, че тотално не се ориентирам за репортажа. Отваря ми се некъв много странен линк. Rolling Eyes

Ха, и тя ли е септемврийче? Браво на вас! Grinning Ще се вълнува детето, как няма. Моите толкова се вълнуват от рождени дни и прочие, че се зароди идеята да им правим летен нерожден ден, само остава да се уточни и дата, поне за следващата година, че това лято вече профуча.

# 551
  • Burgas
Осени ме гениалната идея за пикник в парка. Laughing
Мн добра идея, после ще пишиш как е минало и снимки ще чакаме.

# 552
Мяу, единственото възможно и подходящо място наоколо е парка при "Спартак" след моста (струва ми се, че официално не е част от НДК). Rolling Eyes
Утре ще ходим на оглед да изберем хълмче. Simple Smile
Колкото до репортажа, има статия и видео към нея. Пускаш видеото и гледаш цялото или превърташ на 1:45 някъде. Wink
И да, имаме 2 седмици разлика с нея. Тя е моят месец, Алекс пък е на моето число - 21.  Sunglasses
Идеята за летен нерожден ден е много яка. Joy
Аник, ще снимаме и ще се отчета. Wink

# 553
  • София
ДД!  Grinning

Мимита, да си жива и здрава!    bouquet Разписвай се по-често, кажи как сте?

Котич, и на мен идеята за пикника ми се видя чудесна - и сезона е супер, и децата ще се налудуват на воля на открито, абе супер ще е!  Crazy

Да ви кажа за наболелия кафяв въпрос - и нашия що-годе си има някакъв режим, и аз като Юхича му разбирам сигналите  Mr. Green, то като почне да се вре в ъглите и да мирува, е ясно каква е работата... Ама ей на снощи се завря в ъгъла, питам го 10 пъти дали ака, вика: "Не!", хващам го за ръчичка и го водя до гърнето, събувам го и започва така пронизително да пищи и нарежда, че не иска да ака, нямал ако, не бил бебе и т.н. абе събрахме блока. Вдигам му гащите, отива в същия ъгъл и пак започва да се напъва тайно.  Mr. Green Довлекох гърнето в ъгъла, та там се изтропа, явно такава ще е практиката, като котките /те нали сами определяли къде да им е тоалетната  Thinking/.

Леле, сутринта с какъв рев и тръшкане го оставих в яслата  Shocked #Crazy направо ми идеше да си го гушна и айде обратно вкъщи. Час по-късно се върнахме пак, че трябваше да го отписвам, че нали го местим в нова ясла,  #Crazy #Crazy чуваше се още от оградата как реве, нарежда и ме вика, направо ужас ви казвам! Питах дали да го взема, казаха, че ще се успокои, по-добре да не го взимам.  Sad Та ся ми е едно чоглаво, не е истина просто...

# 554
  • До Балкана
Ох, ох, то има защо да ти е чоглаво, Ника! Кога отивате в новата ясла?
И аз днес оставих Бо на ясла за пръв път след повече от месец почивка. Той от 2 дни говори, че ще ходи при "пожа Мими" и тя го чакала и децата го чакали. Но в колата ми заяви "мамо, аз няма пача (плача)" - явно му е мъчно, че ще ходи все пак, въпреки цялата еуфория. Аз се притеснявам, защото се опита да ухапе едно дете, което се беше качило на едно конче, което Бо яздеше преди това, но го сграбчих точно преди да затвори зъбите и не успя. Имахме много сериозен разговор. Иначе от тогава по няколко пъти идва, бута ме с пръст и ми казва: "Аз, хапах детето!" и чака да му се скарам пак! И всичкото това, защото него го ухапаха на една пързалка и той изпадна в несвяст горкия от ужас! Те ги държат строго в яслата, но знам ли го след толкова време почивка как ще се държи. Чакам да става 5 и да ходя да си прибирам зверчето. Ей, как попиват най-бързо лошото, значии...
Коте, балерината ти е чудесна, а хрумката за пикник е много добра - ще я пробвам и аз на някой "нерожден ден".
Мяу, с удоволствие ще взаимствам идеята, приказна е и много, много ми допада! И без това рождения ден ми е мъка, ще взема да си заплюя една лятна дата! Hug
Ире, как е Диди, мина ли ушето?

Общи условия

Активация на акаунт