Надуване на ръцете и изтръпване по време на бременност.

• 6 426
  • 9
  •   1
Отговори
Здравей те! Искам да попитам нормално ли е надуване на ръцете и изтръпване на пръстите по време на бременност,това ми е първа бременност и юли месец ще раждам Cекцио.Благодаря предварително!

# 1
да , нормално е , но зависи колко се подуват , за това се пуска в 9 м вс седмица урина- албумин ако не се лъжа се следи (аз не го правя ).. и аз др месец ще раждам живот и здраве , в 8 м беше най-кофти , сега ми спаднаха ръцете и краката , а до изтръпванята на ръцете ... това беше много гадно наистина , до такава степен не усещах ръката си , че все едно я нямам Sad почти всяка нощ  по 1,2 пъти се случваше   и др екстра беше схващане на краката .... ужас ... но ест . ако не се чувстваш добре и имаш съмнения сподели с док ... при всеки е индивидуално  Peace

# 2
Другата седмица на 27 ще правя пълни 8 месеца,а на 25 юли ще раждам .Благодаря за информацията ,определено ме успокои ,че доста се притисних. Wink Wink hug

# 3
  • където мечтите се сбъдват
Да,може да се случи по време на бременност.Нарича се синдром на карпалния канал-поради оток на китката се притиска нерв и изтръпват средните три пръста на ръката.Отоците при бременност може да са безобидни,но може и да не са.Трябва да се следи урината за наличие на белтък и кръвното налягане.За да се избегнат отоците не трябва да се качват много килограми и да се прекалява със солта.

# 4
Наистина въобще не е приятно това изтръпване,пък не съм качила много килограма през бременността,качих 10 килограма Simple Smile newsm30

# 5
Здравей те! Искам да попитам нормално ли е надуване на ръцете и изтръпване на пръстите по време на бременност,това ми е първа бременност и юли месец ще раждам Cекцио.Благодаря предварително!
Здравей,kriskakriska и при мен се появи от преди месец този проблем с ръцете и пръстите.От всичко което прочетох май го има при доста мами в последния месец на бременността и аз ще раждам горе долу по същото време като теб.В книжката която чета за бременността пише че се появява към последния месец на бременността и засяга най-вече хора които работят с ръцете си (при мен явно е от пианото) и след раждането отшумява.Да се надяваме че ще е така.Леко раждане от мен!

# 6
  • Бургас
Искам да попитам нормално ли е надуване на ръцете и изтръпване на пръстите по време на бременност...

Питай лекаря си най-напред. Всеки организъм е различен.
Все пак, мисля, че е нормално, на мен ми се надуваха и ръцете, и краката към края на бременността. Изтръпване не съм имала обаче.

Доколкото си спомням от моя опит - следи се урината, кръвното, не се прекалява със солта и т.н.

# 7
Благодаря ви ,че писах те и с вас какво се е случвало.Наистина било нормално.Още една седмица ми остава ,на 24 другата седмица ще раждам!! Simple Smile)

# 8
успех, леко раждане   bouquet

# 9
  • На топло...
Леко раждане и от мен Hug.

Карпалния синдром го имах и аз, много неприятно. Спях с ръце, подпрени с възглавници нагоре. Но краката пък не ми се подуваха.
Явно при всеки организъм е различно. Добрата новина е, че няколко часа след като родиш забравяш за него Wink.

Общи условия

Активация на акаунт