Отговори
# 165
Здравейте,и ние сме тук,но ненамирам какво да пиша всеки ден и само си ви чета,иначе вчера бяхме на ДК и ваксина  и орева света ви казвам,нищо не можаха хората да направят с, памперс и рокличка едва 9660кг Rolling Eyesза обиколки се мерихме в къщи ooooh!такова дете какво ще го правя,ако се падне по-страхливо от мен не можем оцеля Whistlingа на всичкото отгоре ходих и да ми промиват ухото днес,по пътя си заспа ,но като влезнахме и ревна,ама като няма на кого да я оставя #2gunfire все с мен милото навсякъде,ето и на Стрелча ще отиваме във вторник,заедно и моета майка,да си почина малко и на въздух,ако се изгубя да знаете къде съм Peace
Няма да коментирам,че съм без мишка и ми е трудно и нямам ного време,но ви прегръщам всички Hug Hug Hug

# 166
ААА - как ще се покажете всички накрая а  hahaha Hug

Ние от снощи сме с нова цицина на чЕлото, то вече много не ми правят пвечателние де...даже ако хората наоколо не наскачаха като луди и не се развикака и не направиха егати суматохата нямаше и да реве, много ме ядосаха  Naughty Баси го стреснаха...и ме гледаха като да съм луда като спокойно им казах - не крещете, нищо му няма, плашите го  Crossing Arms

Аз нямам никакъв успоех с пампата и започвам да се поизнервям...явно не е готов още и мисля да понамаля темпото малко...само ще си скапя нервичките... Whistling

# 167
И аз ще спра с опитите за отказване от памперса, още повече вдругиден като заминаваме на почивчица, не мисля да пера гащи през цялото време.... Той нещо напоследък не иска да пишка, а и за съжаление нашия напредък се състоеше в това, че като започне на пишка - пишне, колкото да намокри панталоните и започва да мрънка, аз го вода в банята, той си мрънка и там се изпишкваме на плочките.... ама с мрънкане. Като си свърши работа не му се излиза, ама от мрънкането му - мен глава ме боли...
Янче, дано си отпочинеш и заредиш!

# 168
  • Русе/Germany

Да се разхладите, че май ви е жега Rolling Eyes Mr. Green

# 169
Абе я да ви питам, момченцата ви пишкат ли прави newsm78 Лорис почти никога не иска да пишка прав ако го карам, иначе в гърнето повечето пъти като го слагам и си пишка. Баща ми вика да сме го учели прав, ми като не ще. Само, когато е без памперс и си играе, се изпишква прав, по време на играта Laughing Иначе напредък няма, казала съм на майка ми да го оставя по-често без памперс, ама дали ме слуша не знам. Все като се прибера и ми се оплаква, че се е изакал в памперса.
Бибата още не съм пробвала да махам, той я цока когато му се доспи. А като заспи или малко преди това я изплюва. Демек на ден му се събира не повече от 30 мин. цокане. Ми обича си я детето, кво да го правя. Ииии ми писна от въпроси от познати и непознати, "ама той докога ще е с биберон", обикновено отговарям "поне до 1-ви клас" Laughing
А пък в нашата фирма стават едни истории Shocked Ама не е за писане Joy

# 170
Добра вечер и лека ви нощ...дребосъка яко ми пийва силиците, ша са гръмна... Tired smile3507smile3524

# 171
Миличкото Точе!  Hug
Дано бързо изникват зъбчетата и не я мъчат повече!

Бобо пишка прав, ама в памперса. Хич и не се пробвам с гърне - едно че ме мързи, друго че той не обича някой да му казва какво да прави.  Tired Бибка си цока здраво и дори не ми пука честно казано! Някой като подметне нещо се правя, че не чувам и така ... Омръзна ми да се обяснявам на всеки!

Приятно прекарване на почиващите!  Hug

Отивам да мия коси и да лягам ...

# 172
Добро утроооооооо!!!

# 173
  • Сливен
     Здравейте.Доста време не съм писала ,но ви чета редовно.Плами изкара един бронхит с висока температура и кашлица,преди нея и баткото беше на антибиотик. CryВече месец сме само по лекари,но слава Богу вече са по- добре.
    Като се ударят мъниците с какво мажете?Аз купих йодасепт.Ама доста цапа.
    Весел и усмихнат ден,но покрай климатиците  newsm68

# 174
  • Русе/Germany
Цитат на: eva83 link=topic=665673.msg22436602#msg22436602
    Като се ударят мъниците с какво мажете?Аз купих йодасепт.Ама доста цапа.
    Весел и усмихнат ден,но покрай климатиците  newsm68

Мажа с олио!

Днес пак го използвахме, преобърна се през глава от една кола за бутане с крака. И сега окото и скулата са червено сини и подути.

# 175
  • Сливен
    И като е станало раничка пак ли мажеш с олио?Аз съм чувала за олиото,но за мазане да не посинее ухлузеното.

# 176
Ох, всичките ни момченца са едни немирати, малки лудетини....
Гледам някои майки си се разхождат, хванали за ръка детенцето си - е, на мен това няма скоро да ми се случи...
Аз да си призная май с нищо не мажа, а и моя юнак търпи на болка, трябва да е нещо супер силно, като удар, за да заплаче. Само ако е открита рана, промивам с кислородна вода или реванол.
Ние биба не цокаме, а палец, но и при нас е само за успокоение, в будно състояние много рядко го "ползва".
Ние пък сме като мъжете - пишкаме прави, гърнето вече не го ще . Не че е имал навика да го ползва....
Не ми се пише нещо...
Хайде нещо следобедно за разхлаждане от мен ...

# 177
Ааа, и ние сме тук Simple Smile Може рядко да се разписвам, но за сметка на това скоро няма да се оттървете от нас Stuck Out Tongue

Ние сме при моите родители във Варна. Бях се наточила да водя Сашето на море, тя пък взе че се разболя и сега точи сополи  Sad Та затова и няма да питам за Варненска среща... ама ако ми препоръчате изпитан педиатър на частно ще съм благодарна.

Лека и спокойна нощ  Hug

# 178
  • Русе/Germany
    И като е станало раничка пак ли мажеш с олио?Аз съм чувала за олиото,но за мазане да не посинее ухлузеното.
Ами виждала съм да мажат, даже днес мазах брат ми че му падна една тръба на ходилото, точно на кокала над който минават и 5-те вени. Та олиото мисля го използват не само за синка ами и да не се надува много.
Боби като се удари днес се виждаше как се надува и то за секунди и като намазах с олио се стопира и мога да кажа че сега леко се забелязва а беше мнооого червено и много надуто.

За пишкането, и Боби пиша прав. До скоро в чашка но вече не я иска много много. Ако го е ухапала кривотията се тръшка да я махна и после пиша. Гърне само за акане ползваме.

Оф, как разбирате какво искат да кажат дребните. Има няколко думи които ми ги казва и не знам какво означават. Едната е МАНИ, другата ПУТЯ  или нещо такова и сега не се сещам за другите.

Отивам вече да спя Hug

# 179
Добро утро!

Бобсън пак ми вдигна Т тая нощ, не можах да разбера по какъв повод, но стигна до 38.8 на скапания електронен термометър!  ooooh!

За думите не мога да съм полезна, защото Бобо упорито повтаря АБ, което не мога и да предположа каквое, защото той много рядко сочи какво иска или ако сочи не казва нищо. Вече репертоара е разширен и казва "Боклук", което звучи така - "АК". То това му е и репертоара, друго не казва освен "МАМА" и "АДИ".  Mr. Green Като иска вода и започва да съска с уста издадена напред, което също е знак в някои случаи, че си иска бибата и нещо да яде. Абе разбираме се чудесно с него - няма да се пъне излишно детето, да не е луд!  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт