Може рядко да се разписвам, но за сметка на това скоро няма да се оттървете от нас 
Ние сме при моите родители във Варна. Бях се наточила да водя Сашето на море, тя пък взе че се разболя и сега точи сополи
Та затова и няма да питам за Варненска среща... ама ако ми препоръчате изпитан педиатър на частно ще съм благодарна.Лека и спокойна нощ

площад. Лаврентий 9 на колхозния тел. 621721
работи от 10-12 и 17-20
Но да знаеш, че има голям наплив и за час е малко трудно. Обаче сме ходили и сме чакали и без час, приемал ни е, но си е чакане.
Ние пристигнахме вчера следобед по един душ и веднага на сватба. Изкарахме си супер

Всички болнички да оздравяват бързичко.
Думичките, които нямат общо с реалните, а са бебешки ги разбрах,чак когато тя ми показа. Например повтаряше къбъка, къбака и накрая се качи на стола, взе бисквитите от масата и ми ги показа и пак повтори, та разбрах какво значи. По същия начин с вода, банан и т.н.

Не знам какво е това чудо неговото, ама да не ви занимавам
Само да кажа, че единственото, кото измислих е да даваме секрети да търсим стафилококи 
А пък за "дай" преди викаше "ляяяли", ама го забрави нещо. Друго забелязах, ама се чудя дали да се притеснявам...преди 3-4 месеца казваше повече думи, сега много малко...тогава му записах над 20 сигурно бяха, а сега сме основно на китайски 
ако някое бабе ви направи забележка, че детето не говори, му кажете, че има и по- зле.
В тези жеги просто няма какво друго да се прави...
Еванакис се наигра с другите деца и накрая заспа подпрян на една мома.

. Дано по-скоро да минава този период, че ми писна. Вчера сутрин например стана в 4 ( аз си бях легнала в 1) и ме дърпа за ръката, води ме в кухнята и иска бисквита. Поръфка малко и към 5 часа пак заспа 
Всички болни на отчет, с термометър в ръка

За капак нали тукашната рода не бяха виждали Бобо..., та препечели някой и друг лев