Отговори
# 180
Ааа, и ние сме тук Simple Smile Може рядко да се разписвам, но за сметка на това скоро няма да се оттървете от нас Stuck Out Tongue

Ние сме при моите родители във Варна. Бях се наточила да водя Сашето на море, тя пък взе че се разболя и сега точи сополи  Sad Та затова и няма да питам за Варненска среща... ама ако ми препоръчате изпитан педиатър на частно ще съм благодарна.

Лека и спокойна нощ  Hug
д-р Кирязов е на частно.
площад. Лаврентий 9 на колхозния тел. 621721
работи от 10-12 и 17-20
Но да знаеш, че има голям наплив и за час е малко трудно. Обаче сме ходили и сме чакали и без час, приемал ни е, но си е чакане.

Ние пристигнахме вчера следобед по един душ и веднага на сватба. Изкарахме си супер Simple Smile

Всички болнички да оздравяват бързичко.

Думичките, които нямат общо с реалните, а са бебешки ги разбрах,чак когато тя ми показа. Например повтаряше къбъка, къбака и накрая се качи на стола, взе бисквитите от масата и ми ги показа и пак повтори, та разбрах какво значи. По същия начин с вода, банан и т.н.  Joy

# 181
Ох, у нас е хаос, ама не д-р Хаус  Laughing
Приготвям багажа, то вече май е готов, ама мъжо като видя колко неща са и се хвана за главата "Жена, в колата няма място, като съм сложил кошарката и количката и багажника е пълен!!!" Ама той всеки път така казва, добре че сме с комби, ама до скоро май Ван трябва да си купуваме... Той какво си мисли, ние сме вече 4-ма човека, не като някога двамата с него, в един сак побирах дрехите. То на Явор багажа, колкото на всички останали #Crazy Joy hahaha
Та така момичета, ще пиша от мястото на почивката, там ще си имаме нет, ще ви следя. Дано да си отпочина малко, че ще прибягвам и аз към тройната утеха - мента, глог и валериан....

# 182
Мараба,
тук съм, ама не съм на кеф, че Симбоко пак болен и с Т Cry Не знам какво е това чудо неговото, ама да не ви занимавам Tired Само да кажа, че единственото, кото измислих е да даваме секрети да търсим стафилококи ooooh!
За думите...ми минават дни и седмици понякога, преди да се светна какво иска да каже...сега се маем върху "лете", което преди беше солета, ама напоследък го казва за всякакви неща, които се ядат и като иска да му дадем нещо Crazy А пък за "дай" преди викаше "ляяяли", ама го забрави нещо. Друго забелязах, ама се чудя дали да се притеснявам...преди 3-4 месеца казваше повече думи, сега много малко...тогава му записах над 20 сигурно бяха, а сега сме основно на китайски Rolling Eyes Мама даже почти не казва, също отказва да прави животни и да казва, че е  "на ена" Сигурно реши, че е голям, за да го правим на маймун hahaha
Ятце хубаво изкарване!!!
Пчеличке, палци да не вдига повече Бобсъна пентура!!!
Кама и на вас бързо оздравяване Praynig
Иначе не махам памперс, защото пишането не го владеем, с акото сме добре, ама пикаем едно към гьотере...даже не забелязва....., а пикаенето прав е директно върху краката си ooooh! Нищо не мажа като се удари, ама ще почвам, че моето най-контузено в цялата махала  изглежда, сигурно вече ме говорят хората Tired
цунки и да ни стискате палци!

# 183
  • Русе/Germany
jatze , каже бе душо къде си хареса че и аз още съм в чуденка. Нали си харесахме мястото на Мари но още се чудим.

Ние сме на село и съм от тела а много тромаво се пише от него.

На Боби почти не му личи че е паднал вчера, да живее олиото.
 Друго не знам какво да кажа, днес Боби вади картофи Mr. Green
Хайде после пак

# 184
Анньонг! Викам и аз да ударя един чуждоезичен поздрав като Зелдич.  Laughing

Зелдич, дано не вдига повече температура...да не си мислиш за болници и лекари.

Снежи, впрегна Бобо на работа вече. Така, така! Да работи и да събира парички да отивате при тати.

Ятзе, приятна почивка. Пожелавам ти наистина да е почивка и отдих!

Да ви успокоя за думичките, че ние ще сме последни.  Sunglasses ако някое бабе ви направи забележка, че детето не говори, му кажете, че има и по- зле.  Laughing не го очаквам скоро да проговори като голямо дете. Много е оживен и вдъхновен като си говори на бебешки, но си представям каква каша му е в главата и не се притеснявам никак. Даже му правя клипчета как ръкомаха и бърбори, че после ще ми липсва.

Яко ми се спи, пък съм малко снощна... Crazy Бяхме на гости и пак трябваше да пия и да ям.  GrinningВ тези жеги просто няма какво друго да се прави...  Whistling Еванакис се наигра с другите деца и накрая заспа подпрян на една мома.  Laughing Голям кеф е къща с много деца...чак почвам да се замислям.  Laughing

И при нас стана супер горещо и ходим в парк с водни пръскала. Толкова щастливи деца на едно място не съм виждала, пък и възрастните могат да се разхладят, уж гонейки децата.  Laughing

# 185
Снежи, ето тук сме - http://villamark.net/
Да ти кажа честно, местенцето е страхооооооотно, малко е несгодно за малчо, все трябва да съм до него, че настилката са едни камъни, по пътеката, а иначе детския кът е една пързалка и две люлки, но за по-големи дечица и една катерушка. Лощото е, че е до басейните и все трябва да си го наблюдавам. За семейство с по-големи дечица е разкош, например догодина ще ми е по-удобно. Каката с детенцето на другото семейство, с което почиваме, а то е на 3 г., та двечките много се забавляват. Аз не толкова, щото - познайте, съм си залепена за Явор. Добре че поспа след 16.30ч., та да се топна два пъти в басейна. Вечерта беше тичане и гонене, докато негово величество - таткото си пийваше ракийката. Много се разсърдих и в 21ч. грабнах детето, та в стаята. А стаята е разкошна .... В нея е широко, има бебетв и нямам грижи с малчо. Сега съм го сложила да спи, да видим кога ще е....
Стига съм се оплаквала, утре ММ ще види, мисля да се пека и къпя, а той да търчи по Явор...
Болните да спрата да вдигат температура и бързо да се оправят!!!

# 186
Не е истина .... Къде сте?!
Добро утро!

# 187
Бенджолина   bouquet

Сашето се оправя и май няма да стигаме до доктор. Само да спре да и хърка нослето и бегом на морето, че нямам търпение да видя как ще реагира и дали ще и хареса  Laughing
То и мен ме хвана нейния вирус, ама мен кучета ме яли  Mr. Green

Болните да докладват как са... Зелда, Лили? някой забравям ли...

С казването на думички ние сме много зле. Помни бързо и всичко разбира, но не иска да повтаря. Освен мама, тате и баба, друго не... малко магаре Simple Smile и знам, че не е от неможене, защото едно момиченце като я караше да казва неща, тя се опитваше да повтаря, явно просто от нас не иска да изпълнява команди.

Тук при нашите има една кукла момченце, която явно служи за обучаване на гърне. Има си пишка, през устата наливаш вода и после пикае. Сашето беше много впечатлена от "атрибута", въпреки че почти всеки ден вижда баща си гол. Сега остава да се наканя да направя демонстрация с пишкането в гърне и да видим дали ще сработи  Crazy

Айде хубав ви и безавариен ден Simple Smile

# 188
Ехооо, живи сме  Laughing

не ни отписвайте, и ние сме от Титаника... само дето в близките 5 дни бях на зеленото море с 4 работнички-ромки, и не стига че ставах всеки ден в 5 часа, ами на това и отгоре вече съм по-черна и от работничките  Rolling Eyes
Сега си пия кафето, днес се поуспах и станах в 8.20, но всеки  момент чакам ММ да ми докара медници и да започвам да вадя към 400 кг мед Sad ..... ако има желаещи да заповчдат да ми помагат

Иначе малката хуна е добре, само дето в близката седмица съм я виждала или заспала или за 10-15 мин на ден по двора. Майка ми е тук и изцяло се занимава с нея. Ради започна да става в 5.30-6 часа сутрин и сега разбирам защо Ятце и други майки се оплакват че децата им ставали рано - това си е жива утрепия. А преди си се събуждаше към 7.30 което идеално ме устройваше. Незнам дали това се дължи на жегите, или на смяната не режима след морето, но е факт  bowuu . Дано по-скоро да минава този период, че ми писна. Вчера сутрин например стана в 4 ( аз си бях легнала в 1) и ме дърпа за ръката, води ме в кухнята и иска бисквита. Поръфка малко и към 5 часа пак заспа  ooooh! при което пък аз станах да излизам и така....
Незнам дали се похвалих че ни излязоха още два зъба и вече сме с 10  Wink

Хайде бай от мен, бягам малко да полежа, че почивка при мен не се очертава в най-скоро време.

Вие си пишете по-активно, пък аз ще чета като остана малко по-свободна  Wink

# 189
Мараба  Hug Икарахме един горещ уикенд, в събота при дядо на село. 3 часа в басейна - кеффф, сипва си с една кофичка вода на главата стотина пъти... hahaha В неделя малко на Благоевград на разходчица...поразнообразихме мъничко...от днеска пак едно и също, чудим се къде да се свираме в горещото... sweating Всички болни на отчет, с термометър в ръка  Peace 

# 190
Ще пукнем тази седмица
Искам да съм някъде на хладно, не мога да търпя тези жеги #2gunfire

А пък свекитата искат да водят Лорис и майка ми на село за 5 дни. На мама обаче нещо не й се ходи, а Лорис сам с тях няма да стои. Не е лошо да отиде, макар че там трябва все по гъза да му ходиш, защото хич не е пригодено за малко дете. Те пък ще се разсърдят ако не отиде, абе въобщее...
Що ли писах като нищо не казах.. newsm78 Mr. Green

# 191
цък и ние тук  Rolling Eyes
болничките да оздравяват!

Ние сме още при свекитата....леле какъв пек....Бобо е постоянно почти е по памперс. Мислехме днес да си ходим, ноооо в последния момент решихме да останем още два дни. Много ми слуша момчето, тича по цял ден с братовчетчето си на 3 години и се виждам в пълен релакс  Party За капак нали тукашната рода не бяха виждали Бобо..., та препечели някой и друг лев  Mr. Green Ще има за кракомобил  Mr. Green

хайде цун от нас  Hug

# 192
Ааа и аз съм тук, ама ММ ме обяви за мързелива, че нищо не пипвам по цял ден, а само си клатя краката на компа...и гледам сега да не ме заварва толкова пред компа да видим кво ще му боде очите. Освен това всяка седмица от петък ме мъкне на село, а там нет- йок....та затуй се губя....

Аз да ви се пооплача, че от 3-4 дни ме бойкотират в махането на памперса- спря да си казва и взе по-често да се напишква, ама аз съм ината и няма да му сложа пак памперс.
Иначе влачим сополяци вече цяла седмица, имаме 2 кучешки избили и един прозиращ. Баткото пак накашля, ама го тъпча яко с чайове и дано овладеем положението.

Дейзи ,браво за количката. За кърменето не го мисли.
Лори, браво на вас за бибата.
Миленка , браво за релакса
Евридика, що не го пробвате- може и да стои със свекитата като е на друго място...
Бендж, дано по-скоро ви избива зъба....
Снеж, честито повишение на ТМ. Дано по-скоро се съберете заедно, че много кофти така.

И да има още нещо, ще ме извинявате,че пропускам, ама бегам да простирам....Пикльото ми напика всички гащи... Mr. Green

# 193
Ади, като знам как изпада в ужас от дядо си, направо ми се свива сърцето. Много реве от него и не искам да го оставям на 120 км за 5 дни, няма да спра да го мисля. А пък и нямат много обхват там... абе изобщо не ща да си го дам. Да не говорим, че те са от хората, според които детето трябва да се оставя да прави каквото си иска и да ходи, където си иска. А пък там къщата е с едни тераси без парапет или по-точно имат една метална тръба, която е на 1,2 м. височина и отдолу нищо... демек може спокойно да полети от 2-я етаж. Ама аз като им казвах още докато бях бременна да го оправят това, никой не ме слуша. Още си е така.

# 194
Дани, ако майка ти е навита да го заведе - пускай го, ама ти си знаеш най-добре. Аз понеже гледам ако има кой да го гледа - давам го, лошото е, че няма навити Mr. Green...
Лори, хубаво е, когато малките се забавляват и ни оставят малко да дишаме, но са много кратки тези мигове....
Ади, ние също имахме период на отрицание в пикаенето извън памперса, само дето Явор никога не е казвал, а сам показва... hahaha
Е, почивчица, почивчица, ама друг път.... за мама няма почивка. Само когато Явор спи, като сега - изведох го навън и за 2 минути заспа в количката, а в кошарата не поиска. Тати и кака заспаха в стаята, оставих ги на спокойствие, аз сега мисля да се цопна в басейна, че ми е горещо, въпреки, че съм набарала една добра сенчица и подухва лек подпланински бриз ...
И да се оплача, за пореден път се уверявам, че моето водолейче, го е страх от водата, хич не я обича,... засега ...

Общи условия

Активация на акаунт