Отговори
# 210
 Cry Баси гадното...а в Инфекциозна е.... Sick Дано скоро мине вируса  Praynig

# 211
ООо Лена - 3 дни дълго ли ти се вижда - те с техните пътеки даже минимум по 5 май държат  #2gunfire

# 212
Амидалка, то си е страшно толкова дни в болница. Остави стреса и неудобството, ами и рискът за заразяване с нещо друго не ми се вижда никак малък.

# 213
Амидалка, то си е страшно толкова дни в болница. Остави стреса и неудобството, ами и рискът за заразяване с нещо друго не ми се вижда никак малък.

на мен ли го казваш мила , ние и двата пъти до сега сме си тръгвали с нещо друго лепнато, първият именно в Инфекциозна... #2gunfire Но тъпаците това не ги интересува...

# 214
Много тъжно. То е ясно, че го правят за парите, но все пак говорим за деца.  Rolling Eyes

# 215
Оф това е нашият филм от преди 3 седмици Sad Дано се оправи бързо Бобо и дано се смилят и ги пуснат по-рано!!! Praynig

# 216
Бобо, Лили, кураж мили, всичко ще се оправи!!! Ей, няма лято, няма зима - вируси до безкрай...

# 217
Оф, инфекциозна и аз я знам - гнус! Дано бързо се оправя Бобо и да излизат от там  Praynig Hug
Булче, честито ти християнче   bouquet
Ние пу-пу сме добре. Завехват му пъпките на Пепи от вируса. Но пък мрънкането му е в повече винаги и се уморявам.  Grinning
Прегръдки за всички  Hug

# 218
Включвам се с едни палчета за Бобо и Пчеличката да ги изписват по-бързо  Praynig

Дейзи, честито за зъбките Simple Smile Успокои ли се вече, че няма проблем с тях

Днес топнах Сашето в морето. Малко се кискаше, но се катереше като маймунче по мен нагоре и бързо се размрънка да я вадя. От надуваемата лодка на пясъка обаче не можем да я изкараме. Лошото е, че не я изчаках да оздравее съвсем и сега и двете се разсополивихме хубаво, следващите дни сигурно ще пропуснем плажа.

Лека нощ  Hug

# 219
 fingerscrossed Бързо оздравяване на Бобо и кураж на Пчеличката  Hug , скоро да има включване от вкъщи, а не от гадните болници...

# 220
 Praynig Палчета за Божидар и Лили скоро да се прибират вкъщи абсолютно здравички!

# 221
Миличкия Бобо, дано да ги изпишат по-бързо, че и аз имам опит с инфекциозна болница и то старата, която беше на Сточна гара. Няма такава гадост, мен ме държаха две седмици, защото ми изгубиха изследванията и трябваше да ми правят нови Sick
Стискам палци и на Лили, да издържи тоя ужас Praynig

# 222
Момичета днес ставам на 31 и да почерпя   party023  Gift newsm67 ние сме добре на хлад в Стрелча довечера ще разкажа
Палчета за Бобо Praynig Praynig Praynig

# 223
Янче - честит рожден ден  Hug  bouquet

# 224
Адашке, честит рожден ден! Жива  и здрава бъди, всичко друго сами си го правим, но да ти пожелая и повечко късмет, много любов и истинско щастие!

Как ли са Бобо и Лили?! Дано вече да е по-добре...

Общи условия

Активация на акаунт