Отговори
# 495
  • София
Булка, честит рожден ден! Пожелавам ти от всичко хубаво по много!

Бобчо, честито и на твоя мъж!

Моите родители цент не ебаваха какво и що правим с изключение на тъпите танци, дето баща и 3 пъти ме записваше- а пък аз съм пластична колкото едно дърво. Мъкна аз 6-ци, влизам в "елитна гимназия", влизам в "елитен университет елитна специалност", реакция- "ми ти нямаш ген да си тъпа"...Никой не се занимаваше...След като завърших баща ми се опита да ми направи изречение, че не съм работила по специалността ми, разбирате ли, и беше категорично отрязан  #Cussing out

И аз да се отчета с некое момченце...и да се оплача, че бебе 2 е седалищно, и ако не се обърне ще се разправям за секцио, че не ми се поемат рискове, особено с оглед на нормалното ми раждане и възстановяването 1 месец след това  Tired.

# 496
... и да се оплача, че бебе 2 е седалищно, и ако не се обърне ще се разправям за секцио, че не ми се поемат рискове, особено с оглед на нормалното ми раждане и възстановяването 1 месец след това  Tired.

Ти кое предпочиташ, то има време да се обърне май, май.  Rolling Eyes Бобър се беше нагласил напречно по едно време, но си се обърна както си трябва. Не че имаше значение ....

# 497
Пчелице, ми то хубаво име ще ти излезе, кво му е Flutter  hahaha
Лена, аз една баница си я дояждам сама  Crossing Arms Страхотна стана, ама пусти ми злоядци ... Ма как да ти прати човек  newsm78
Зелдич  Hug благодарско! Аз за този може още 3 вечери да се напия  Laughing Нищо, че не мога да се сетя кой е  hahaha
Пък аз от както се оказах с къса коса взех, че се измъкнах от сатурновото дупчище  Heart Eyes  Crazy Ма мноУ ми Оди! Тия дни ще се лепна к'ва съм убавица у фацето.
Евилче  Hug време има. Ке се врътне  Wink Ако не, аз ги знам онези с белите престилки, ножове имат и редовно си ги ползват  Mr. Green Все е тая да ти кажа, та не му се коси! Само да сте здрави и двамата!
Кристиян ни побърка тази вечер! По едно време крещяхме и двамата с мъжа ми  #Cussing out Ако някой беше минал и ми беше казал "дай го" веднага го давах! Гарантирам, че до 15 мин щяха да ми го върнат  Laughing Между другото най-после успя да си отхапе от мен. Съвсем сериозно! Имам дупчица отхапана кожа. Вярно е колкото главата на 2 топлийки една до друга (от онези с топченцата), ама и околовръса не е за подценяване. Удоволствието битува на корема ми и ми бе причинено през дреха. Такова е ангелче ... ама много рядко да му се не види!

# 498
  • София
... и да се оплача, че бебе 2 е седалищно, и ако не се обърне ще се разправям за секцио, че не ми се поемат рискове, особено с оглед на нормалното ми раждане и възстановяването 1 месец след това  Tired.

Ти кое предпочиташ, то има време да се обърне май, май.  Rolling Eyes Бобър се беше нагласил напречно по едно време, но си се обърна както си трябва. Не че имаше значение ....

Ами след нормалното ми раждане имах катетър, пълна упойка и шевове, та май е по-добре да си мина едно секцио, отколкото и двете едновременно. Тревожа се, че сега нали е супер модерно да се ражда естествено, да не настояват лекарите за нормално да се пробвам- понеже е второ дете и имам широк таз, което ще откажа много ясно...Ако се обърне, ще давам пак естествено раждане, пък дано да е по-нормално  Wink...а за третото- секцио по желание  Wink Sunglasses Laughing.

Булка, късата коса е голямата работа, тази терапия и аз съм я минала, човек става по-намахан някак си...

Пухан също се мъчи да ми гризне дясното рамо...скоро ще успее и ще се похваля и аз.

# 499
  • София
Ехооо, привет  Heart Eyes
Завърнах се благополучно вчера, даже успях на едни приятели на вилата в Княжево да отида на барбекю ( не е лошо да си мома англичанка да знаете).
Чудно си изкарах 10 дневната отпуска- Криско доволен, мама още повече  bowuu
Ха дано и свикне без мен, че е на едномесечен бабин дом- днес сутринта звънях тръсил ме бил, ама пусто няма как (яслата целия август е във ваканция). Пробва се да бойкотира яденето - сега разбрах какво е да имаш неядящо дете  #Cussing out, ама дали от последните кътници, дали от смяната на обстановката историята мълчи....
Това е за сега, мушнете по едно плодово коктейлче от кака си

# 500
Ехой
Гледам пропускаме кафето и директно сме на коктейли  Heart Eyes Нека ни е зле  Mr. Green
У офисЪ пък едното началство има р.д. и по случая вместо закуска тежка шоколадова торта с много сметана, ама аз не се оплаках, хич даже Crazy
Булче тоз левент е от бегачите на 100м, снощи беше на финала, извънземна работа. Как фърчат тез младежи, пък тоз баш първия как ги отнесе, голям факир Heart Eyes
Симо също хапе адски силно Shocked Не ми е късал месо още, но според мен това си е чиста случайност, не е уцелил ъгъла според мен Rolling Eyes
Евилче този дето си го постнала прилича на Пухан Heart Eyes Дано изкараш леко раждане, секцио или не, каквото дойде...Абсурд ми се струва да те карат да раждаш естествено, ако е седалищно, колкото и да е модерно сега нормалното раждане. А за баща ти нямам думи Close
Йоанка ха хубаво си си изкарала. Дано малчо си изкарва супер при баба и ти по-малко да се притесняваш Praynig
Симо май се светна най-накрая, че ме няма и почна да прави истерии за мен Cry Цял месец вече ходя на работа, хич не ме отразяваше, радваше се като ме види вечер, ама нищо екстремно. От два дни обаче се забелязва някакво пристрастяване към мен и по-лошо май реши, че ако реве аз се появявам Sad Какво ще правя не знам Sad Дано да е временно нещо, стискайте ми палци!
Това е от мен, скоро пак Wink
цун

# 501
Буенос диас!  Heart Eyes

Йо, дано добре си отпочинала, кака!  Hug А един месец ще видиш как ще хвръкне и пак ще си се гушите с Криско!

Зелдич, този ако ме погне ще тичам и ще си викам: Дали не бягам много бързо!  Mr. Green

За раждането си мисля, че все още не е станало чак толкова популярно нормалното, че да се тревожиш, Ев. Ако Бебе обаче е инат като Пуханчо, ще ти насрочат дата за секцио и той ще вземе вечерта да се обърне сигурно!  Mr. Green Не че би ти било забавно!  Hug

Аз съм много впечатлена от бегача с протези от снощи!
Егати човека! Това да се изправиш и да продължиш и на Олимпиада да отидеш, трябва да си извънземен просто!
А Детелинчо така го порязаха горкия, умрях от яд!  #Cussing out

# 502
  • София
А за Тервел какво ще кажеш? А да иде някой да им каже на него и на брат му, че имената са им изкелефещени, както ми говорят за Пухан хохохохоохохохохохохо...

Зелда, туй е Дейв Мъстейн, семеен идол...много отдавна е билв Металика, обаче го изгонили заради наркотици и бля бля..та с тия наркотици човекът има черни колани по таекуондо и карате, и всъщност е набил Джеймс Хетфилд, та затова го изгонили  Joy Joy Joy И си направил Мегадет  Sunglasses.

# 503
А за Тервел какво ще кажеш? А да иде някой да им каже на него и на брат му, че имената са им изкелефещени, както ми говорят за Пухан хохохохоохохохохохохо...

Това може само Майк Тайсън да си го позволи!  Joy

Аз съм се зачудила дали да не си подстрижа косата до раменете, че ми опада и много се ядосвам!  Crossing Arms За кво ми е само да се веят някакви пет косъма и да ми стърчат антени после ...

# 504
Лили,чадо - болната ми тема от десетина дена - тая коса какво и стана - ми пада на егати големите кичури, след раждането не съм била така  ooooh! Щом чак мъжо му направи впечатление - ми то коса навсякъде...а уж реша и събирам много внимателно в шепа, да я хвърлям в тоалетната...щом даже малкия през нощта се събуди и сънен  вика "косъ", косъ", демек има косъм в устата, много често му се случва завалията напоследък... Blush Blush

А здравейте сега наново, да не тръгна с оплакванията/не че не тръгнах де.../  hahaha

Добре дошла на Йо  Hug

Довечера най-накрая ще гледаме Данчо Йовчев, от десет дена го чакам  Praynig Ако не вземем никакъв медал никъде направо ще се гръмна, много ме е яд, егати туфлеците, а едно време поните ли а... Crazy Искам пак да рева на химна бееее  Crossing Arms

# 505
Ех че весело тука Party
Привет мадами Hug
Аз такъв чаровник няма да й домъкна на Булчето,че време за Олимпияда нъцки с тези две диванета дето си отглеждам,но пък ще й кажа че от сърце и желая много здраве,винаги да си толкова позитивна  и горда мама на прекрасните си щурчовци Heart Eyes    bouquet
Я ми го прати Криси за малко могат да се кротнат с Борянка!
Ей изпотрпоши ми сума нещо това торнадо,добре че бях наблизо при всички случаи да я вдигна да не се нареже,че не ми се мисли ooooh!
И тя успява да отваря врати вече и си умира от кеф,когато успее да влезне в любимата й баня,като каже баня- сипам,къпам(да прелива водичка от чаша в чаша,като предварително се е сдобила с такава и отива да атакува душа да си пуска вода да се къпе ooooh!
Голяма бърборанка е станала, всичко повтаря,даже и некоя псувня,като чуе Mr. Green Laughing,няй- новите думички са пагал,падалка,къде е, няма го,ето го(това когато се крие),сипам,къвач(кълвач),буал(бухал),айде похвалих се и се оплаках Mr. Green

Булче, чакаме да те видим с новото фейс, дали и аз да не се острижа,че така ми капе косата,че ММ на лекар чак ме праща,ама аз неща Tired
Евилке, ще се обърне дребосъчко имаш още многоооо време,а Пуханчо е прекрасен Певец и колко сладко и уверено си ходи разбойника Heart Eyes
Пчеличке тичай бавно,за да те стигне бързо момъка,че не е за изпускане Flutter
Йо, искам и аз на барбекю и без деца за 1 час поне ,не за 1 месец Crossing Arms Hug
Дано Криско да свикне с липсата ти и бързо да започва да се храни Hug

Зелдич, ще мине и този период при Симчо,не му се втелясвай Peace
А за тортата ммммм,нашата(от годишнината) беше еклерова и беше фантастична!
Айде бегам да легам до Борянка докато не е станала да ме търси Laughing
Нищо смисленно не казах,ама толкова си мога Crazy

# 506
Конбануа!

Булче, викаш баница не иска, но парце месце от мама не отказва?  Laughing

Ивълче, аз пък не знаех, че е модерно нормалното раждане. Даже напротив, особено при седалищно разположено бебе. Как се чувстваш ти? По- лека ли е тази бременност?

Йоански, има сипредимства момеенето. Много ме ядосва тази практика с дългите ваканции в ясли и градини. Кой нормален човек има толкова отпуск?  Sick

Зелдич, моето съкровище по същия начин се вкопчва в баща си. С всеки изимал ден явно показва предпочитаниата си към него. Компенсира си детето, какво да се прави..

Тъпият американски канал с права за Олимпиядата ми развали цялото удоволствие! Омръзна ми да научавам резултатите преди да покажат събитието по телевизията.  #Cussing out

# 507
  • София
Конбануа!

Ивълче, аз пък не знаех, че е модерно нормалното раждане. Даже напротив, особено при седалищно разположено бебе. Как се чувстваш ти? По- лека ли е тази бременност?

Aми модерно ми се струва...покрай мен са голямо изключение секцио родилите...Две приятелки ги измъчиха преди най-накрая да се смилят. Иначе не е по-лека, изморявам се като куче, в болнични съм от 2 месеца и така  #Cussing out.

# 508
ппппльос  Heart Eyes

# 509
ехоооууу
гледам само за олимпиади си говорите, та затова и не се включвам, че немам капка време да включа телевизора, камо ли да гледам олимпиада  ooooh!

Ев, и аз да кажа за Пухан че е страхотен певец, а и с ходенето много го бива  Heart Eyes

Зелда, ами всички деца минават според мен в периода, когато искат мама да е до тях. Ние сега сме в такъв от 10 дена и само ми е залепена за гащите. Отделно се научи най-накрая да вика свястно мамо и по цял ден тича и вика мамоооуууу, мамоооуууу,  после като не и отговарям започва бабоооуууууу и така ми надува главата по цял ден. Сега съм я оставила на двора в люлката и си играят с племенницата, че аз да посвърша това онова (на компа   Joy )

Булче, ако знаеш как и аз искам къса коса. Навремето от кръста си я направих на пластова, като най-късия беше почти 5 см  Whistling, сега през март пак голямо скъсяване му направих, та даже и бретон си имах за месец  hahaha . Само дето фризьорката ми е приятелка и я е жал да ме направи 3-ти или 4-ти номер и все ме праща някъде другаде, иначе досега да съм се окълцала яко като ме захапят бубите в главата  bowuu

Наде, браво на Борянчето за новите думички, ние все още сме си само на 2-3 думички - пеперудка - пепе и топка - топта, както и няма казва - то това и е най-любимото.

Йо, Криско ще свикне с баба и после няма да иска на ясла, да знаеш. Ще му хареса тоя Ямбол и отиде та се невидя ...

Хайде да се поразхладите малко

Общи условия

Активация на акаунт