Отговори
# 510
Баси жегите  #Cussing out Тая нощ беше пика, дребния сумтя, сумтя и най-накрая стана в 2 и до 4 се кокори, съответно и аз... Tired Сега му пуснах климатика да спи, въпреки всичките ми "против", надявам се да си поспи хубавичко...и аз мисля да полегна след малко, че съм гроги...а следобяд сме пак на РД...И аз не мога много да гледам олимпиадата, с тоя дзвер как ли не, чувам по новините какво що... Peace

С думичките и ние сме пожар - повтаря всичко, което не може да догоди става яко смешно... Mr. Green Всеки ден попива по нещо, ама да кажеш кат толко плямпа да иска да пишка на гърне - нъц, едното при нас компенсира другото и вече леееко се нервя... Twisted Evil

Хайде, цунки и бай - а и поздрави от Снежито, няма свястен нет, при бабите са в Южна БГ и даже днеска ще се виждат с Адито в Димитровград/ако вече не са се и видели де, дано качат някоя снимчица  Peace/. Аз все още чакам някой да се сети да намине и покрай нас, ама май с чакането ще си остана... Whistling

# 511
Привет, милички!
Домъчня ми за вас и много ми липсвате, ама съм подхванала дисертацията и гледам по-малко да се разсейвам с интернет.
Елизката е добре - бърбори доволно, папка си сама, при това доста чистичко и много ме радва:)))

Днес обаче имам един чудесен повод да почерпя с тортичка - моето голямо момче става на 16 и да си го похваля - прекрасен син е, който ми носи много радости и гордост!

Приятен ден от мен и целувки за всички малки сладурчета! Hug

# 512
Иве - честит поразник на цялото ви семейство  Hug Още хиляди пъти да ви носи поводи за радост и гордост синчето ти, а и всичките ти  хубави дечица   bouquet

# 513
Благодаря ти, Миленка! Пожелавам на всеки да изпита тази радост! Heart Eyes

Ето и малко коктейлчета за жегите:)))

# 514
Хайде и аз да почерпя първо, имам си и аз едно лъвче - за гордост и приказ, ММ днес също празнува рожден ден. Да ми е жив и здрав, да ми помага, да ме подкрепя, а и аз на него ще бъда упора до край!

Сега да подкарам тези, които съм пропуснала през последните дни - Булче, на патерици - бъди ни жива и здрава, още повече позитивна енергия да имаш и да продължаваш с оптимизма си, както досега!  А, и честита прическа....
Хепи, бъди много хепи с голямото ти момче, да продължава да те радва и да те кара да се гордееш с него, много късмет и радост да има в живота му!
Дано не съм пропуснала някой, на Надето и честитих във фейса годишнината.....

Евилче, нали знаеш, че с дупето напред или с краката, все ще излезе от корема - аз ти пожелавам да си се намести и едно спокойно нормално раждане да преживееш, за да можеш да се насладиш на момента!

Много се радвам като споделяте за думичките на бърбораните, аз още не мога да се похваля с някакъв напредък при нас, но определено все повече ме изненадва с реакции, действия, постъпки. Растат децата....
Ние си бяхме на село за събора и предвид добре изкараното време, смятам в петък да се изнеса там за една седмица. Малко разнообразие и за мен и за децата, пък и за ММ - ще си починем един от друг, та после да се обичаме повече Wink
Хайде толкоз за сега, обещавам да съм по-редовна тия дни.

# 515
 Пльоскам ви едно прясно "християнче" и бягам, че съм за малко тука....Мъжо тази седмица ме е заточил на село... и трябва да се връщам.

Видяхме се със Снежи, замалко, ама важното е че се видяхме....Боби е невероятен сладур. Снимки, като се приберат в Русе.

Честити рожденници на Ивето и Ятце. Да са ви живи и здрави и много да ви радват.

# 516
Мархаба!
аааа Амидалка! Така за олимпийците няма да се разберем  Naughty  Laughing аз си викам и се радвам на всички - успели, не успели ... не винаги има шанс. Пък и у нас пари особено и подготовка голяма няма. Та за мен тези хора действително полагат невероятни усилия и се справят добре!
Наде,  Hug аз вече трябва да си купувам нов сервиз чаши. Бурканите кучета ги яли, важното е, че не се наряза. Дори 3 пъти волю, не волю още в началото след операцията се налагаше да го вдигам и да го пренеса, че бях сама, а той в море от стъкла. Та и у нас има чупливост, ако те успокоява ... Малко ме хваща страх ако ги съберем с Бубето какво ще стане  Laughing
Лена, чиста сланинка си хапва, какво ти месце  Joy Тези пък хамериканци ... Защо така с олимпиадата?
Аааа имат си един период, в който се покъсват да реват за бащите си. И Криси е на него. Не можем да го откачим от баща му сутрин да тръгне на работа. Взима му ключовете за колата, отива в коридора и му подава чехлите, обръща се и ще излиза преди него вече  Laughing Като не стане почва 30 мин рев. Ще му мине, какво да го правя.
Думи - никакви ги няма. Иначе като направи беля и започва пронизително да си се кара сам ААА! А! АААААААААА ... и така докато не му обърнеш внимание  Laughing
Пък гърнето никак не го уважава. На ясно е за какво е тоалетната и какво се прави там, ако иска може да ми покаже кога му се пиша или ака, но седне ли го е страх да си го свърши там. Седи, седи, стане и се изпишка настрани и гледа виновно  Laughing
Хепи  Hug да ти е жив и здрав чудесния голям син! Много успехи и късмет му желая!   bouquet
Ятце да ти е послушно лъвчето  и на теб Mr. Green гали му редовно козинката и по-добро от него няма да има  Crazy   bouquet
Кристиян вече става за дистанционно - пращаш го да донесе нещо и го носи. Удобна работа ви казвам.  Laughing
Ади, честито ви и тук!   bouquet

# 517
  • София
Честит ти рожденник Иве- още много поводи за гордост да ти носи  Hug
Яне, честит и на теб рожденник- много да слуша  Naughty
Тук няма топла вода, добре че има бойлер  #Cussing out
Иначе още не мога да се настроя за работа- тва отпуската шантава работа било  Joy да се чудиш как да се оправяш след нея, камари от документи и все мене чакат  Twisted Evil
До скоро- отивам да се опна на дивана  bowuu

# 518
Мамче, Янче, да са ви живи и здрави мъжете и много да ви слушат!   bouquet

Оф, много ми е уморено, въпреки че подремнах следобяда. Това малкото е станало неуправляемо! Само търчи и квичи, омръзна ми от него вече. Днес е спал половин час на обяд и преди малко взе на баща си възглавницата, легна на пода и заспа!  ooooh! Това напоследък му е любимият номер и се чудя защо изобщо си правя труда да лежа по половин - един час с него и да го приспивам, като човекът си върши работа успешно и сам.  Rolling Eyes

Кристиян вече става за дистанционно - пращаш го да донесе нещо и го носи. Удобна работа ви казвам.  Laughing

Уууууу, направо ти завидях!  Mr. Green Бобо все так аупорито се прави, че не чува и нищо не разбира ...

# 519
  • София
Охо, рожденици! Да са ви живи и здрави!

И моето шиле не говори, само льогильоги и се прави на глух...

Амидалка, пускай смело климеааците- ние така спим през нощта и виреем през деня, че иначе лошо! На детето оставям 25 градуса, на нас май 24 и си е мед...

Днеска бях на консултация, биха му Пентаксим...пък предишните бях Синфл...не знам какво си...

# 520
Добро утро!
Да си върна малко старото ежедневие. Кафенце?!

Вчера водих каката на манту, че нали трябва преди училище, дано да не се наложи да и се бие ваксина. Сега съм с две деца и е малък ужас. Каката, колкото и да е самостоятелна и голяма, си иска своето, търси внимание, иска забавления и нали се сещате, като съм вързана почти с малкия, колко време мога да и отделя. Но днес съм решила да си стоим вкъщи на климатик, хем да сготвя нещо, хем  да имам повече време за децата, че у дома май ми е по-лесно. За съжаление вкъщи успявам само да сготвя и заредя съдомиялна и пералня, за друго време не ми остава... Кога ще си почистя и подредя дома, съвсем, ама съвсем не зная!!! Mr. Green

# 521
Янче, изпревари ме!  Hug
Нищо, айде и аз да си сложа почерпката:

И моето шиле не говори, само льогильоги и се прави на глух...

То сигурно Бебе ще проговори преди тях ...  Rolling Eyes

Ставам, че се носят едни ароматииии ...

# 522

Как сте всички днес? Една идейка сякаш е по-хладничко, ама само една, очаквам с нетърпение следващите дни да разхлади както обещават, и на дъжд ще се зарадвам даже  Sunglasses Вече обмислям да отидем някъде сами с малкия за 2-3 дни, мъжо чак септемрви ще излиза, а не ми се чака, ако още някоя мама с детенце си търси компанийка и и е скучно да свирне - да орханизираме нещо импровизирано по бебешко-майски  Mr. Green Не много далече, ще постигнем консенсус  Peace

Ние днес трябваше да ходим на консултация и на ваксина, ама ме размързя и го отложих или за утре, или за петък  Whistling

Снощи ходихме на детски РД...мисля това да му е последният такъв, поне докато навърши 2, че тормоза за мен е голям - изобщо не се заиграва с другите, търчи като отвързан където си пожелае, вчера беше един голям шадраван, в който благодареие на мен все пак не успя да наджапа въпреки огромното си желание и сили, които беше впрегнал... Twisted Evil Добре, че 2 каки се смилиха някъде по средата, та го взеха да го разхождат...не че не се върнаха след 20 минути целите зачервени и ми го тикат към мене де... Whistling Разказал им беше набърже играта и на тях...

И така...нищо интересно общо взето...цунки  Hug

# 523
Ятце, този филм и аз го гледам  Crazy
Да знаете, че като проговорят после неминумемо идва моментът, в който се чудиш как да им затвориш устата поне за 2 минути  Joy Аз се плаша, че големия не млъква, а скоро и ситното ако заплямпа ... тежко ми и горко!
Днес тук духаше вятър сутринта. Достатъчно силен, че да ми обръща саксиите на тераста  Crossing Arms Ама сега си е жега пак ...

# 524
Добро ви утро/ вечер...Събудих се в 5 с болки в корема, прекалила съм явно със зелената салата вчера.  Tired

Честит рожден ден на малка патеричка на голямото момче на Хепи и на прекрасния мъж на Янето! Да са ви много здрави и да ви правят много, много щастливи!

Оф, много ми е уморено, въпреки че подремнах следобяда. Това малкото е станало неуправляемо! Само търчи и квичи, омръзна ми от него вече. Днес е спал половин час на обяд и преди малко взе на баща си възглавницата, легна на пода и заспа!  ooooh!
Shocked Това е моето дете!  Shocked Същият гамен е.

Вчера бяхме на консултация. Сестрата го мери, тегли, то се хили. За първи пък го мериха колко е висок прав. Пулсът му съответно не беше 160 като миналият път, когато ревеше от ужас, а само 134.  Laughing  Аху- иху, докато не дойде и педиатърът.  Laughing Едва му прислуша гърдите и погледна ушите. Когато дойде и моментът да му провери слабините, майка му тотално отказа да го държи. Проверявал бил дали е почнал пубертета  Shocked и венозния пулс до тестисите.  Crazy За говоренето естествено отдели повече време. Уж разбира, че сме двуезично семейство, но каза до 2 годинки ако не казвал правилно поне 25 думи, щял да препоръча терапия с логопед.  Crazy Ще има да взема. Това би означавало да спра да му говоря на български въобще, защото терапията включва всичко, но не и говорене на друг език.

Отивам да си препичам филия хляб.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт