А пакета педката изобщо не го и поглежда, в такива моменти ти завиждам леко за страната, в която живеете
А пакета педката изобщо не го и поглежда, в такива моменти ти завиждам леко за страната, в която живеете 
. Вчера и пъпчето, защото имах въпроси...
И определено ще го водя на хирург, а не на уролог. Нашата педка си мисли, че му е забелена, защото ни даде направление още, когато беше на 7-8 месеца, но аз реших да не го водя и въобще не я уведомих 
Започнал е да повтаря много думи и е много смешен. Научих го да казва "аз съм мъж" и само върви и вика "асс мъзсс" като ж-то и с-то са му почти еднакви по звучене.
Голям зор му е това С на човека, но поне да казваше Ими, както му вика една дружка негова, дето е цял месец по-малка 

Някой идея да има това защо е? Аз го отдавам на това, че има шкембенце, не е от слабите...Ще го водя май да го гледат
Но най ме радва, че познава песните, като му пея и чака напрегнато да дойде момента да си каже любимото нещо в песента

Иначе лекарят му гледа тестисите и пулса при слабините. 

надявам се да няма нищо 
,но ще видя да се свържа на частно със хирурга и да видим той кво ще рече Препоръчани теми