Отговори
# 540
Цоп. Дребното ръфа една нектаринка, та викам да се разпиша.

Ужасно е горещо и днес сме вкъщи.

Булче, така си помислих и аз. Важното е да играят все така добре, пък на какъв език си комуникират, не ме бърка. Не бях чула за големите скандали преди Олимпиадата и ми стана малко криво. Радвам се, че въпреки драмата успяват да играят прекрасно. Пък и мога да ръчкам съпружието, че техните отпаднаха.  Laughing  Twisted Evil

Споделете какво правите събота и неделя, че малко се изчерпах с идеи.

# 541

Айде торта към кафето, че аз нали ви казах, че празнувам половинка рождени дни  Mr. Green
Маймунката ми сладка  Heart Eyes

# 542
  • София
ЧЕСТИТО ; Взимам си сладкишче, много апетитно изглежда.

Брей, още е сутрин, а съм уморена като куче  Tired.

# 543
[
Айде торта към кафето, че аз нали ви казах, че празнувам половинка рождени дни  Mr. Green
Маймунката ми сладка  Heart Eyes

Да ти е жива и здрава маймунката, и послушнаааа  Heart Eyes Mr. Green

Биха ни ваксината, другата чак на 6 - много съм щастлива от факта...орева болницата завалията, ама няма как...иначе сме 90 см и 13 кила - истински голям мъж  Flutter

Събота и неделя различно - или на село при дядо, имаме виличка и на дребния му е екстра, никой не му се кара да не тича на улицата, щот там коли не минават - свобода и щастие, и за него и за мен  Wink Или ходим на басейнче някъде сутринта, или с татито някъде на разходка, ама тва последното рядко се случва, щото той все работи... Whistling

# 544

Споделете какво правите събота и неделя, че малко се изчерпах с идеи.

Whistling Whistling Whistling

какво беше това събота и неделя  newsm78 , за мен всички дни са еднакви, особено като ММ е все на работа, а дори и да се случи да почива предпочита да си се наспи в нас  #Cussing out

# 545
Иначе Зелдич, Дани, Лили - и ние сме от незабелените пишлета, не сте сами, споко  Peace Аз нещо не се притеснявам особено, което чак ми е странно...поизчетох туй онуй , давам го по-спокойно  Whistling Иначе Дани, наистина трябва есента да се води ако си решила да го водиш на хирург  Peace

# 546
Минавам да почерпя за моето пораснало момче - еха годинка и половина Heart Eyes
Зелдичка да са ни живи и здрави децата мила  Hug

# 547
  • София
Лори, честито и на теб!

Амидала, браво за мерките на Иван  Simple Smile.

Събота и неделя си стоим у нас най-вече, спим на обяд, ядем и всеки си гледа каквото му се гледа. Понякога оставям Пухан на баща му и излизам сама, често ни идват приятели на гости. Тук е моментът да кажа, че не обичам да пътувам, не обичам да излизам, ако ми се пие- предпочитам у дома, мразя дискотеки и пр.

# 548
Добър ви ден!
Честито на порастналите ни момчета, година и половина си е добър повод за почерпка!
Аз вчера бях малко зле, май бях лепнала от летния вирус с разстройство и повръщане, каката и тя имаше леко неразположение, но днес сме вече добре. Толкова ми беше зле, че въобще не ми се сядаше пред компютъра...
Днес заминаваме на село, но ще съм мобилна и с връзка в нета, така че ще ви следя изкъсо. Simple Smile Heart Eyes

# 549
Аз подслушвам волейбола и ужасно се ядосвам ...  Crossing Arms

Айде, заминахме си ...

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 19:01 от QueenBee

# 550
Видях по едно време и Мари да минава Rolling Eyes-Мари мила, честито Ви и на Вас с Мърко  Hug

Ние събота и неделя наваксваме тримата-паркове, Зоопарк, разни езера, гостита, градинки, кръчми и т.н.  Blush

# 551
Айде добро утро и да проббваме USB модема, ей, много ги мразя тези устройства, никаква работа не вършат, бавнеж с бавнеж......
Ще пробвам и едно селско кафе да ви сервирам, ама да видим, ще стане ли Joy

Само това можах да избера, а вече съм изнервена #Cussing out

Както и да е...
Явор успя да ми вдигне кръвното рано рано, държеше се ужасно зле, хванал се за панталона ми и не ми дава да мръдна, мрънка, реве .... Идеше ми да го хвърля в столчето и обратно в града, ама .... Е, сега спи блажено и си му е добре, а мама дето се не е наспала, щото две дузини патици и гъски крякат цяла нощ, кучета лаят, котки мяукат и ..... Не че нещо, аз самата съм отраснала на село, но повярвайте, забравила съм какво е и не можах да мигна почти. Но, това е, сама съм си избрала да дойда, повече няма да се оплаквам.
Хубав ден желая и нека не вали много, а само разхлади приятно!

# 552
Добрютро!

Ужасно мързелива сутрин. След малко излизаме нанякъде, на къде- и аз не знам!

Яне, дано си починеш поне малко. А бандюгата да ти пусне панталона и да преследва патки и гъски.

Мъжот споменава разходка по един баир, та ако ме няма да знаете, че съм издъхнала по пътя.

# 553
Лена, започна да се отпуска, ама пусто взе че угасна тока и още не е отстранена аварията, а да имаше сериозна буря, не беше силна, но .... живеем в България, пък и са почивни дни, що са ке тормозят, хората на село си лягат с петлите, ток им не требе... Малкия докато да свикне със свещите, зор видя Laughing А като се сетя за нашето детство, израстнали сме със свещи и режим на тока и на водата.....
А всички вие, къде се изгубихте, нещо май много почнахте да се прехласвате по бивши любови?!

# 554
Ехооо - тука сме, ама уикендите мъжо основно работи на компа, а на мен лап топа нещо ми се бъгна, изтрих Мозилата и с Експлоъра мнооого бавно става и се изнервям ... Whistling

Доживях да ми стане студено днеска, бях забравила какво е усещането...и по-арно се спи така - екстра  Heart Eyes Скоро ще го търсим топлото, ама нали все наопаки искаме  hahaha

Много ме е яд и за Станка/предимно/ и за волейболостите, как пък все мал шанс мам*а му  #2gunfire Два дена ме държи...

Общи условия

Активация на акаунт