Отговори
# 555
  • Сливен
    Добро утро.Как сте момичета?Ние се завърнахме от морето.Там ни натръшка летния вирус.Беше ужасно.Още на втория ден децата се разболяха и не могат да се оправят.

Последна редакция: пн, 13 авг 2012, 08:53 от eva83

# 556
Добро утро!

Хайде на закуска!

Има ли смисъл да казвам колко ме мързи или вие си знаете? Mr. Green
При нас все едно и също, нищо интересно.

И мен ме е яд за всички спортисти. Снощи видях какво е писала Илиана Раева във ФБ и ми стана много кофти!  Sad Те много добре знаят, че хората разчитат като цяло на тях, на Станка и волейболистите да постигнат нещо и си представям това колко голяма отговорност е.

# 557
Добро утро! Heart Eyes

Не мога да се настроя за работа Tired

Ева много съжалявам за морето ви Confused Дано поне бързо се оправят сега малчовци, пък то лошото най-бързо се забравя Hug
Аз лично най-страдам за гимнастичките, няма да ви казвам как на тръни съм обикаляла къщата по време на съчетанията, дори не мога да ги гледам, само обикалям ooooh! Брачедката, за която знаете, че има момиченце, колкото Симо, е бивша звезда в гимнастиката и като цяло този спорт си е сериозна тема в родата. Сега брачедката е треньорка на малки момиченца и съдийка на национално ниво  Heart Eyes Единствена е млада (25!) сред старите кримки-лелички, от далече се откроява на съдийската маса Mr. Green
Много се отплеснах както винаги  Rolling Eyes
Изкарахме тежък уикенд, Симо цяла събота рева и се дра, само при мен искаше и то да го нося Tired Вечерта видяхме пак малко кръв в устата и че е избил кътник и се поуспокоиха нещата Sad неделя беше добре горе долу и снощи пак рева 1 час посред нощ Sad 1 час рева, 1 час се приспиваше, та познайте ме как съм сега Tired Поне сега вече сме минали половината, 10 готови зъба плюс 3 избили Crazy

# 558
Добро утро и от нас девойки Hug
Зелдичка,дано да се успокои трайно Симчо,че е ужас Sad и Борянка е много неспокойна,засега само нощем и през 10 мин. проплаква и така цяла нощ! Само дето незнам кои зъби идат сега ! При нея вече са избили 12 зъбчета,а вчера  само вика зъби,зъби и си бърка в устата и казва аууу и после дари(демек че я боли Rolling Eyes)
Ева, дано бързо да се възстановяват дечицата ти Praynig Hug
Аман от вируси бее, нас за  това ни е страх да ходим на море и мислим да ходим на Боровец,но още не сме резервирали,че има време!
Тук е егати студда,сега се чудя как да я обличам,че да не настине от рязката смяна на Т newsm78
Вчера цял ден изкарахме на двора при свекитата, приготвяхме разни зимнини, а Буби не се спря през цялото време Heart Eyes, по едно време баща й я беше заврял при зайците и така им се радваше и нареждаше байки-байки Laughing
Пчеличке и мен ме мързи,но децата не ме оставят да му се отдам напълно на мързела Mr. Green
айде да ви оставям, а тия със старите любови да вземат да се разпишат Naughty
АА Ятце, дойде ли ви тока Mr. Green

# 559
Наденце, явно на атомниците им е било студено и затова са ни резнали кранчето на тока, но - да, дойде, още късно същата вечер. А за байките - и Явор е същия, такъв кеф е когато го пуснем из двора сред тварите, няма по-щастливо дете от него. А аз като го гледам какъв е лъчезарен и на мен ми става добре на душата...
Ох, не ви завиждам за тия зъби, при нас всички избиха (16 броя) без особени съпровождащи проявявания, та пу- пу дано и на останалите наборчета бързо да се показват и да не тормозят майките си.
Спорт, Олимпиада .... newsm78, кво да кажа - руснаците ни таковаха таковата, и на Станка, и на волейболистите ..... и на гимнастичките ...... ама така е, като станахме приятели с НАТО и вече нема братушки hahaha
А студа и нас ни стегна, а аз съм взела само 2-3 дълги панталона и 2-3 блузи с дълъг ръкав и 2-3 чифта чорапи, добре че духа и бързо съхне навън прането, щото сме си все нацапани....
Ева, това с летния вирус по морето е истински ад, да отидеш на почивчица, стискал си цяла година парички и накрая да ти се развали удоволствието. Ако не е тайна, къде сте били на морето, че аз знам в Лозенец е най-зле работата, щото нямат добра канализация и всичко отива в морето, където ...... Но вируса си е навсякъде, така е, като ламтиме за туристи и строим ли строим хотели, а никой не мисли за последиците....

# 560
Момиченца, Вибуркол-а става и за болка, те са и хомеопатични и няма да навреди да изпробвате дали ще помогнат за зъбите. Бобо е с 16 отдавна и не ми се мисли като тръгнат и последните вече какво ще е.  ooooh! Като ми закиселее обаче се сдобива с една свещичка в гъзО и нещата се оправят веднага!  Mr. Green

# 561
  • Сливен
  Jatze,в епицентъра бяхме,в Лозенец.Наистина е много зле там.Нямаше семейство с което да говорихме и да не са имали проблеми като нашите.  Sad Баткото ни свали 3 кг след вируса и малката също се смъкна от разстройство.

# 562
Мале как бях ги забравила тези Вибруколи, само за Панадол се сетих по нощите, ама не исках да му дам, а Дентокинда никаква помощ не е. Днес му слагам една преди лягане без да му мисля.
И да ви кажа, знам че гоним 20 зъба, ама аз не виждам място назад за още един ред Thinking
Ева  Cry

# 563
  Jatze,в епицентъра бяхме,в Лозенец.Наистина е много зле там.Нямаше семейство с което да говорихме и да не са имали проблеми като нашите.  Sad Баткото ни свали 3 кг след вируса и малката също се смъкна от разстройство.

Миличките дечица!  Hug Иначе гледах снимки и искам да кажа, че изглеждаш много добре!  Peace

Вибуркол- а иначе за Т много не върши работа, но за болката поне при нас помага!  Peace

# 564
мале,аз ако и завра такова нещо в дупето ще ореве орталъка Confused

# 565
Наде, реват, няма начин, ама какво да правиш Sad
Хора, преядох със салата Shocked Не мислех, че е възможно
Началството ме тормози. Това вече е повече от възможно Twisted Evil

# 566

Хора, преядох със салата Shocked Не мислех, че е възможно

Що да не, ако е макаронена с майонеза примерно... newsm78 Mr. Green

# 567
Аз пък досега пържих кюфтета и мириша на не знам какво ... Сега се сетих защо не го правя!  Crossing Arms

Зелдич, не знам за твоята салата, обаче аз на скоро как преядох с бъркани яйца и зелева салата не е истина. До вечерта ме боля корема.  Blush

# 568
хихихи - ние това обядвахме с малкия, ама взех опечени направо... Mr. Green поради същата причина...

# 569
ей, вие тука на кулинария го обърнахте  Wink

Наде, и аз не исках да лсагам свещички, ама като се върнахме от морето с вируса, нямаше начин и слагах с помоща на ММ естествено - винаги съм била против тези методи по принцип.

И Ради е с 12 зъба и само точи лиги и мрънка през ноща-явно кучешките се обаждат вече  Tired

Ева, дано бързо оздравяват дечицата и да наваксват с килцата  Hug

Пчелата днеска хубава закуска е сложила...та ми дойде музата сега едни катми на сача да метна, и аз да не оставам по назад като всички луди, дето готвят в тия жеги  Joy

Общи условия

Активация на акаунт