Те много добре знаят, че хората разчитат като цяло на тях, на Станка и волейболистите да постигнат нещо и си представям това колко голяма отговорност е. 

Брачедката, за която знаете, че има момиченце, колкото Симо, е бивша звезда в гимнастиката и като цяло този спорт си е сериозна тема в родата. Сега брачедката е треньорка на малки момиченца и съдийка на национално ниво
Единствена е млада (25!) сред старите кримки-лелички, от далече се откроява на съдийската маса
Вечерта видяхме пак малко кръв в устата и че е избил кътник и се поуспокоиха нещата
неделя беше добре горе долу и снощи пак рева 1 час посред нощ
1 час рева, 1 час се приспиваше, та познайте ме как съм сега
Поне сега вече сме минали половината, 10 готови зъба плюс 3 избили

и Борянка е много неспокойна,засега само нощем и през 10 мин. проплаква и така цяла нощ! Само дето незнам кои зъби идат сега ! При нея вече са избили 12 зъбчета,а вчера само вика зъби,зъби и си бърка в устата и казва аууу и после дари(демек че я боли

, по едно време баща й я беше заврял при зайците и така им се радваше и нареждаше байки-байки 
, кво да кажа - руснаците ни таковаха таковата, и на Станка, и на волейболистите ..... и на гимнастичките ...... ама така е, като станахме приятели с НАТО и вече нема братушки 
Като ми закиселее обаче се сдобива с една свещичка в гъзО и нещата се оправят веднага!
Баткото ни свали 3 кг след вируса и малката също се смъкна от разстройство.
Иначе гледах снимки и искам да кажа, че изглеждаш много добре! 

Препоръчани теми