Отговори
# 570
Като ви случам с тези летни морски вируси и ми натсръхва косата, има ли изобщо някой, бил на море да не се е върнал разболян??? Ние се отказахме от морето, ама мислех септемрви до гръзко за 3-4 дни малко с нашите да се разходим с дребния, но леко ме отчайвате... Outta Joint

# 571
Салата шопска класическа, само дето зелена чушка вместо лук Shocked
Аз както ви се фуках, че съм на +0.5 от заветното тегло, сега съм +3.5 пак, а в неделя съм на сватба с няколко оси, дето не са ме виждали отдавна и ще злобеят #2gunfire От мъжки род оси, тези специално са най-злобните, които познавам  Shocked
Най-ужасното ми боледуване един път беше от морски вирус Sick Sick Sick Гледах предаване по ТВ за състоянието на ресторантите по морето и то по-хубавите #Crazy Май най-добре е сам да си готвиш, да преваряваш, да миеш ръце по милион пъти, ма то какво море ще е така Rolling Eyes

# 572
Ние не сме ходили на море, пък си хванахме готиния вирус, та даже и бонус беше престоя в болницата!  ooooh!

За свещичките аз не съм против - предпочитам да му сложа една, отколкото да реве цял ден.  Peace

Оф, Зелдич, не знам с тея телеса как ще се появиш там, тц, тц, тц ...  Mr. Green

# 573
Зелдичка да взема аз със моята скромна осанка да отида на тази сватба, всички оси ще ме налетят да ме изгонят от там Joy
Миленка, да вземем да си ударим една среща у Гръцко,че ако ходим пак в Златоград, ще се вейним и до Гърция,че ей го къде ни е, а пък гледано от Козлодуй ни е на една ръка разстояние Crazy(къмто 3.09 трябва да стане паспорта на Буби и тогава ще отпрашим за Боровец за няколко дена и можем да отскочим и до теб Rolling Eyes)
АА мани майтапа ама една приятелка си тръгна с котлона на море да готви на детето си, аз бих си намерила апартамент със кухня обаче,но не тази година,че и без това моята дзверка не ме оставя да готвя у дома пък камо ли на морето ooooh!
Вчера обаче благодарение на това че ММ ч гледаше успях да й сготтвя божествено пиле фрикасе и яде доволно моята капризанка(ма това го казвам тихичко и без да се хваля та да не ме чуе Laughing)
Айде до скоро че сега ще дофтаса от спалнята, слиза си и идва с биба в уста и бърборейки нещо съненка,ей много си я обичкам Heart Eyes

# 574
Привет! Пак е горещо и пак сме си вкъщи.

Ева, дано да сте добре вече. Морските вируси са ми супер страшни. Като дете 10 дневен лагер на Равда ме зарадва с жълтеница.  #Cussing out Просто хигиената в заведения за хранене и плажовете е ужасна.  ooooh!
Зелдич, какви килограми, какви оси? Говори си, не ми пречиш.  Crazy  Все едно не можем да те видим  на снимките във фейсбук каква си хубавица!

Със салата преяждам почти всеки ден.  ooooh! Не знам кога да се спра, ама ми е толкова вкусно.

Аз почнах да карам. Тотален стрес. Колата ми е прекалено голяма и имам чувството, че не се побирам в платното. Добре, че не съм с книжка, а с разрешително и трябва да има друг шофьор до мен, че просто иначе няма и да се кача зад волана.
Друго блякс е, че имам чувството че дребното разбира повече английски.  Tired От малкото думички, които казва, пак повечето не са на български. Блякс. Все едно не сме по цял ден заедно.  Tired

Отчетох се.  Hug

# 575

Си Ву Пле!
Ай като почнах на френска тема
и
 Heart Eyes

Надееее, нали на Влас щяхте да ходите септември, аз тамън щях да ти казвам, че и на нас ни изкочи оферта за там и ще одим.
Лена дерзай с колата, ще свикнеш бързо, а после ще е голям кеф. Аз още се бия по главата, че излезох такъв пишман шофьор Sad А за езика...май е нормално това да предпочете английския, верно ти си с него по цял ден, но сборно сигурно английския надделява...недей тъжи, продължавай да си го атакуваш на български, пращай го по цяло лято в БГ по нататък и няма начин да му се размине Mr. Green
Друго няма...Симо е още нервен и се буди и мрънка и ми е залепен до г-за  Tired Голяма мъка ми е да го гледам такъв, искам си го ухилен и спокоен:(
Ааа, и вие хубаво ме товарите за килата, ама верно такава Оса не сте срещали в живота си. Някой ден книга ще напиша за тоя и за всичките мизерии, дето е правил на хората от чиста злоба #2gunfire Добре, че няма да водим Симо, че иначе трябва да го накича с всички джаджи против уроки, за които се сещам, включително шамански, вуду и т.н. Crazy
Айде бягам, аман от мойте глупости

# 576
Страхотно френско настроение ми достави тази сутрин Зелдичка, благодаря, много ми се иска един ден да го усетя на живо ....
Не смея да се хваля, но тази сутрин спахме до 8,30ч., сега смятам да не спи до обяд и да видим какъв следобеден сън ще направим?! newsm78 Направихме една сутрешна разходка до фурната, за хляб, взехме и капачки за бурканчета, следобяд ще се отдадем на туршии, по-скоро ще правим някаква домашна лютеничка  Mr. Green Абе така е на село .... Но нищо де, така ми навява спомени за моето детство, което си беше суперско, детство, което нашите деца няма да разберат и усетят.
Лена, успех с шофьорлъка, лесно ще свикнеш, с тези автоматици, колкото и да ти е голяма колата, ще и свикнеш с габаритите. По-добре на голяма кола да се научиш, че после всякаква ще можеш да караш. А за Еван не се тревожи, там обществото говори на английски, нормално е това да му е по-основния език, но съм сигурна, че и българския ще знае.
Айде да видя мрънкалцето какво иска...

# 577
Оф, айде и аз да се разпиша, докато чакам баща ми да дойде да ни вземе.

То кво да се разписвам, все едно и също е при нас.

Вземам си кафенце и помирисвам кроасаните!  Mr. Green

Лена, не му се чуди на момъка, не е глупав. Дали е по - лесно да каже "hi" или "здравей", ти как мислиш?  Grinning

Янче, направи и за нас по една лютеничка. Аз домашна не обичам, ама баба ми прави едно лютичко с домати и чушки смлени и цели чушки вътре, мммммммм! Ама с бая хлебец се яде това, пък аз нали уж съм на диета ...  Rolling Eyes

# 578
  • София
Трия понеже кучелюбки ми следят постовете и ме плюят из другите подфоруми. Пожелавам им цял живот само с помияри да общуват.

Последна редакция: вт, 14 авг 2012, 14:12 от Little Evil

# 579
Мен пък мед ми капе на душата, като я гледам всеки път Скарлет от аватара на Евилчето. Не знам дали Скарлет е идеята, или Вивиан Лий, но така или иначе аз Скарлет виждам  Heart Eyes
За който е чел- Скарлет като цяло хич не е положителен герой, но има на много какво да ни научи...най-вече да не се цепи басма на никой, да се кара по убеждение, да се устояват нещата и да се прегазва хорското мнение, ако ще квот ще да става...
Та Евилче....карай, както си го намислила, всичко ще е наред

# 580
  • София
Мен пък мед ми капе на душата, като я гледам всеки път Скарлет от аватара на Евилчето. Не знам дали Скарлет е идеята, или Вивиан Лий, но така или иначе аз Скарлет виждам  Heart Eyes
За който е чел- Скарлет като цяло хич не е положителен герой, но има на много какво да ни научи...най-вече да не се цепи басма на никой, да се кара по убеждение, да се устояват нещата и да се прегазва хорското мнение, ако ще квот ще да става...
Та Евилче....карай, както си го намислила, всичко ще е наред

Скарлет ми е идол,  невероятна злобица е хихихиих; Вивиан Лий е била малко депресарка.

After all... tomorrow is another day.

# 581
Като сте се заговорили за аватара на Евилчето, преди време попаднах на друга потребителка тук със същия аватар, мислех да й се скарам на лични, но се отказах, а сега не мога да се сетя как се казваше newsm78
Аз сега съм на гости на сестра ми в Люлин, дойдох да се изкъпя Laughing и да релаксирам малко Wink
За среща нищо не казвате... аз още съм си болна, но вървя на оправяне Grinning
Хубав ден на всички Hug

# 582
  • Sofia
Здравейте! Simple Smile
Ние засега приключихме с хайманосването - 2 седмици на Сливен, 2 седмици на Бургас, 1 седмица на Пампорово, добре ни дойде! Оцеляхме след морето Wink, че като гледам какви вируси са ви налегнали.. направо ми настръхват косите... Бързо оправяне на всички! Ние с ММ  изкарахме нещо за по 1 ден, добре че Дени не го лепна...
Да се похваля Wink - откакто сме си в София си заспива сама в леглото за обедния сън Wink
Хайде засега толкова... рядко влизам тук, че ми е по-удобно във фейса, но и тук ще ви наглеждам от време на време  Grinning
Хубав ден на всички  Grinning

# 583
Трия понеже кучелюбки ми следят постовете и ме плюят из другите подфоруми. Пожелавам им цял живот само с помияри да общуват.

Баси простачката е тая наистина!  ooooh!

Гени, добре сте си изкарали вие!  Wink Какво прави моята приятелка?

# 584
Gigka, добре сте се разходили из страната вие! Страхотно! Браво и за самостоятелното спане.

Ивълче, не знам кой луд те тормози, но се надявам да те оставят намира. Форумът определено ми отваря очите за съществуването на много "интересни" екземпляри.  Crazy

Янче, добре си ви е на село! И вкуснотии ще направите. Супер!

Лили, май си стабилна и последователна с диетата. Вдъхновяваш ме.

Миличкият Симо. Липсва му мама и това е. Но пък съм сигурна, че няма да продължи дълго този период.

Аз съм карала малко в България. И книжка си има. Но просто ми е тотален стрес. И с тези мощни коли и постоянен трафик, се треса от ужас. Дано да ми мине, но едва ли. Пък за езика се ядосвам не за друго, а просто е поредната демонстрация, че съм му тотално безинтересна. Вчера си направих експеримент следобяд и от 2 до 5 и нещо си седях на дивана без да му обърна грам внимание. Дори за миг не ме отрази. Най- накрая огладня отиде до хладилника. Сети се, че не може да го отвори без мен и чак тогава ме потърси.

Общи условия

Активация на акаунт