Отговори
# 585
Най- накрая огладня отиде до хладилника. Сети се, че не може да го отвори без мен и чак тогава ме потърси.

Joy hahaha Опасен тип този Еван!

Относно диетата мога да кажа, че съм тотално разочарована! Днес се измерих и се оказа, че нищо не съм свалила за един месец ...  ooooh! - 7 съм от началото, но сега съм зациклила нещо. Хората казват, че има ефект и се забелязва, ама мен не ме грее особено, че като цяло ми остават още 15 кила!  Tired

# 586

Нека всички съфорумки с хубавото име Мария да са живи и здрави и да им върви по вода!!!

Хайде да почерпя с една закусччица, че и моята майка е Мария, макар че тя не празнува...

ММ днес почива и искаше да прави черерме, ама пусто не намерихме агнешко бутче, та затова сега мяткам едно пиленце във фурната за обяд, че сме с претрупана програма днес, първо на детски РД, полсе довечера и на кумата на РД  ooooh!
Лек и успешен ден на всички...

# 587
Честит празник и от мен!

# 588
Честит празник на всички и честит имен ден на Мариите, да са ни живи и здрави всичките!

Лили, ако си с 90-дневната е нормално втория месец да задържаш грамаж, но да сваляш от обиколки, демек, преразпределяш килата. Само не се отчайвай и отказвай!
А сега с каръщината ми да ви запозная - смлях аз на машинка всички продукти за лютеничката и накрая явно реших че е малко и взех, че си смлях и пръста... Шегата настрана, добре си го смазах, отдавна не ми беше прилошавало от болка, щях да се срутя на земята, добре че намерих едни стъпала та приседнах, докато ми дойде кръвта в главата... Това на лявата ръка средния пръст, сега поздравявам всички от раз и да не остане дясната по-назад, сутринта ми пръсна олио, та си изгорих и два пръста от нея, та те така #Cussing out Mr. Green #Cussing out Ама то това и в града може да ми се случи, не обвинявам селото ама хич!!! Това казвах на ММ преди малко по телефона, свикнах тука на широко и на въздух, на свобода - ползвам втория етаж от къщата плюс лятна кухня, плюс двор сумати квадрата и ми е широоооооооооооооко, та като се върна вдругиден в кутийката в града, ще ми се види тесен света.
Лена, радвай се, че Еван може и без теб, щото моя Явор се е лепнал като гербова марка за полата ми и е голяма досада понякога.
Gigka, страхотна почивка сте изкарали - и на планина, и на море, цял месец - браво на вас!
Дани, аз нещо май съм пропуснала, каква болест те е гепила тебе, та още не се оправяш?! А сестричката как е, мина ли черната серия?
Пусто слънце изгря, ама духа един вятър, яд ме е, че не мога да пусна в експлоатация басейна.

# 589
Честит имен ден!!!

Сега да ви почерпя и аз...

# 590
Честит имен ден на всички Мимета!   bouquet

# 591
Благодаря момичета!  Hug
Ятце, направо мен ме заболя като си представих. Бързо да ти минава! Hug
Аз съм в Русе, но пък ми се прибира вече в София. Треснала ме е нервата  Mr. Green
 Heart Eyes

# 592
Спи ми се, та две не вида, ММ дойде снощи да ни види, естествено пренощува, естествено Явор се събуди към 5-6 и видял, че ме няма, щото оставих само каката при него, изрева, айде после заспа и още спи де, ама аз не съм заспивала от тогава и  Shocked
Понеже си правих кафе, хайде да ви почерпя и вас.

# 593
Вземам си кафенце и бягам, отиваме да пуснем документите за паспорт на малкия, вчера се оказа, че трябвало и двамата родители да са...ще видим как ще успеят да го снимат  hahaha

# 594
Малеее, никой не е писал вчера цял ден.
За наказание пийте от вчеращното кафе тогава Crossing Arms То и аз съм за бой, и аз ще го пия, студено, с утайка, ама това е положението, заслужаваме си го Twisted Evil
Титаник строй се, преброй се, да не ви бийкам
Честито на патерици и тука на всички именички от онзи ден! Heart Eyes  bouquet Честито християнче на Бенджи, голяма кукла е Красунка, пууууу, сега гледах снимки във фейса Heart Eyes
При нас ничево ново...А, всъщност има ново, отложиха ни приема в яслата до 22 Окт. Shocked Не знам си какво станало, ама не сме били с предимство всъщност, ама щяхме да ви се обадим, ама изчаквахме...ииии полудях и сигурно в друга ситуация щях да ги направя на пух и прах и до Общината да стигна, но ето случай в който подвих опашка...Щото хич, ама хич, не искам да съм в лоши отношения с тези, дето ще ми гледат детето Tired
И така..сега мислим варианти. Майка ми най-вероятно ще си пусне цялата отпуска  и аз даже съм доволна, че се отлага...ама я си представете, че нямахме други варианти и пари за бавачка или частна ясла #Cussing out
Друго няма наистина...Май се поуспокоиха нещата със зъбите, последните дни не мрънка и не ми е залепен за задника. Затова пък вчера бяхме навън само двамата без количка и ми направи всички номера по каталог-тръшкане, увесване от ръката, седене на земята, бунт като го нося, ходене в обратната посока и т.н.  #Crazy Голямо сладурче Mr. Green
Хайде пишете Naughty Миленка да каже как е било снимането. Помня, че нашето беше диво шоу Mr. Green

# 595

малеее, от вчера сутринта никой не се е разписал, мъкаааа....Да взема да сложа едно кайвенце, барем некой се появи за компания... kaffeetrmker_2

# 596
Зелдичкаааа  Hug Приветско, аз пък взех им сложих кафе, не видях, че щели да са наказани със студено... Mr. Green

Снимането добре мина, нямаше драми, залъгах го да гледа монитора, че ще почне Маша... hahaha Хубава снимка стана, във вторник ще си вземем докюменто  Sunglasses

Хубав ден на всички, ние излизаме  Hug

# 597
Идвам за кафе и да се оплаквам  Embarassed

Пръцко 2 седмици е с висока Т. 2 пъти бяхме в интензивното, с 39.2 и 39.7, на врата - 40.1. Ужас е. Слагам му свещиЧки, но нощем постоянно вдига Т. Гледаха му урината - няма инфекция.
Някой държал ли го е вирус 2 седмици? Нито киха, нито кашля, няма сополи.
Сестра ми го гледа, Че 2 пъти пропуска градина, а и не иска много да яде.

Оплаках се.

Олимпияда не гледам. Гледам "Етажна собственост" от време на време.

ИнаЧе днес съм шефка, затова пиша и тук де, но със свито сърце гледам да не звънне тел. ако се наложи да бягам пак заради Т.

Да си взема кафе, а...

# 598
Милия Светулко  Cry Да се оправя вече и да не тревожи мама Hug Теди, да му пуснат кръвни изследвания! Преди 2 месеца някъде Симо изкара нещо с чревна бактерия и висока Т и никакви други симптоми, освен леко продрискване... влизахме в болница даже Tired Това се показа с много завишен Ц-активен протеин или нещо такова в кръвните изследвания...
Дано оздравявате вече!
Пък Симо вече не се кефи на Маша много Tired И Бонбон ги отказа напълно, сега с нищо не мога да го залисам, ако иска да свърша нещо Tired Някой да даде идея? Бейби Тв хич, Телетюби не...Мама каза, че много се кефел на танцьорките на Слави Shocked Това ние няма как да го разберем, че Бтв почти не пускаме, пък Слави хич...

# 599
Зелда, мерси за инфото.  Hug
Ако стигнем пак до интензивно ще ги карам да го проверят за C-реактивен протеин (CRP).
И тук са едни доктори, мани, мани  Rolling Eyes
ИнаЧе е така както ти си писала, лека дрисня, и висока Т.

За забавления - само навън по пързалките. Нищо друго не помага.

Общи условия

Активация на акаунт