От мъжки род оси, тези специално са най-злобните, които познавам
Гледах предаване по ТВ за състоянието на ресторантите по морето и то по-хубавите
Май най-добре е сам да си готвиш, да преваряваш, да миеш ръце по милион пъти, ма то какво море ще е така 
(къмто 3.09 трябва да стане паспорта на Буби и тогава ще отпрашим за Боровец за няколко дена и можем да отскочим и до теб 
Просто хигиената в заведения за хранене и плажовете е ужасна. 
Все едно не можем да те видим на снимките във фейсбук каква си хубавица!
Не знам кога да се спра, ама ми е толкова вкусно.
От малкото думички, които казва, пак повечето не са на български. Блякс. Все едно не сме по цял ден заедно.

А за езика...май е нормално това да предпочете английския, верно ти си с него по цял ден, но сборно сигурно английския надделява...недей тъжи, продължавай да си го атакуваш на български, пращай го по цяло лято в БГ по нататък и няма начин да му се размине
Голяма мъка ми е да го гледам такъв, искам си го ухилен и спокоен:(
Добре, че няма да водим Симо, че иначе трябва да го накича с всички джаджи против уроки, за които се сещам, включително шамански, вуду и т.н. 
Направихме една сутрешна разходка до фурната, за хляб, взехме и капачки за бурканчета, следобяд ще се отдадем на туршии, по-скоро ще правим някаква домашна лютеничка

, че като гледам какви вируси са ви налегнали.. направо ми настръхват косите... Бързо оправяне на всички! Ние с ММ изкарахме нещо за по 1 ден, добре че Дени не го лепна...
- откакто сме си в София си заспива сама в леглото за обедния сън

Какво прави моята приятелка?
Препоръчани теми