Отговори
# 525
Лена , тука като премерят пулса на консултация ще стана трамвай... Crossing Arms А пакета педката изобщо не го и поглежда, в такива моменти ти завиждам леко за страната, в която живеете  Whistling

# 526
  • София
Лена , тука като премерят пулса на консултация ще стана трамвай... Crossing Arms А пакета педката изобщо не го и поглежда, в такива моменти ти завиждам леко за страната, в която живеете  Whistling

А ханските атрибути ги преглеждат  Naughty. Вчера и пъпчето, защото имах въпроси...

# 527
И Бобовите гениталии не са обект на интерес ... Ма то така или иначе му е залепнала пишката, та няма какво толкова да се гледа.  Rolling Eyes

# 528
Мале, Лили, ние с теб и тези пишки ..... какво ще правим, до кога ще чакаме?!?!?!?!
Вярно е Лена, тука такива прегледи никакви ги няма.
Миленче, ние също бяхме на детски рожден ден преди 2 дни, е, няма такова тичане и потене, никога вече! Лошото е, че компанията ни от едно време се множи, вече с две деца сме повече от 2 семейства и рождени дни дал Бог, ама мисля вече тая порочна практика да и се сложи края, щото....... Още повече, че децата в компанията са разнокалибрени и почти не могат да се заиграят, да не кажа, че се и карат много, не могат да разделят играчки...... От нероденото на едната мацка, до моята 7 годишна кака - всяка година има по някое и е лудница!

# 529
Аааа, да не ме забравите и аз съм от тези с пишките  Laughing Аз мисля да го водя като стане на две годинки или там някъде, да е зимата. Не знам защо така съм си решила newsm78 И определено ще го водя на хирург, а не на уролог. Нашата педка си мисли, че му е забелена, защото ни даде направление още, когато беше на 7-8 месеца, но аз реших да не го водя и въобще не я уведомих Wink
Днес на Лорис му казах два пъти, че утре ще ходим на село и сега като го питам къде ще сме утре и той отговаря "селло, тате" демек на село с тате Joy Започнал е да повтаря много думи и е много смешен. Научих го да казва "аз съм мъж" и само върви и вика "асс мъзсс" като ж-то и с-то са му почти еднакви по звучене.
Утре сутрин заминаваме и ще си дойдем в неделя вечерта. Да не ме забравите, ще се разпиша веднага щом мога Hug

# 530
Весело изкарване на село с тате!  Peace Mr. Green

И Бобо има нов репертоар - като го питам "Колко голям ще пораснеш?" и той вдига ръце и казва "Е тоооооо", демек "Тооооолкова голям"! Майчини радости, какво да правиш ...
Чак като някакъв гений е в моите очи. То като не ще да мъцне нищо и на малко се радвам!  Mr. Green

# 531
Забравих да се "изфукам" Лорис казва сложната дума "много". Като го питам колко обича мама, тате, баба и т.н. казва "е тоооо много". Но "много" си го изговаря много добре Laughing Обаче като го питам как се казва и отговаря "Ило", откъде го измисли не знам Tired

# 532
Поне не казва Мими, като моя Tired Голям зор му е това С на човека, но поне да казваше Ими, както му вика една дружка негова, дето е цял месец по-малка Close
Ехой от мен Hug
Голямо честито на вчерашните рожденици от мен Heart Eyes newsm38
Хепи, 16 си е сериозен рожден ден, иска ли ви кола вече, или това беше само в Америка, тук е 18 Crazy
Лена, учуди ме с тези 25 думи, имам приятели в Щатите, пак двуезични, те се притесняваха, на 3 беше детето, дофторите хич не ги отразяваха, нормално било newsm78
И Симо е в отбора с незабелените пишки, спрях да го мисля..обаче пъпът ме притеснява напоследък, доста щръкнал ми идва Thinking Някой идея да има това защо е? Аз го отдавам на това, че има шкембенце, не е от слабите...Ще го водя май да го гледат Confused
Говоренето му е на моменти..ту намила, ту не. Като беше на 1 говореше доста, после спря. Сега пак почна май...По едно време бях изброила към 40-50 що-годе думи, като броях и тези, които той си е измислил, но имат определено значение за него (казва "ляли" за дай примерно, "лате" за мляко, "кота" за топка и т.н.) Хубаво казва много малко неща, а повечето неща ги казва с втората половина на думата Crazy Но най ме радва, че познава песните, като му пея и чака напрегнато да дойде момента да си каже любимото нещо в песента Wink
Оф разприказвах се, а по телевизора бягат левенти Crazy
Дано наш'те бият след малко Praynig Praynig Praynig Praynig

# 533
Zelda S Заведи го на детски хирург за всеки случай да го види. На Вики и беше така щръкнал пъпа...и тя е с подуто коремче, но при нея като плачеше или като се напъваше се появяваше едно топче над пъпа. Оказа се двойна пъпна херния и правихме операция.

# 534
Доживях! Дават мача на нашите волейболисти на живо! Вярно, пропуснаха първия сет, но пак съм доволна. Сам не разбрах защо треньорът говори на италиански на играчите.  Shocked

Миленка, не си мисли, че се раздават кой знае колко. Машинки има за всичко! Пък и да не казвам какви цифри се мъдрят в разбивката на плащане, която получаваме от застраховката.  Crazy Иначе лекарят му гледа тестисите и пулса при слабините.  Crazy

Зелдич, и на Еван му е щръкнал пъпа. Не се притеснявам. За думичките и аз се изненадах честно казано. По- скоро очаквах реакция, подобна на тази, които са получили приятелите ти.

# 535
Примаверка ,аз и предния път когато беше писала за операцията бях питала за Хернията, защото Борянка има над пъпчето такова топче,но никой нищо не е казвал досега Confused
Пъпчето  й иначе не е изскочило,но днес ще се метна до Личната да видим какво ще каже,то не че не си е там от януари месец,но всички педиатри които са я гледали от тогава не са казвали нищо особенно ooooh! newsm78
Оф че се притесних сега Confused
Айде добро утро иначе Hug

# 536
Наде То не е работа на педиатъра това. Да ти дава направление и да я видят Борянка.

# 537
Добър ден  Party
Снощи гледах волейбола до последно и от еуфория не можах да заспя още 30 мин  Laughing
Лена, вторият треньор е италианец. Той прави тактиката, нали го видя как ходи с една табличка и маркер да пише. Затова говорят на италиански, въпреки че той е в България вече доста години. Като се има предвид, че Италия е една от страните, където волейбола е сериозно застъпен спорт и там първенството е много силно голяма част от волейболистите ни играят в италиански отбори. Затова на тях не им е проблем да си комуникират на италиански. В Българския национален отбор  Laughing Треньорът ни също играеше в Италия преди време.
Наде  Hug надявам се да няма нищо  Praynig
И освен, че пофилософствах за волейбола друго няма какво да кажа  bowuu
Приятен ден, мацки  Hug

# 538
Водих я при личната погледна го и каза че щом не е порастнало за толкова време да не се притеснявам newsm78,но ще видя да се свържа на частно със хирурга и да видим той кво ще рече Confused

# 539
  • София
Водих я при личната погледна го и каза че щом не е порастнало за толкова време да не се притеснявам newsm78,но ще видя да се свържа на частно със хирурга и да видим той кво ще рече Confused

Нашата каза, че ако не извръква докато детето все едно прави коремна преса /от легнало положение, хваната за ръце да я накараш да се повдигне/- не било проблем. Но бих се консултирала с хирург, ей така за успокоение.

Общи условия

Активация на акаунт