Малко се поизгубих, все нямам сили да пиша, даже малко изостанах с четенето, че бяхме на село. Какво да ви разкажа за нас... освен да се оплаквам, май няма какво. Сашето е лепната като сиамски близнак за мен. Сега на село, дружните усилия на две баби и един дядо едвам успяваха да я отлепят от мен и то трябваше да не съм и в полезрението. Иначе бяга към мен и се вкопчва в крака ми
Това ме натоварва много психически, затова гледам когато мога да си правя такива почивки при бабите. Освен това е стала страшно мрънкало. Явно и ние навлизаме в периода на тръшкане. Мрънка за всяко нещо, за всичко е отрицание, рев... неща, които преди това обичаше, като например да се къпе, сега ги правим с рев и кандърми. А ако си призная откога не съм и мила косата, ще ме номинирате за най-немарлива майка
Освен това, изглежда е предразположена към захласване, защото пак ми се захласна така страшно, с припадане, този път обаче не заради удряне, ами от инат. И сега не знам как ще се възпитаваме, ако смята всеки път да ме работи по този начин. Аз съм изпаднала в тотален стрес по този въпрос. Само като я видя да надува гайдата по-сериозно и почвам да и духам в лицето и да и напомням да диша. Работя върху себе си да го приемам по-спокойно, но засега не ми се получава много. По този повод, днес бяхме на преглед при невролог, за да ми обясни по-подробно какво е правилното поведение, но съм много разочарована от лекаря, който избрахме. Не ми каза абсолютно нищо, за сметка на това ми наговори едни други глупости, които обаче няма да ви разказвам, че да не шашна и други мами
Освен това с приучването към гърне в момента сме в криза. Не само, че не иска и да чуе за гърне, ами даже почва да се стиска като я попитам дали ака в момента, даже без да я водя на гърне
Така че сега давам кротко, правя се на разсеяна като я видя да се напъва и бърша наакано дупе. И така, стига с оплакванията

Направихме прощапулника, аз се похвалих във ФБ вече
ще я правим компютърен дизайнер явно. По този повод да споделя, подариха и една дъска за рисуване, пише се със специална писалка, така че няма мацане - играе си с голям интерес. Даже се научи да държи писалката що-годе правилно. Купила съм и някакви уж безвредни боички за баня и тези дни смятам да направим едно мазало в банята.Песл - и аз съм още в редиците на кърмачките. Точно в този момент въобще не искам да спирам, защото това ми е един от малкото начини да я укротявам и не искам да си губя силния коз. А и тя е доста пристрастена и няма да стане лесно сега.
Зелда - ние сме големи фенове на Маша, но отскоро почна да се заглежда и по Ну Погоди, така че е идея да го пробвате. Или пък Том и Джери.
Ятце, палчета за свекърва ти!
Айде лека ви нощ, че пак се улях с писането

Ние бяхме на басейнче - малкия е гроги и заспа за секунди, ама ми се разказа играта и на мен както обикновено, и не ще пояса гадината, иска да го държа да ходи, а му до шията почти...
Другият път задължително с придружител, да поделим отговорността 

Това, дето си става сам да си пие и пак си ляга го правеше вече доста време и с комбинация с това, че се научи сам да си заспива ме залъгаха, че се е научил най-накрая на година и половина да спи!

Бях на 4 години и го помня като ден днешен. Дано да се оправи бързо, какво решиха ще я вадят ли?
Нямам грам акъл
Даже на скоро гледах един доктор, който обясняваше че никога не били вадени сливици с местна упойка и то на деца, а едно време си беше масова практика.