Отговори
# 630
Привет   bouquet

Малко се поизгубих, все нямам сили да пиша, даже малко изостанах с четенето, че бяхме на село. Какво да ви разкажа за нас... освен да се оплаквам, май няма какво. Сашето е лепната като сиамски близнак за мен. Сега на село, дружните усилия на две баби и един дядо едвам успяваха да я отлепят от мен и то трябваше да не съм и в полезрението. Иначе бяга към мен и се вкопчва в крака ми  ooooh! Това ме натоварва много психически, затова гледам когато мога да си правя такива почивки при бабите.
Освен това е стала страшно мрънкало. Явно и ние навлизаме в периода на тръшкане. Мрънка за всяко нещо, за всичко е отрицание, рев... неща, които преди това обичаше, като например да се къпе, сега ги правим с рев и кандърми. А ако си призная откога не съм и мила косата, ще ме номинирате за най-немарлива майка  Embarassed
Освен това, изглежда е предразположена към захласване, защото пак ми се захласна така страшно, с припадане, този път обаче не заради удряне, ами от инат. И сега не знам как ще се възпитаваме, ако смята всеки път да ме работи по този начин. Аз съм изпаднала в тотален стрес по този въпрос. Само като я видя да надува гайдата по-сериозно и почвам да и духам в лицето и да и напомням да диша. Работя върху себе си да го приемам по-спокойно, но засега не ми се получава много. По този повод, днес бяхме на преглед при невролог, за да ми обясни по-подробно какво е правилното поведение, но съм много разочарована от лекаря, който избрахме. Не ми каза абсолютно нищо, за сметка на това ми наговори едни други глупости, които обаче няма да ви разказвам, че да не шашна и други мами Simple Smile
Освен това с приучването към гърне в момента сме в криза. Не само, че не иска и да чуе за гърне, ами даже почва да се стиска като я попитам дали ака в момента, даже без да я водя на гърне ooooh! Така че сега давам кротко, правя се на разсеяна като я видя да се напъва и бърша наакано дупе.
И така, стига с оплакванията Simple Smile

Направихме прощапулника, аз се похвалих във ФБ вече Simple Smile ще я правим компютърен дизайнер явно. По този повод да споделя, подариха и една дъска за рисуване, пише се със специална писалка, така че няма мацане - играе си с голям интерес. Даже се научи да държи писалката що-годе правилно. Купила съм и някакви уж безвредни  боички за баня и тези дни смятам да направим едно мазало в банята.

Песл - и аз съм още в редиците на кърмачките. Точно в този момент въобще не искам да спирам, защото това ми е един от малкото начини да я укротявам и не искам да си губя силния коз. А и тя е доста пристрастена и няма да стане лесно сега.

Зелда - ние сме големи фенове на Маша, но отскоро почна да се заглежда и по Ну Погоди, така че е идея да го пробвате. Или пък Том и Джери.

Ятце, палчета за свекърва ти! 

Айде лека ви нощ, че пак се улях с писането  Hug

# 631
Добро утро Hug То си е вече добър ден Laughing

Гледам няма желаещи за закуска, аз ще си хапна сама тогава Mr. Green
Не знам какво да пиша, ама реших да се отчета  Laughing Отивам да почивам, че се изморих от сутринта Wink

# 632
eхо  Hug

Това с терора нощем е в пълна сила при нас. Става, обува се и да ходи навън.
ВЧера скоЧил от повивалника в яслата. Прехапал си езика. МомиЧето ме пита дали ще повдигаме обвинения, ама аз - не, знам си стоката. А свеки вика "защо не му сменят пампата прав?", то някой специално него ще гони.

Кама, и ние бяхме така на село. Цял месец, ами не става, примирих се.

Някой слага ли кехлибарено герданЧе? Сега ще купуваме.

При нас Т се оказа от кътници.

ПалЧета за свеки на Яце.

Ивълката, и аз искам така, ама само на слабост го докарвам.
А ММ е със синузит.

Хайде лек ден от мен.

А за белите не се притеснявам, не се срамувам като прави глупости. Дете е все пак и то много лудо.

# 633
Здравейте здравейте  Hug Как я карате, пак ще ни почнат горещините  Crossing Arms Ние бяхме на басейнче - малкия е гроги и заспа за секунди, ама ми се разказа играта и на мен както обикновено, и не ще пояса гадината, иска да го държа да ходи, а му до шията почти... hahaha Другият път задължително с придружител, да поделим отговорността  Mr. Green

Ятце, палчета за свеки, казаха ли вече , че всичко е ок?

Кама - нали знаеш, че захласването също се израства, аз да чукне на дърво вече забравих какво е, но като малък Иван също ми изкара акъла на 7-8 пъти...дано Сашето никога вече не ти прави такива номера  Praynig

Там, дето вчера успя да е захапе, сега е синьооо, викам му - кой ухапа мама...а той клепча виновно и идва да ме целува - гадина хитра  Sunglasses

# 634
Кама, и аз знам, че захласването се израства..дано при вас да е най-скоро Praynig Praynig Praynig
За нощните терори-и те се израствали, дано и това стане скоро!
А за лепенето до крака...нямам съвет...и това сигурно е до време, няма как newsm78
Снощи Симо не е ставал...или по-скоро ставал е, пил си е от шишето до кошарата и пак си е лягал, а ние не сме го усетили. Аз най-накрая спах Party Това, дето си става сам да си пие и пак си ляга го правеше вече доста време и с комбинация с това, че се научи сам да си заспива ме залъгаха, че се е научил най-накрая на година и половина да спи!
Но уви...ей сега покрай новите зъби и другите нерви пак се почнаха тежки нощи и новото 20 с реването  Confused ....
Ванката опасен Heart Eyes
Ятце и от мен палчета Praynig
Булче-дай по-подробно, недей така телеграфно Heart Eyes
Герданче няма да слагам, нещо ме е шубе Thinking
Лена Shocked Дай Боже, всекиму такава почивка! Аз лично хем знам, че има такива места, хем пак се шокирах Mr. Green
бягам

# 635
Теди, и аз не се притеснявам и срамувам като прави глупости. Да се потъркаля, да по пищи, да дърпа, да се закача ... абе дет се вика всичко понасям, то си е в реда на нещата. Бебета са си даже. Ама никак не ми понася да хапе другите деца, както днес ухапа до кръв едно приятелче за части от секундата. Ревах му. Тази вечер ще си седи затворен вкъщи. За утре ще видим.
Убедена съм, че зъбита са основния проблем. Не виждам обаче как ще задържа герданче или гривна на него. На село накъса на баба си герданите от капиталистическо време.
Зелдич, телеграфно, че иначе не е за разправяне. ПРеди 2-3 седмици ме сюрпризираха, че големия има огромна 3 сливица. Изкривила му е небцето и е започнала да размества захапката. Дребна работа, която за 5 години, дето цяла Варна се изреди да му зяпа в постоянно червеното гърло никой смотльо не забеляза!!! Да спра сега, че ако почна да псувам няма да се спра.

# 636

По едно кафе да сложа и аз.
Добро утро. Ние сме на линия от 5.30, пихме по едно кафе и в 6.30 си изпратихме гостите, сега ми е мъчно, че догодина ще се видим.
Четох отгоре отгоре признавам, тези дни ще навакса,
Ятце, палци за свекито ти.
Кама, дано го израсте захласването, а за другото и аз не мога да кажа нищо.

Гердан, не сме го сваляли от февруари (освен за 1 седмица, като правих експеримент със и без) Булче тоз гердан не мож го скъса, лично аз съм се пробвала и не успях, вярвай ми. Отделно си има възли след всяко кехлибарче, та дори и да набарат някой нож и да го срежат няма да се разпръснат  Mr. Green(това с ножа е в кръга на майтапа). При нас определено има ефект, е не че няма изблици, но да далеч по-поносими. При някой пък не действа, абе докато не се пробва не може да се разбере.

Булче
, как пък не са видели тая сливица? Аз също съм имала, но не ми е създавала чак такива проблеми и с годините сама си изсъхнала.

Красуна говори все повече и повече, изрежда всички съседки по имена и баби и деца, ходи да ги вика, абе панта от всякъде. Катери се където намери по коли, огради и т.н. Оня ден ми вика "сидни тука" и потупва с ръка до нея на тротоара  Joy

# 637
Булче, сега като прочетох за баткото и си спомних моето вадене на сливици  Sick Бях на 4 години и го помня като ден днешен. Дано да се оправи бързо, какво решиха ще я вадят ли?
Аз днес подраних за работа с цял час Crazy Нямам грам акъл Laughing

Хубав ден на всички, аз отивам да пия кафе, че имам още много време до началото на работния ден Wink

# 638
Момичета, благодаря ви за палчетата, дано помогнат по-бързо да се възстанови жената. Не е нещо супер сериозно, но е неприятно, лекува се със силен антибиотик, "червен вятър" ..... Няма да ви занимавам с подробности...
Лори, къде ще сте на море, и ние в неделя заминаваме, под Созопол, на к-г Смокиня.
Изчетох ви малко телеграфно, че нещо не мога да се съсредоточа напоследък. Следобяд ако ми остане време пак ще чета.

# 639
добро утро  Hug

Купихме гердана, т.е. верижка за биба за около 50 лв. Е, нощен терор нямаше, ама е рано да го хваля.

Яце, тоя "ветър" го има май само по Монтанско. И вуйЧо го кара това.

За хапане - хапеше ни нас, ама от радост. Обясних му, не знам дали е разбрал, ама ако хапне друго дете, не ми се мисли какво трябва да правя. Като му се скарам, поЧва да реве, ама поне не хапе.

# 640
Бенджи, от къде взехте герданчето? Ако мога още днес ще му купя.
Големия в петък ще го водя при Мутафова за 2 мнение и вероятно Септември ще го оперират. Зависи какво ще стане.
Евридика, надявам се след 20 години нещата да са напреднали и да не са толкова тежки, както когато е било при теб.  Praynig И аз имах съученици, на които им вадиха сливиците. Без упойки, без нищо, май само с локална някаква. Сега се прави под пълна упойка.
Теди, защо 50 лв  Shocked те златни от сега тези зъби бе!
Ятце, знам го червения вятър. Само съм чела де. Много гадно.

# 641
Булче, стискам му палци. Вярвам че всичко ще мине много бързо, поне на мен следоперативния период ми беше супер - даваха ми нон стоп да ям сладолед Laughing На мен ми ги вадиха с местна упойка, всичко виждах и беше ужас Sad Даже на скоро гледах един доктор, който обясняваше че никога не били вадени сливици с местна упойка и то на деца, а едно време си беше масова практика.

# 642
Булче, дано пък второто мнение не потвърди диагнозата. Толкова време никой да не заподозре...

Бенджи, как ще я опазвате Красунка от момци- не знам! Такава красавица, пък и толкова умна,..

Тодорина, сетих се да питам дали Светулко още пие вода със сок през нощта?

Ятзе, не знам какво е, но стискам палци бързо да се оправи свеки.

# 643
Привет!
Нещо ми е смотано и само тука си изливам душата напоследък, за което съжалявам, че ви товаря...
Свеки ще се оправи, доколко, от нея си зависи, трябва да се бори и да засили имунитета си...
Каката вчера беше с разстройство, нищо друго, но тази сутрин се събуди рано, лошо и е, боли я стомах... не ака пак, ама видимо е отпаднала, не е на кеф, което мен по-не ми харесва. По-добре да д..иска, но да беснее, отколкото да ми е отпаднала...
Явор е в период на неспане, вечер заспива към 00ч., сутрин се буди в 6,30, ей го на, от половин час съм го сложила пак да спи, още не е заспал. Ще заспи към 10ч и ще спи до обяд и после следобяд заспива след 15ч и спи до 18ч, направо ми разказва играта последните дни.
За да е приказка всичко - майка ми се е изгорила на лявата ръка с кипящо доматено пюре, в мехури е и от нея помощ също не мога да чакам.
ММ преди отпуск гледа да свърши цялата работа на света, пък и да изкара някой допълнителен лев за морето, не му виждам очите по цял ден. В събота е кръстник на детенцето на семейството, на което сме кумуве, едвам смогнах тия дни да напазарувам дрешки, ама кърпа не съм взела още, абе .... Искам нещо да се омая, та да знам, че от него ми е толкова "весело".
Булче, сега не са ли с лазер вече тези операции за вадене на сливица?! На едни познати на детенцето му я вадеха, май е нещо елементарно вече, не знам, дано да е така!!!
Ех, колко много говорят дечицата ви... моят хубавец от инат не ще, сигурна съм. Ама имаме напредък де - сутрин като изпращаме тати, вика "Аде те, аде те", което означава "Хайде чао" и маха с ръце за чао, което си е истински напредък.... А, и напоследък като се напие с чай, не хвърля шишето на земята, като капа на уволнение, а ми го дава в ръка и казва "Ту, ту", което значи "Ето".

# 644
БулЧе, гердана тук е 35 франка, затова писах 50 лв. Да не съм дремала 1 месец в БГ.

Лена, да, пие нощем сок + вода, но поне мина само на вода през деня. Понякога минава с малко, но пие.

Яце, дано се оправят нещата при вас скоро.

Лек ден мами!

Общи условия

Активация на акаунт