Отговори
# 645

Закуска? Кафето е шварц, ей там в дъното в големите кани Mr. Green
Да оздравяват всички около Ятце и да става ясно какво ще се случва с Ники Cry Praynig Praynig Praynig
Много гадно да има болнички Cry
Не се сещам какво да ви разказвам, май няма нищо. Заформя се непланирано море при нас септември, дано стане Whistling Имам нужда от отпуска вече hahaha Blush
Лори, вие тръгнахте ли вече? Някой друг има ли, дето тепърва мисли да ходи? Сега почват големите оферти, евтинийките Crazy
Иначе да чукна на дърво не се буди да реве последните 2 нощи. Също още пие разреден сок Tired Tired Tired Чакам да минат жегите и вече ще наложа строг тъмничен затвор-или вода или нищо Crossing Arms Мисля тайно да му пробутвам прахчета против обезводняване, но без други течности, освен с храната и млякото сутрин и вечер! Трябва вече да я пропие тази вода, че няма такова чудо като неговото Close
бягам, цун

# 646
Зелдич, ние мислим от 1-ви за гръцко, ама още нямаме нищо конкретно, което леко ме притеснява, мкъжът ми няма да идва, после с него и детето на Велинград от 6-ти, на Гурция с баща ми и жена му мислим да се натресем , тамън да видят наживо как е по цял ден с дребния  Twisted Evil

Днеска рано рано го прибрах, ама много ми стана жега, събота и неделя дано мъжът се навие пак едно плажче да направим, че няма да за хора пак навън... smile3507

# 647
Здрасти и от нас!

Гледам за море сте се заговорили, аз с това диване моето на море не бих отишла. То егати почивката ще видим. Както обича да търчи напред - назад, има да се завира по хората, да им търчи по хавлиите и да му бера срама!  Rolling Eyes

Гледам го сега, понеже я няма бибата си засмукал кутрето.  Laughing Не ми създава проблеми, че я няма, но все гледа нещо да си смукне, миличкия ми той!  Crazy Сега сигурно е разстроен, че го водихме да му вземат кръв и не остана много доволен.

Червеният вятър и аз го знам, помня че едната сестра на баба ми имаше едно време. А сега пък свекито на братовчедка ми и нея я мъчи. Но явно се среща само из Монтанско, щото и двете там живеят ...  Rolling Eyes

# 648
Абе Лили, коя ти е братовчедка, да не е моята етърва.... Joy

# 649
Ако знаех какво е етърва можеше и да ти отговоря.  Mr. Green

# 650
Етърви са на двама братя жените. Моят мъж има брат и жена му ми е етърва. Laughing

# 651
Днес ако още някой ме вбеси вероятно ще го набия. Кристиян вече го отнесе. Качил се на един стол и блъска с метална кутия по кинесклопа на ТВ, по-късно решил да стърже скарата и да маже по стената ... И още какво ли не. Накрая изяде пердаха вече. Нямам нерви, изобщо! А, оля всичко с кисело мляко та лазих като идиот да трия. Не по невнимание де, не се подлъгвайте. Всичко това се прави с ясното съзнание, че не е редно, но пък явно е забавна майка му като е вбесена. Пък да беше и само той ... Няма да се оплаквам повече!
Амидалка, я преведи сега Гурция кое ще да е - Гърция или Турция  newsm78 То може и на границата на двете да е, тогава ще се върже и това име, ама едва ли  Mr. Green
Завиждам ви за почивките! Ние нямаме шанс. Ако тези малките не ме вкарат обратно в неврохирургията преди Ноември, то значи тогава ще ходя на санаториум. Ама до тогава я камилата, я камиларя ...
Лили, защо му взимаха кръв? При Мустаков ли? И к'во каза? И да знаеш, че няма да тича по хавлиите ако го заведеш на море. Ще виси пред водата - и ти с него  Mr. Green
Ха-хаааааааа остава рода да излезете  Laughing

# 652
Охх, исками се явно да е Турция, но ще е само Гърция... hahaha

# 653
Ахой....И на мен така ми се ходи на морееее и така съм се навила....ама....ММ нещо се дърпа...Като гледам- няма да я бъде моята... Crossing Arms
Ятце, аз не съм я чувала таз болест, ама дано не е нещо сериозно и бързо да се оправя свекърва ти.  Praynig
Булче, съчувствам ти....И аз съм на ръба вече....ама и шамарите не помагат при моя звяр.

И мойто още НИЩО не приказва....Всичко е "ъъъъ" и "ами"

Амидалка, и само с Гърция ще се задоволиш.... Mr. Green

# 654
И при нас шамарената фабрика ич не действа... Whistling Прави си човечеца каквото си е наумил и това си е, леко започвам да не се впечатлявам вече май, иначе ще ме вкарат в психиатрия  Sunglasses

# 655
Лорис като го шляпна през ръцете и ми се хили като... Crazy не знам като какво. Това още повече ме побърква #2gunfire Намерих му цаката, казвам му, че вече няма да си играя с него и да отива в другата стая. Тогава започва да реве яко и явно разбира, че нещо е сгафил, или само аз така си мисля Laughing

# 656
Моя в такива моменти- ни приема, ни предава....Изобщо не чува като му се говори нещо...Не бях виждала такова чудо...пред нервен срив съм май. Вчера сме на парка, шматката от бързане, падна от стълбите на пързалката. Отивам аз при него, виждам че си е ударил устата и тече кръв и го взимам, за да го измия и да видя има ли по-сериозни поражения. Нашия се затръшка да се пързаля на пързалката. Пускам го аз на земята и му казвам, че докато не спре да реве и да ми тропа с крака няма да го заведа на пързалката. След 15мин рев, млъква най-сетне, предлагам му вече да го заведа и той почва пак да реве и да се тръшка.   Слагам го в количката, да си пореве там....Почва да дърпа коланите да слиза, разкопчавам го - той ги дърпа обратно и пак рев....Рева сигурно 1 час, щото не му  угодих веднага. Чак ММ ми звъни да ме пита , що реве така....в нас се е чувал.... Mr. Green

# 657
Тц, Янче, не сме родА! Мъжът на братовчедката има сестра.  Wink

Иначе Мустаков нищо не е казал, щото чака изследванията да види. Понеделник - вторник ще ме ги прати на и - мейла каза. Питах го дали смята, че е алергия и каза, че сигурно е. Пуснаха му обаче и кръвна картина с диференциално броене и ми дадоха картонче да си гледам резултатите. Познайте дали не се филмирах с някои стойности. Ама пуста простотия, за кво ми е да гледам като и без това нищо не ми отбира главата ...

Ади, май има Венци заложби за оперен певец!  Mr. Green

Мойто продължава да си смуче пръстите, сега средния е на дневен ред ...  Rolling Eyes

# 658
Ааааа, ама той боя хич не действа  Laughing Ама понякога просто не ми издържат нервите! Като например всеки момент очаквам да се пръсне кинескопа в лицето му, а той по никакъв начин не разбира, че не трябва да продължава да блъска.

# 659
Лилииии Sad, тайничко се надявах ..... Heart Eyes
Ужасно е това с тръшкането, предполагам, че при повечето е период, който просто трябва да отмине, но ..... трябва си и здрави нерви и здрава ръка. Аз виждам, че при нас пляскането в 75% от пътите, върши работа. Пляскам по дупето, много рядко ми се се случвало на друго място, ама както каза снощи татко му - "Малееееее, какъв врат е издължил, само за ....."
А за морето ...., не вярвам да бяга надалеко по напечения пясък бос, ама ще видим, аз по-скоро се шашкам от багажа, който трябва да стегна, усещам как комбито ще се пръска по шевовете... А не съм правила още списъци...

Общи условия

Активация на акаунт