! И аз се интересувам от книгата.Няма какво да се отчитам, нумеро дуе е по-шавливо и от Аспарух, сигурно ще се роди с въшки хихихихи.

Пък за снимка на трите царски дъщери изобщо няма да се разсърдим
А, верно каква е книгата?

) да ходим на море на Кранево,така че може да ударим некоя среща със Варненки 

скоро се сетих за вас. Ще ни бъде наистина приятно да видим трите красавици.

тук съм и ви чета, но се чувствам толкова подтисната напоследък, че не съм добра компания
иска ми се да знам какво да ти кажа, за да те утеша
хубаво да си изкарате и хиляди целувки на Бубето 

) на Еван и свекърва ми ме помоли да вземе Еван до вторник. Нямахме нито дрехи, нито памперси, нито каквото и да било, но жената каза, че ще купи каквото и трябва. Аз честно казано се почуствах малко неудобно, защото знам, че ще изкупи целия свят, но не можах да откажа три дни почивка. Мъжът ми има и рожден ден другата седмица, та ще празнуваме предварително като големи хора. Малко ми е сбръчкано настроението, защото ме боли майчиното сърчице за звездичката на Лили, та ще видим какви емоции ще избликат от мен.

Уж все вика, пита за мен, а...

Нямаме други симптоми... Е аз от време на време съм по-отпаднала, но тя си играе и има толкооова енергия... Незнам дали сме лепнали въпросния вирус, дали е друго..
Надявам се бързо да се оправяме, че след 1 седмица сме на моренце 
.... нямам думи, с които да ти изкажа съпричастността си към болката ти.... а Бобо.... палави са, и Явор е такъв и си го поплясквам, но най-добре е в критични ситуации, да го оставиш на някой и да се махнеш, ама... този някой не всеки път е на линия.