Отговори
# 600
Подуших кафенце  smile3508.

Тодорина, пуснете му кръвна картина на Светулко, наистина е твърде дъго време да поддържа толкова висока температура. Стискам палци бързо да му минава температурата и да не се връща. Както Зелда е казала, може да е чревна инфекция (тук са много модерни този сезон Twisted Evil).

Zelda, само да ти напомня за яслата (да налея масло в огъня), че изседванията преди постъпването важат само 1 седмица или 10 дни, та ако са ви отложили токова далече във времето, ще трябва и това да го организирате октомври. Съчувствам ти. Преди няколко години стачкуваха всички учители - градини и училище, не знам дали помните, след близо месец, не исках да виждам учител, защото едвам се въздържах от нецензурни думи. Разбирам, че хората си търсят правата, ама аз трябва да ходя на работа, за да плащам данъци, от които да плащат техните заплати...Няма как да се караш с тях, наистина те ще се грижат за децата ни. В Нашия случай се редувахме и водехме децата с нас на работа, отвреме-навреме някоя съседка ги гледаше, някоя баба ги приютяваше в работата си, абе беше твърде неприятно. Добре, че майка ти може да помогне.

Сега да се похваля, че изкарахме една страхотна семейна отпуска - 1 месец. Както каза ММ, трябвало да си вземем отпуска, за да се видим и с децата и с приятелите като хората. Една седмица бяхме на море - беше истинска почивка, въпреки опасенията ми. Четох книги дори Wink. Успях сама да махна конците на малкия разбойник в полеви условия там.
Близо седмица бяхме при майката на ММ във В. Търново и си правихме разходки из района. Много съм доволна. Видях красоти, за които не съм подозирала, че съществуват.
Съвестно се организирах да отида и на гинеколог и мамолог и съм доволна от себе си.

Сега да се оплача, че днеска е последният ми ден от отпуската и вече ме стяга коремът при мисълта за офиса, но....

Момичета, понеже много от вас ползват Продавалника имам нужда от съвет - искам да си продам количката, тъй като Лора вече хич не иска да сяда вътре, а количката е комбинирана и със зимен кош, чувал, покривало, чанта т.н., но освен това е т.нар. travel system - има и столче за кола към нея, което е с база за кола, та питането ми е дали е по-добре да продавам всичко в комплект или да сложа отделни цени на различните елементи. Хич не се оправям с Продавалника, не знам защо newsm78

# 601
Kremena_Mama , май е по-добре в комплект да си я пуснеш, виж как вървят там цените ако има същият модел, пък вече някой ако има интерес към отделните елементи ще ти пише и ще се доразбирате, но мисля, че като пакет по-лесно ще се продаде  Peace

Зелдич, като казах Маша не разбирай, че много я гледаме, гледа САМО една серия, Първа среща  hahaha Само тя му е инетресна, и сега вкарваме още една, Уловись рибка, другите не ги щем, ама и аз не настоявам, не искам да се заглежда от сега , стигат ми пустиоте реклами, дет е като зомбиран и където и да ги чуе търчи да ги гледа, може и да си вървим по центъра и да мерне на някое кафе, че ги дават на телевизора - и той пръв... Whistling

Теди, ние имахме висока Т, когато направи гърча, и така и не се разбра от какво е - всички изследвания бяха ок, нямаше никакви други симптоми, лично аз си го отдавам на зъби, защото после се появиха 4 наведнъж  Peace Дано скоро се възстанови Светулко  Praynig

# 602
Тук съм и аз . Мърдам още, ама свеки още 1 седмица е тука и сме си често на село...та ред не ми остава за всичко.
Теди, дано вече не вдигате темп.

Кремена, радвам се за хубавата почивка,която сте имали.
Бендж, Честито кръщене и тук.
Зелда, кофти е така наистина. Важното е че имате вариант, затова не се ядосвай.
Миленка, де ще ходите, че паспорт на Ванката вадите а? Нещо съм изтървала... Embarassed

Ставам да стягам багаж, че като стане дзвера и си отиваме пак на село.

# 603
Привет  newsm03

Кремена, благородно завидях за добре изкараната отпуска, дано скоро пак да изживеете такъв релакс и спокойствие  Hug , а за количката - според мен е по-добре да си я пуснеш комплект, ако се колебаеш за цена-пиши по договаряне и си нагласяй в момента на преговорите  Peace

Теди - дано Светулко не вдига повече, а ако все пак вдигне, пуснете всички възможни изследвания, за да се знае все пак от какво е тази гадна Т

Зелда, правилно си постъпила като не си вдигнала скандал, макар че аз бих  Embarassed , тъй като нямам толкова търпение и нервите ми не издържат ама грам вече... Пък ако няма кой да следа Симето - прати го при нас, да ни погостува  Wink

Моето дете от снощи е егати мрънкалото  Sick , цяла нощ мрънка, спа при нас в някои части на ноща, после мляко правихме рано сутринта, днес ситуацита е същата, само мрън мрън за нищо....  smile3511 . Май чакаме кучешките зъби да идват вече, а на мен нерви не ми достигат и едва издържам. Незнам аз ли съм лоша майка , или има и други като мен, но не ми се стои вече да я гледам и ден вкъщи...а уж не я гледам сама, все има на някой да я дам за 20-30 минути или за час-два. Само викам, кряскам, пляскам по дупето и през ръчичките и после съжалявам, но побеснявам за най-малкото нещо. Отделно нЕмам ама никакви нерви да уча на нещо детето си и като казвам пред други майки че на нищо не я уча (в смисъл къде ти е това, как вика онова и т.н) ме гледат лошо и викат тя сама няма от къде да ги научи тези неща.
Иначе от нялко дни се опитваме да говорим и да повтраяме някои неща, като днес си повтаряше бой бой бой  Crazy , явно като и се карам постоянно на душичката и все повтарям че ще има бой и тя го е запомнила  Rolling Eyes

Общо взето това е покрай нас, лек и спокоен следобед на всички, ама като гледам как се движим със скоростта на гъсеница и никой не се вясва тук , се чудя дали да не сервирам утрешното кафе, че да ви изстива и да не ви пари  Joy

# 604
Уууу тук има раздвижване! Харесва ми!

Теди, палчета и от мен.

Кремена, много хубава ваканция сте си направили. Дано скоро отново почивате по едно и също време. Аз пък си мисля, че по- лесно би продала отделните части.  Thinking

Ади, Миленка беше споменала, че ще забягват до Гърция.  Клюкарката в мен се обади.  Flutter

Зелдич, тези изпълнения от ясли и детски градини са ми толкова омразни. Това трябва да е наказуемо. Сестра ми организира отпуската на 2 баби, дядо и двама родители през лятото, защото някой идиот е решил, че няма нужда да осигури алтернатива, когато прави "ремонт" на детското заведение в продължение на месеци  #2gunfire Радвам се, че майка ти може да гледа Симо.

Бобчо, майките, които се връщат на работа по каквато и да било причина не са лоши майки, ама въобще. Щом ти се отразява толкова зле, според мен няма нужда да си го причиняваш още дълго време. Когато имаш два часа на ден с детето си, ги оценяваш много повече. Твоята сладурана повтаря "бой, бой", пък моето от два дена само го ауей  та го ауей .  hahaha Ще си помисли човек, че ги подлагаме на тотален тормоз.  Crazy

Аз отивам да стягам багаж, че изчезваме за уикенда. Не знам къде, не знам с кого, само знам, че ще се върнем в неделя.  Laughing

# 605
Момичета, имам си гости знаете и ми е трудно с включването, къщата е пълна и е неудобно.
Кръщенето мина знаете, без ревове под надслов "попи чипа чипа"
Кръстихме и татко и на дребната Simple Smile
Като се освободи къщата другата седмица ще се включа по подробно.

# 606
Тъй като не се знае дали ще мога да ви сервирам кафе на сутринта, да ви почерпя с едно аперитивче, преди лягане, а?!

Кремена, страхотна почивка сте направили, радвам се, че си успяла наистина да релаксираш, пък не се плаши от първия работен ден след отпуска, ще мине и замине и пак ще си влезеш в релси.
Теди, дано вече му мине на Светли неразположението, много е неприятно да не знаеш причината за подобно състояние.
Лена, браво на вас, само така, не се спирайте, продължавайте в същия дух!
Ние сме си още на село, смятам до неделя, че ММ вече ще реве hahaha, ама така, да види какво е без жена... Времето се пооправи и пълним басейна, днес и мама се цопна. Добре ми е тук, само дето не успявам хубаво да спя нощно време, ама .....

# 607
ехоооо., къде сте, хайде хапнете си малко пък после ще говорим...

# 608
Вярно бе, загубихте се съвсем, но пък нали е уикенд, прекарайте си го добре със семейството!
Аз ще сложа нещо сезонно за похапване, не че ще има кой да го яде... newsm78

# 609
  • София
Щом е за ядене неотказвам  hahaha
Ама и няма какво да пиша, та да пълня нет пространството с глупости не върви...
Хванала съм се да чистя, извиках една фирма да изпере мокетите в 2те стаи, прозорци и т.н. (взех си ваучер от сайт за колективно пазаруване) и тоя уикенд съм решила докато я няма халата да дооправя  bowuu, пренаредя учебници, книги и т.н и да кача ненужни неща на тавана.

# 610
оо - за пипона и аз тука  hahaha

Нямам ои аз какво да кажа, измих и аз едни джамове, Йо - евала за фирмата , завид завид  Mr. Green

# 611
Браво на вас, разчистили сте се, пък ние само разхвърляме ли разхвърляме....
Днес малката спа само час, за разлика от трите часа през другите дни и ми провали всички планове да сложа тънката си снага при нея на спалнята. Сега вилнее и очаквам да се измори и да заспи пак, че довечера сме на барбекю и няма да издържи кой знае колко, пък и аз така де  Rolling Eyes

# 612
Здрасти и от мен!

Ние днес ходихме на гости при братовчедка ми и се понесохме към Южния парк, влязохме вътре, седнахме да хапнем пица, малкия тъкмо се заигра под едни дървета ... и ми дойде!  ooooh! Два дни по - рано, за да е пълен разкошът. Тръгнахме си разбира се и детето така и не разбра особено от разходката, ама като има майка - идиот какво да правиш ...  Rolling Eyes

Хубавото беше, че мъжО ми спретнал изненада /не си представяйте кой знае какво/ - изчистил цялата къща, даже изпрал пердетата в спалнята!  Mr. Green Изключително съм доволна, честно казано мен ме чакаше цялата галимация, но с това чаве нямаше как да ми се получи много - много.

И без това си казах за пицата, да взема да си призная всички днешни грехове - парче пица, топка сладолед и две чаши швепс ...  Rolling Eyes Embarassed

Хайде, много ви здраве, отивам да търся нещо диетично да ям!  Blush

# 613
# 614

"Международни отношения, международни отношения ..."  Hug

Какво е станало?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт