.Тодорина, пуснете му кръвна картина на Светулко, наистина е твърде дъго време да поддържа толкова висока температура. Стискам палци бързо да му минава температурата и да не се връща. Както Зелда е казала, може да е чревна инфекция (тук са много модерни този сезон
Zelda, само да ти напомня за яслата (да налея масло в огъня), че изседванията преди постъпването важат само 1 седмица или 10 дни, та ако са ви отложили токова далече във времето, ще трябва и това да го организирате октомври. Съчувствам ти. Преди няколко години стачкуваха всички учители - градини и училище, не знам дали помните, след близо месец, не исках да виждам учител, защото едвам се въздържах от нецензурни думи. Разбирам, че хората си търсят правата, ама аз трябва да ходя на работа, за да плащам данъци, от които да плащат техните заплати...Няма как да се караш с тях, наистина те ще се грижат за децата ни. В Нашия случай се редувахме и водехме децата с нас на работа, отвреме-навреме някоя съседка ги гледаше, някоя баба ги приютяваше в работата си, абе беше твърде неприятно. Добре, че майка ти може да помогне.
Сега да се похваля, че изкарахме една страхотна семейна отпуска - 1 месец. Както каза ММ, трябвало да си вземем отпуска, за да се видим и с децата и с приятелите като хората. Една седмица бяхме на море - беше истинска почивка, въпреки опасенията ми. Четох книги дори
. Успях сама да махна конците на малкия разбойник в полеви условия там.Близо седмица бяхме при майката на ММ във В. Търново и си правихме разходки из района. Много съм доволна. Видях красоти, за които не съм подозирала, че съществуват.
Съвестно се организирах да отида и на гинеколог и мамолог и съм доволна от себе си.
Сега да се оплача, че днеска е последният ми ден от отпуската и вече ме стяга коремът при мисълта за офиса, но....
Момичета, понеже много от вас ползват Продавалника имам нужда от съвет - искам да си продам количката, тъй като Лора вече хич не иска да сяда вътре, а количката е комбинирана и със зимен кош, чувал, покривало, чанта т.н., но освен това е т.нар. travel system - има и столче за кола към нея, което е с база за кола, та питането ми е дали е по-добре да продавам всичко в комплект или да сложа отделни цени на различните елементи. Хич не се оправям с Продавалника, не знам защо

Само тя му е инетресна, и сега вкарваме още една, Уловись рибка, другите не ги щем, ама и аз не настоявам, не искам да се заглежда от сега , стигат ми пустиоте реклами, дет е като зомбиран и където и да ги чуе търчи да ги гледа, може и да си вървим по центъра и да мерне на някое кафе, че ги дават на телевизора - и той пръв... 

, а за количката - според мен е по-добре да си я пуснеш комплект, ако се колебаеш за цена-пиши по договаряне и си нагласяй в момента на преговорите
, цяла нощ мрънка, спа при нас в някои части на ноща, после мляко правихме рано сутринта, днес ситуацита е същата, само мрън мрън за нищо....
. Май чакаме кучешките зъби да идват вече, а на мен нерви не ми достигат и едва издържам. Незнам аз ли съм лоша майка , или има и други като мен, но не ми се стои вече да я гледам и ден вкъщи...а уж не я гледам сама, все има на някой да я дам за 20-30 минути или за час-два. Само викам, кряскам, пляскам по дупето и през ръчичките и после съжалявам, но побеснявам за най-малкото нещо. Отделно нЕмам ама никакви нерви да уча на нещо детето си и като казвам пред други майки че на нищо не я уча (в смисъл къде ти е това, как вика онова и т.н) ме гледат лошо и викат тя сама няма от къде да ги научи тези неща.
, явно като и се карам постоянно на душичката и все повтарям че ще има бой и тя го е запомнила

Радвам се, че майка ти може да гледа Симо.

, пренаредя учебници, книги и т.н и да кача ненужни неща на тавана.
Два дни по - рано, за да е пълен разкошът. Тръгнахме си разбира се и детето така и не разбра особено от разходката, ама като има майка - идиот какво да правиш ...