SUPERNATURAL: Teach Me To Sin

• 29 839
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
  • гр. София
Не е нужно да скромничиш. Скромността е за хора, които нямат други качества  Laughing

# 211
 Joy Joy Joy Шшшшт, не издавай многото ми таланти...

# 212
  • гр. София
Добре, няма  Sunglasses

# 213
Днес било ден на шоколада. Айде да се почерпим Grinning

# 214
  • гр. София
Веднага взимам чепиците! Чантите не са ми по вкуса като модели.

# 215

Нещо не можах хич да се ориентирам де се гласува.  newsm78

Туй за скромността не е верно, пък. Най-талантливите и прекрасни хора често са много скромни. Naughty

# 216
Туй за скромността не е верно, пък. Най-талантливите и прекрасни хора често са много скромни. Naughty
Ми да де, то аз затова съм толкоз скромна Mr. Green

# 217
# 218
Нещо не можах хич да се ориентирам де се гласува.  newsm78

После трябва да се въведат трудно разчитаеми букви и цифри, което е досадно Tired , ама за каузата Laughing сме правили и по-неприятни неща.

# 219
Мерси.   bouquet Пфу, мразя ги тия. Я да видим.

Ае готово, нямаше достойна конкуренция сред присъстващите, пък и роднини сме. Ама каква е тая манджа с грозде - и мъже, и жени. Тия класации хич не ги разбирам, мешавица пълна.

# 220
Тук thewinchesterfamilybusiness.com   bouquet ни предлагат изпитани и ефективни начини за охлаждане:
This summer has been a scorcher, and I, for one, have been feeling the heat! Thankfully, Sam, Dean, and Cas have some helpful tips on how to stay cool when temperatures rise. Here they are, in order from easiest to hardest.
1. Take a cold shower. Ah, there's nothing quite like a cold shower on a hot day, is there?

2. Go for a swim in a pool. Bonus points if you swim angrily.

3. Go for a swim in a lake. Bonus points if you don't let Leviathan loose into the world.

4. See a ghost ship, then go to a cemetery to kill the ghost and save your life. This is actually a pretty risky move, so I wouldn't recommend it.

5. Summon Raphael, trap him in holy oil, then piss him off so he makes it rain inside your house. This will probably get you killed, so it's clearly a method of last resort.

Tук не е жега, така че отивам да приложа комбинация от Вариант 1.1 и Вариант 1.2 Whistling .

# 221
  • # супернатурална #
А тук е жега, така че поемам, повтарям поемам всички останали. Без Кас, твърде много го уважавам  Laughing

Днес било ден на шоколада. Айде да се почерпим Grinning

А вчера беше ден на целувката, дай да се поцелуваме  Laughing Ако утре е ден на ден на цигарката, заформихме егати яката седмица  Mr. Green

# 222
Бе я си признай, че Кас всъщност не ти харесва чак толкова Mr. Green мани го уважението.

Последна редакция: нд, 08 юли 2012, 10:09 от Apocalyptic city

# 223
  • # супернатурална #
Грам не ми става от него  Tired

# 224
Абе за харесване ставаше дума, не за ставане, но и така го приемам Laughing

Общи условия

Активация на акаунт