SUPERNATURAL: Teach Me To Sin

• 28 688
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
# 31
  • # супернатурална #
Ох, айде вече да взима ножа...или пушка някаква, ако ще ми чупи още стойки пред т'ва зелено ковьорче, поне да е по без риза  Crossing Arms

А Дженсън с тази рижа брада ми изглежда по-зле и от обрасъл Джаред

Днес голям хейтър се извъдих  Mr. Green  Laughing

# 32

А Дженсън с тази рижа брада ми изглежда по-зле и от обрасъл Джаред

Ай какво Богохулство  ooooh! Mr. Green  Прекрасен, красив, очарователен е  Hug Heart Eyes

# 33
Хайде пак да се включа с изключително съдържателен пост  Flutter

На Дженсън брадата е къде-къде по-малка, въобще не мога да я сравня с тази на Джаред. И изглежда по-добре даже Peace А и аз харесвам рижави бради. И мъже с рижави коси също Mr. Green

И един изглед, който ще се хареса на мараканки Grinning

# 34
Нова прогноза за осми сезон:

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 35
  • # супернатурална #
Предполагам, че за девети ще го окосмяват и надолу  Mr. Green

Още един добър изглед за Маракана, и за нас тоже

Инче, поне разбрахме, че за мъж с рижа брада няма да се скубем. Аз май само един риж харесвам, и той е с толкова висока концентрация на синя кръв, че другото няма значение  Laughing

Има и още снимки

# 36
  • София
Момичета, "Браво" отново има списание с плакати и отново сме вътре! Този път обаче плакатът е мнооого по-голям, с две по-нови снимки и две по-стари и един прекрасен надпис "Sometimes life seems ... SUPERNATURAL".

# 37
Не знам какво не им харесвате на брадите на момчетата. Много са си добре даже! Simple Smile Аз нямам абсолютно нищо против мъже с бради ... особено пък, ако са тези двамата. Въобще няма да ги върна ...  Sunglasses

# 38
А така, а така Peace ! С бради или без, с дрехи или без - само да ни паднат пък ще ги приведем във вид удобен за... логаритмуване Whistling .
След няколко часа ще видим резултатите от нашата брадата анкета в миналата тема.
Поредна класация, в която хора с добър вкус - или поне като нашия Wink - са успели да осигурят места и за нашите момчета: Джаред е на четвърто място, Дженсън - на шесто, на 30-то - Миша. Разделени са в две галерии - имайте го предвид, за да не се стряскате като мен по два пъти от едни и същи индивиди hahaha . Бих се пуснала, от скука, на трима-четирима от участниците, но повечето, и особено победителят и вицето, могат да ме откажат ако не завинаги, то поне за известно време от логаритмуване Rolling Eyes . Мен Shocked !

# 39
особено победителят и вицето, могат да ме откажат ако не завинаги, то поне за известно време от логаритмуване Rolling Eyes . Мен Shocked !

*%€* победителя, $*%§€ и вицето!  Sick

# 40
Ах, ах!   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За класацията мога да кажа само  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Е, извинявай, Марийке! Ще дам само един пример - Джо Манганиело е на 48 място, а на 47 е Даниел Радклийф. Без повече коментар.

# 41
Aнкетата показва, че нямаме особени проблеми с окосмяването на правилните места Mr. Green . Джаред биха върнали три от нас, никоя - Дженсън. Осем биха омешали косми Mr. Green и с двамата (вероятно едновременно), единадесет - само с единия. О, да!
Да се поздравим с ново гифче с Невръщаемия:
Heart Eyes
Безбрадатият Миша се оттегля недоволен:

# 42
Айде още един космат Джаред  Mr. Green

# 43
Честит рожден ден, Апокалиптик! Гледай само как си развалила изненадата на човека.   bouquet  bouquet  bouquet

# 44
Пуци, освен че ме изненада, нищо не разбрах от поста ти Mr. Green Но благодаря Grinning

Иначе да, Илинчето днеска става още по-млада и по-красива Joy
Черпя ви с една хубава песен, стига с тези шоколади и алкохоли в тая жега Grinning

Целувам ви Hug

Общи условия

Активация на акаунт