SUPERNATURAL: Teach Me To Sin

• 28 616
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
Сити мила, Честит рожден ден  Hug  bouquet
Желая ти от сърце, много здраве, щастие и любов и още дъъъъъълги години Супернатурална треска !!!

# 46
  • гр. София
Инчееее, да си ми жива и здраваааа!  Hug Hug
Бъди все такъв чудесен човек и не се променяй никога!  Hug

И още нещо за жегите:

Оооо, да! Мегадет! Оооо, да! A tout le monde!!!!   superuu

# 47
bdbaloni

Два туита от Jerry Wanek‏ (друг път ще ви разкажа за него):
In the van with Jensen, yes we are back in a big way! Hold on to your hex bags!
http://twitter.com/JerryWanek/status/218414206943371265
Amazing how much Jensen has grown as a director. Off too a great start!!! Everyone is ecstatic about the new season!!
http://twitter.com/JerryWanek/status/218432474454298625

Статия, от която разбираме датата на премиерата - 03 октомври и още:
Скрит текст:
This year, Jeremy Carver has taken the reigns as showrunner, and in his first move as the new boss, he's putting some romance in the mix. 
The "Supernatural" powers that be are currently casting Amelia -- Sam's (Jared Padalecki) first recurring love interest since Ruby died in Season 4. Amelia is a doctor in her late 20s to early 30s, and when we first meet her, she's overwhelmed by a devastating tragedy. She'll appear in the third episode of the season -- directed by Jensen Ackles -- and she'll initially be very wary of Sam. She's described as "a brave, sweet, smart, sarcastic woman."
Ackles is currently up in Vancouver prepping to direct the episode, which will see Sam investigating grisly murders that seem to be related to the Occult. Of course, presuming that Dean is out of Purgatory by then, he'll also be involved. For Dean's sake, we hope he's back in time -- because this case also involves a stripper, and we all know how he feels about strippers.
А сега, след подаръка от bichito Heart Eyes отивам да припадна кротко smile3544, приритам и умра bishop .

# 48
  • # супернатурална #
Къде е Инчето да я дарувам
И с много обич разцелувам
В колата си да я повозА,
да  поднеса градинска роза
Че в мойта градинарска свита
(освен че най-ми е навита)
веднъж не ме е пренебрегнала
и брат ми със копнеж погледнала

Инчето миии  Hug Да си ми жива и здрава, влюбена, луда, прекрасна и щастлива!

# 49
  • В средата на времето
Инче, честит рожден ден и от мен! Пожелавам ти да има много спокойствие и красота в живота ти, много нежност, любов и сбъднати желания в дните ти! Да си жива и здрава! Hug

# 50
Сити, честит рожден ден!Да си жива и здрава и много щастлива.

За статията от Импалка
Скрит текст:
интересно ми е да видя тази Амелия, но вероятно и тя ще умре като другите жени, с които Сам е имал вземане даване.

# 51
  • # супернатурална #
Да се надяваме преди това да я огрее малката смърт поне няколко пъти  Mr. Green

hahaha

# 52

newsm09  то бива, то може .... ама чак пък толкова  Whistling

и айде пак за Инчето

# 53
Четворка Whistling Уинчестър - ехх... спомени... изпълващи спомени.

Да се надяваме преди това да я огрее малката смърт поне няколко пъти  Mr. Green
Сериозен кандидат за ролята е Мат Коен Joy :
Jim Michaels: Off to the first casting session for season 8 of ‪#Supernatural‬ ! Good luck to all the talented performers who have prepped for today!
matt cohen: i wanna come!!!!!!!! (линк)
Jim Michaels‏: you would qualify as an offer only!
matt cohen‏: i wanna audition for JARED'S new love interest! COME ON!!!! (линк)

# 54
Мили мои девойки, благодаря ви за поздравите и за всичко - хапнах диня в жегата, целунах някой и друг обект Mr. Green
А пък, ти, Галче, така ме разчувства, нямам думи... Записвам си стихчето в папка "Любими" Heart Eyes
Обичам ви Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 30 юни 2012, 09:35 от Apocalyptic city

# 55
  • # супернатурална #
Ауу, къде скитате цял ден!
Инче, удоволствието беше изцяло мое  Wink  Hug

Четворка Whistling Уинчестър - ехх... спомени... изпълващи спомени.

Импалко, кажи си тежката дума - това манипулирано ли е, каква е голата истина  Laughing

А колкото до прослушването и аз бих се явила. Ако може Джаред само да ме прослушва, не държа да се снимам  Rolling Eyes

# 56
Хелооууууу май гърлс

Намерих нещо (което не е никак ново) което е мноого вярно за мен ...

Сити, ще ти изям подписа  Heart Eyes

# 57
  • В средата на времето
Това и аз днес го видях във фейса и е много вярно...поне за мен Grinning

Хубаво е, че започват снимите на сезон 8, че да се махнат вече тези отчайващи бради...  ooooh! Аз харесвам брадясали мъже, но дължината на Дженсъновата брада вече започва да ме...притеснява Laughing

# 58
  • # супернатурална #
За мен също е много вярно, но пък има и толкова много други неща, които като видя или чуя си мисля за СПН... Онзи ден бяхме на един концерт на една местна банда и като обявиха, че ще свирят "Канзас" и като започна Carry on...лелелеее! Полудях от кеф. Започнах да звъня на Инчето, ама тя си е сменила номера, обадих се на Дейна...изпитах необходимост да споделя музиката с вас  Heart Eyes

Изи, много си хубава  Hug Искате ли поне за ден-два да си сложим свои снимки, интересно ми е да видя тези, с които не се познавам. Аз, както виждате, вече съм със собствена  Outta Joint  Laughing Шегувам се, ако сте навити ще намеря някоя на която да не съм съвсем стряскаща  Grinning

Нещо забавно, че много се разнежих  Mr. Green

Последна редакция: сб, 30 юни 2012, 21:48 от Г. Краули

# 59
Изи, наистина, аз съм го казвала и преди, но сега пак ... красота  Heart Eyes

И също така съм съгласна с идеята на Галчето, макар, че аз по скоро ще ви уплаша  Mr. Green

За мен също е много вярно, но пък има и толкова много други неща, които като видя или чуя си мисля за СПН... Онзи ден бяхме на един концерт на една местна банда и като обявиха, че ще свирят "Канзас" и като започна Carry on...лелелеее! Полудях от кеф. Започнах да звъня на Инчето, ама тя си е сменила номера, обадих се на Дейна...изпитах необходимост да споделя музиката с вас  Heart Eyes
...

newsm78 моя телефон не е звънял ...  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт