SUPERNATURAL: Teach Me To Sin

• 28 622
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Инче, мила, честит рожден ден на патерици! Пожелавам ти на първо място много, много здраве, щастие и любов, после може и няколко конвенции и пътувания до Варна.  Laughing Hug Heart Eyes

Галче, аз съм си с моя снимка - това в ляво съм аз.   Simple Smile

Картинката със Сами е прекрасна. Голям е сладур особено на "What I actually do"  Laughing

# 61
  • # супернатурална #
newsm78 моя телефон не е звънял ...  Crossing Arms

Ами нямам го бе! Само на Дейна имам и нейния звъня  Laughing

Oniyuri , знаех, че е твоя снимката, но не знаех кое от двете момичетата си. Ето, ти вече повлече крак  Grinning

# 62
newsm78 моя телефон не е звънял ...  Crossing Arms

Ами нямам го бе! Само на Дейна имам и нейния звъня  Laughing

Ай ся извинения  Mr. Green

# 63
  • # супернатурална #
А де! Поне да са качествени  Laughing

Последна редакция: сб, 30 юни 2012, 23:05 от Г. Краули

# 64
  • В средата на времето
Гале, Би, благодаря за комплимета  Hug Освен да ви почерпя с по един коктейл...друго не ми остава Grinning

Давам още едно рамо за идеята Simple Smile

# 65
  • гр. София
Аууууу, Би, веднага да нацелуваш по нослето от мое име тази къдрокоса прелест, която си гушнала!   love001

Изи,  Heart Eyes

Галче, втората снимка ми изкърти монитора с тези невероятни очи  Crazy
А хубавото  гръбче от аватара ти търпи ли пързалящо се надолу кубче лед?  Whistling Точно такива мисли ми навява като го гледам...

# 66
  • # супернатурална #
Ми вече не съм по гръбче, освен да го засмуча  Laughing
Алекс, такива сте бонбонки  Heart Eyes

# 67
Ми вече не съм по гръбче, освен да го засмуча  Laughing

Embarassed Embarassed Embarassed
това подсъзнанието понякога е много гадно нещо  Laughing Mr. Green

Галче, благодаря  Hug, същото мога да кажа за теб и за малката ти палавница (макар да не е на снимката с теб).
Розе, желанието ти е изпълнено  Hug

# 68
  • # супернатурална #

това подсъзнанието понякога е много гадно нещо  Laughing Mr. Green

Може...Но по-скоро:

# 69
Виж как тъгува момчето ... като рабра че не той ще манаже ...

Mr. Green

Сори, ама събота е и ми е скучно ииии простотията се самопоканва.

# 70

Знам, че вскички сте го гледали, но просто не мойах да се стърпя. Това ми е много любимо клипче...Пък, ако знаете само няколко нощи подред какви сънища ме споходжат с нашите момчета ... и особено с Джарет!  Embarassed Даже са цяла серия с продължения ... Simple Smile

# 71
  • # супернатурална #
Виж как тъгува момчето ... като рабра че не той ще манаже ...

Не знам кой кого и какво, но вече и двамата изглеждат доволни. Явно не си скучала дълго  Whistling  Laughing

Aаа, ellity, не така. Разказваш ни сънищата детайлно, иначе повече няма да те споходят  Naughty  Laughing

# 72
Aаа, ellity, не така. Разказваш ни сънищата детайлно, иначе повече няма да те споходят  Naughty  Laughing

да да да ... такъв е закона на джунглата, който сънува момчетата разказва, иначе ни сън ще го споходи повече, ни ще се сбъдне  Naughty

# 73
Сънищата са от онези с продължение. Сънувам нещо и на другата вечер започвам да сънувам от там, от където е свършил съня предната вечер! Simple Smile
Не си ги спомням с подробност, за съжаление. Само усещането остава от тях Simple Smile
Общо взето младежите са в България на някакво посещение, нещо като коктейл и говорят български без проблем  Sunglasses Laughing Grinning Най-важното е, че в края на вечерта оставам само със Джарет и .... останалото можете да си го представите  Embarassed Embarassed Embarassed По-любопитното е, че аз му се дърпам в началото, защото е женен и имам дете. А аз такива неща не мога да правя  Embarassed
Утре ще споделя дали е имало продължение тази нощ!  Joy
Нещо топлото време ми се отразява на хормоните май Simple Smile Simple Smile Simple Smile   Heart Eyes

# 74
  • В средата на времето
иначе ни сън ще го споходи повече, ни ще се сбъдне  Naughty

Joy...ама на някоя се е сбъднал и не се е похвалила ли? Crossing Arms  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт