SUPERNATURAL: Teach Me To Sin

• 28 643
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
  • # супернатурална #
иначе ни сън ще го споходи повече, ни ще се сбъдне  Naughty

Joy...ама на някоя се е сбъднал и не се е похвалила ли? Crossing Arms  Grinning

rotfImbo  rotfImbo
Ако кажете, че колкото повече се разказва, толкова по-голяма е вероятността да се сбъдне, ще ви проглуша ушите с единствените си два съня  Laughing Обещавам да се похваля...ако нещо. На лични  Wink

По-любопитното е, че аз му се дърпам в началото, защото е женен и имам дете. А аз такива неща не мога да правя  Embarassed

И аз така му се дърпАх едно време и то преди да се ожени, само аз бях..съм  Laughing Надявам се вече да съм поумняла.

Сънищата са от онези с продължение. Сънувам нещо и на другата вечер започвам да сънувам от там, от където е свършил съня предната вечер! Simple Smile

Лелеле, това е концерт по желание направо  Shocked  Grinning

# 76
  • В средата на времето
Ако кажете, че колкото повече се разказва, толкова по-голяма е вероятността да се сбъдне, ще ви проглуша ушите с единствените си два съня  Laughing Обещавам да се похваля...ако нещо. На лични  Wink

Да не забравиш! Wink Ти имаш два, а някои сме минус два Grinning

# 77
Аз само в началото се дърпах! После успя да ме убеди и спрях! Simple Smile Simple Smile Simple Smile  Мисля, че тази вечер никак няма да се дърпам, даже напротив  Sunglasses

# 78
Абе, кво сте се изтипосали със собствени снимки, да няма неква кампания и аз да не съм разбрала? Mr. GreenАма да кажа, че всички сте много красиви Grinning

Бичи, можеш да ядеш от подписа колкото щеш, има и за теб, има и за мен, големо е момчето Crazy

Последна редакция: нд, 01 юли 2012, 00:41 от Apocalyptic city

# 79
...
Бичи, можеш да ядеш от подписа колкото щеш, има и за теб, има и за мен, големо е момчето Crazy

Голямо не амииии ... голямо, па и Убаво  Twisted Evil

ellity, каква ти е тайната ... никой от тук не ще да си я каже, та поне и ние несънувалите ги (в по такива ситуации) да ги посънуваме.
Аз съм ги сънувала само как ловувам с тях ...  newsm78 и май имах един по розов сън с тях, ама вече не помня  Joy отдавна ще да е било  Sad

# 80
Цитат
ellity, каква ти е тайната ... никой от тук не ще да си я каже, та поне и ние несънувалите ги (в по такива ситуации) да ги посънуваме.
Аз съм ги сънувала само как ловувам с тях ...  newsm78 и май имах един по розов сън с тях, ама вече не помня  Joy отдавна ще да е било  Sad

Заспиваш с мисълта за нещо хубаво, примерно! Нямам тайна! И аз не знам как се получи... Даже скоро не съм гледала сериала. Сигурно са заседнали дълбоко в съзнанието ми Stuck Out Tongue

# 81
Ей, хубавици!  Hug Кво правите? Аз разбира се съм с автопортрет на аватара.  Flutter  Mr. Green

И в моя архив има един ловджийски сън с Дийн и един розов със Сам, ужас.  Crossing Arms "Тайната" е да искам да сънувам някой друг, така добре ми се получава, че няма накъде.

# 82
  • # супернатурална #
Добро утро и честит най-хубав месец в годината

Пак проспах изгрева  Tired но имам да направя още трийсетина опита тази година  Mr. Green

И в моя архив има един ловджийски сън с Дийн и един розов със Сам, ужас.  Crossing Arms

Ауу, Пуци! Явно подсъзнанието ти е на ясно, че щом татко Джон не ти е баща, Мери не ти е майка и братята са ти само братя по орУжие, мое си позволиш некоя и друга волност  Laughing Разкажи, де  Rolling Eyes Хареса ли ти  Flutter

# 83
Аз съм разказвала - събудих се с чувство за неудобство, баш си беше като кръвосмешение.  hahaha Иначе беше нежно, гушкахме се на няква полянка. Пасторална идилия отвсякъде. И като казвам "гушкахме", имам предвид гушкахме, не друго.  Mr. Green

Кво му е хубавото на тоя месец, освен че имаме рожден ден?  Crossing Arms Жега!

# 84
  • гр. София
Как пък ги сънувате тези неща? Аз от една седмица само концлагери сънувам и умиращи хора  Confused
(четох "Искрица живот" на Ремарк и така ме разтърси, че още не мога да се освестя и да засънувам друго  Confused)

А за Джулая чакам да дойде Oniyuri и да разкаже от първо лице единствено число как е минал  Grinning Тя е нашият репортер от мястото на събитието.

# 85
Аз тази нощ се нанасях в нова къща, тия са стари и не знам от какво са били предизвикани. А къщата сънувах сигурно щото ми се гледа Хоръра. Blush

# 86
  • гр. София
Аз тази нощ се нанасях в нова къща, тия са стари и не знам от какво са били предизвикани. А къщата сънувах сигурно щото ми се гледа Хоръра. Blush
Като се нанесе, огледа ли добре какво има в мазето? Да няма после изненадки и някой палав Тадеуш... Че докато дойде Тейт-спасителят на бял  кон могат да станат големи сакатлъци и бели  Mr. Green

# 87
  • # супернатурална #
Ми да де - жегата, лятото, морето, сините вълни...къмто края на месеца заслужен отдих за мен, бръснене и лустростване за каста, нови папарашки снимки - какво да не му харесваме  Laughing

Розе, Ремарк и в най-трудното показва красивото и смешното, фокусирай се върху това  Laughing Въпреки, че специално "Искрица живот" не съм сигурна дали съм я чела, аме не може поне една красива жена и един влюбен мъж да няма.

Че докато дойде Тейт-спасителят на бял  кон могат да станат големи сакатлъци и бели  Mr. Green

То пък Тейт е един спасител  ooooh! По-скоро осеменител  Laughing

# 88
  • гр. София
Галче, точно тази книга направо ми сдъвка сърцето и после го изплю. В другите книги на Ремарк има любов, но те са за емиграцията или за следвоенната обстановка, в която хората се опитват да се върнат към живота. Тази е за живота в концлагера, за мъченията, издевателствата и садизма. И така е написана, че ти къса душата. Особено като човек знае, че тези неща не са авторова измислица, а са се случвали наистина.

То пък Тейт е един спасител  ooooh! По-скоро осеменител  Laughing

Joy Joy Joy

# 89
Чш, не с лошо.  Naughty Осеменителските дейности са си таман.  Mr. Green  Heart Eyes Не стигнах до мазето, дано да е нямало, честно казано.  hahaha Бе кво говоря, за Евън, не Тейт, Евън, не Тейт... и т.н., ше изтърпя малко уплаха.

И аз обичам Ремарк, тази обаче не съм я чела.

Общи условия

Активация на акаунт