SUPERNATURAL: Teach Me To Sin

• 29 120
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
Ето спойлерите на български, за Галчето и който друг иска  Hug.С леки съкращения са.
http://series.twifun-bg.com/?p=3442
Тези са по-ранни.
http://series.twifun-bg.com/?p=3237

Течен_Шоколад, добре дошла.  bouquet

Сити(със закъснение) и Солти , честит рожден ден
Да, много съм разсеяна Laughing

Като гледам тази колекция, аз толкова бледнея с моите две чаши. Laughing

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 22:26 от Jennifer.

# 331
  • # супернатурална #
Джен, голяяямо (194 см) благодаря   bouquet

Прочетох. Най-много ми хареса частта със Чарли, и че
Скрит текст:
тя не е заплаха за връзката между братята. Е такива герои обичам  Laughing Не Лиси-миси. А и би ми било интересно да ги видя тримата в бар да се борят за женско внимание  Mr. Green Хареса ми и съобразяването с феновете, в частност с мен  Joy , за това, че не обичат братята да са разделени и изобщо идеята за ретроспекция

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 22:02 от Г. Краули

# 332
Джен, не можах да се въздържа, вероятно си имала предвид Солти, но и аз ти благодаря, щото преди десетина и повече дни и аз имах р.д.  Mr. Green

Иначе, Галче, много ми се ще да отговоря на една част от скрития ти текст, ама няма, щото пак ще има да се изясняваме Joy

# 333
  • # супернатурална #
Глей как ме караш да се чета и да търся някоя грешка  Laughing

# 334
Не се чети, нямаш грешки Mr. Green Темата вече е дъвкана и не е интересна, карай да върви.
Дай някоя снимка да има кво да коментираме рано сутринта с Пуци Laughing

# 335
  • София
Един много хубав фен-трейлър за осми сезон:

# 336

Дай някоя снимка да има кво да коментираме рано сутринта с Пуци Laughing

И квоооо? Днес не съм ти казвала колко си красива.  Heart Eyes Mr. Green

За спойлерите:
Скрит текст:
Пак ли Ад и Рай?  Rolling Eyes

# 337
Добро утро ...  Hug

започна сееее .... източник
Скрит текст:
и още много ....

Честит Рожден ден на патерица Солти  Hug  bouquet
Бъди винаги здрава, прекрасна и много много щастлива   bouquet

# 338
Баси, на Сам дори връхчетата не са му взели Joy

# 339
Човека е много ангажиран явно Rolling Eyes вкъщи бебе му плаче , а денонощно снима ...ттцтцтц само му е до косата Wink

# 340
Бичи,
Благодаря   bouquet за линка. Искам / Чакам още снимки на Дженсън по къси гащи, пък Joy .

Част от статия за участниците на Comic Con-a:
Supernatural monsters afoot
Vamps don't usually last very long on the CW TV show Supernatural — and neither do demons, ghosts or other assorted horror staples. Premiering Oct. 10, the show's eighth season marks the first for its new head man, Jeremy Carver, who has written numerous episodes over the years starring monster-hunting brothers Sam (Jared Padalecki) and Dean Winchester (Jensen Ackles).
What started out as a series about killing demons, though, has grown into a mythology where the terrifying Leviathan have tried to turn humans into cattle; angels are warriors and sometimes quite malevolent; and the stakes are quite biblical on a weekly basis. (The season finale left Sam up on Earth and Dean down in purgatory — which is arguably better than hell, where both have spent some time.)
"We're always looking for a deeper meaning, because a lot of the monsters of the week are sometimes reflections of what our boys are going through on an emotional level," says Carver, who also enjoys "making the mundane monstrous" and taking things with positive cultural impressions and turning them on their ear.
"Whether it's an angel or Santa Claus or a teapot, there will be blood. There's pleasure in pain, as it were."
Ако това значи по-малко излишни драми и повече 'доброто старо време', аз съм 'За' Peace .

Добавка: Още снимки тук

Да омачкаме... каквато там зеленИя е, само да не е коприва Joy .

Последна редакция: ср, 11 юли 2012, 11:24 от Impala

# 341
  • # супернатурална #
Или да я изпушим  Laughing

Оо, прекрасен, прекрасен!!! Особено тук, както навива ръкави  Heart Eyes

Благодаря!

# 342
Ех, що не стане Джаред вокал на някоя рокгрупа, да пее с китара, която ще му ходи твърде добре Heart Eyes.
Първата му снимка е много романтична, все едно не е от "Свръхестествено" Grinning.

# 343
Баси, пак си забравих приказката. Апокалиптик, в Ада ще гориш.

А, да - май са поорязали лицевата растителност на Сам, чудесно.  Mr. Green

# 344
Така начи, Пуци, уж имахме любов, сега в Ада, а? Щеш ли да дойдеш с мен, то и Тейт и Сам са си за там Mr. Green? Ще направим каре за карти (не че аз мога да играя, ама ще преча поне hahaha)

Общи условия

Активация на акаунт