SUPERNATURAL: Teach Me To Sin

• 29 115
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
  • # супернатурална #
Тази шия

не е от туршия. И този врат (кой ще ме зарадва със снимка) не е от зарзават.

# 361
  • София
Галче, остави врата, виж тази прекрааасна усмивка!  Blush

И малко оффтопик, ама да ви питам - в София как ви времето? Почнах да се шашкам вече дали ще е хубаво като съм при вас, че в момента във Варна е ужас, по едно време си мислех, че и сняг може да завали...  Whistling

# 362
  • гр. София
От вчера на моменти превалява за кратко, но иначе е пещ.
Няма да те посрещнем със снежни топки, идвай спокойно  Laughing
 Hug Hug

# 363
  • София
Аз съм спокойна, обожавам да вървя под дъжда, обаче дълбоко ме съмнява и вие, и другите ми прекрасни същества, да сте толкова енсутиазирани при лошо време.  Laughing

# 364
Ще си имаме май още едно свръхестествено бебе.

Вече е крайно време и Дженсън с Данийл да си имат едно бебе. Naughty

Да ви напомня да гласувате.  Peace
http://www.teenchoiceawards.com/signin.aspx

# 365
Здравейте!

Отдавна не съм надничала. Погледах снимки доволно (ах, г-н Режисьорът в зеленината  Heart Eyes), почетох и спойлери и статии. Благодаря на всички трудолюбиви пчелици за което.  Hug   bouquet

Добре дошли на новодошлите!  Hug

И честит празник на дъъъълга патерица на всички рожденици!  Hug

От мен едно дълго интервю с Робърт Сингър - http://www.thewinchesterfamilybusiness.com/to-spoil-or-not-to-sp … ll-interview.html

И сканове от официалното СПН списание.

Чудесна новина, Джен! Време е да се засрамят семейство Екълсови и да ни зарадват и те.

# 366
Злате, благодаря Hug за чудесното интервю от скановете.

Днешните снимки в още един източник.

PS. По-чив-ка Party! Тръг-ва-ме, ама утре сутрин Laughing . Дръж-те се Mr. Green !

Последна редакция: ср, 11 юли 2012, 23:15 от Impala

# 367
  • # супернатурална #
Алее, Мишата не си поплюва, че тя жена му още не е отбила първото, дет' се вика  Laughing Да са живи и здрави   bouquet

Чудесна новина, Джен! Време е да се засрамят семейство Екълсови и да ни зарадват и те.

А, де! Да не хване някоя само от поглед

Опс! Тука и през монитора може  Whistling

Малко сме гадни, ама ние само помежду си така говорим.  Имам една колежка, наскоро омъжила се,  и много внимавам да не изтърся нещо, щото си спомням едно време като се омъжих колко бяха досадни някои дърти колежки.

Импалко, да наминеш да те цункам преди тръгване  Heart Eyes  Hug

Злато, хем се загуби, хем не мога да те позная  Crossing Arms Какво търсиш с този възрастния, м? На кого остави нелегалнитеее?  Laughing

# 368
Остай се, Галче, и аз не мога да се позная. Blush Не знам какво ми стана, ама изгорех по него. Ама ако знайш какъв е мръсник.  Mr. Green Много ми аресва, нищо че чукна пийсе миналия месец.

Не че съм върнала и младежта, де.  Wink Ей сега например Дженсън в тез шубраци зелени само да ми паднееее...  Laughing

# 369
A! E това вече е нашата Злата Heart Eyes .

Миуооооо Heart Eyes ,
Шъ, ама по късна доба, 'щот утре ще сме като избити електрони и въпреки всичко пак ще забравим нещо hahaha . Сигурна съм bowuu .

Интересна статия 'Supernatural: Does Romance Have a Place on This Show?' Това е дъ въпросът Joy . Има и анкета.

Последна редакция: ср, 11 юли 2012, 21:10 от Impala

# 370
  • # супернатурална #
Пийсе  Shocked Стига беее, сигурно му растат косми в ушите  Laughing
Да поспамя по повода. Ставаше въпрос точно за тези израстъци. Един колега, набор на твоичкия, каза, че излизали от възрастта. Аз бях много изненадана, не се и бях замисляла, но явно съм предполагала, че си е особеност при някои, несвързана с годините. И много деликатно (пред него  Blush) заключих - ето защо не харесвам стари мъже  bowuu  Mr. Green

# 371
Мили дами, знам, че вероятно съм натрупала доволно количество черни точки заради неявяване, но понеже едно птиченце ми подшушна, минавам да питам ше ме вземете ли с вас на срещата във вторник? Simple Smile) обещавам да слушкам и да доведа Стичето :Д

# 372
Фейче, това е реторичен въпрос, нали знаеш Laughing Аз лично умирам да видя теб и Стичето Hug
А пък точките, дет лично аз ти пиша, не са черни, а червени Joy
Айде, лека нощ Grinning

Последна редакция: чт, 12 юли 2012, 01:17 от Apocalyptic city

# 373
  • София
Fairy, идвай, разбира се! Колкото повече, толкова повече, както е казал мъдрия Мечо Пух.  Laughing

Сити
, ако не ти се спи, вземи се явни в скайп да те видя малко.  Laughing

# 374
  • гр. София
Аз съм спокойна, обожавам да вървя под дъжда, обаче дълбоко ме съмнява и вие, и другите ми прекрасни същества, да сте толкова енсутиазирани при лошо време.  Laughing

Аз обичам да ме вали топъл дъжд, но да не съм с грим. От друга страна, да съм без грим е рядкост, с оглед на което ми е неприятно да ме вали какъвто и да било дъжд  Mr. Green
Ей, няма сгода!

Мили дами, знам, че вероятно съм натрупала доволно количество черни точки заради неявяване, но понеже едно птиченце ми подшушна, минавам да питам ше ме вземете ли с вас на срещата във вторник? Simple Smile) обещавам да слушкам и да доведа Стичето :Д

Ако перифразирам една реклама - ето това включване чакахме!  Hug

Идвайте със Стичето, иска ли питане?!  Grinning
Дори да не си носите добро настроение, придобиването му на срещата е гарантирано!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт