SUPERNATURAL: Teach Me To Sin

• 29 074
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
  • # супернатурална #
Фейче, стискам палци малкия дзвер да се оправи бързо-бързо  Praynig А ти да пишеш често-често  Laughing Къде са снимките?  Crossing Arms
Ние вчера долазихме до морето, нета е приличен и понеже ставам преди другите ще си пия сутришното кафе с вас. Може и следобедното  Laughing

Този бебок не ми се вярва да е Томас, едва ли биха го облекли така. Това ще да е гардже на някоя луда като нас  Laughing

Днес Дейна има рожден ден. Едва ли ще има възможност да се разпише, но да си знае, че много я обичам и и желая всички прекрасности от живота. Което включва и среща с Дженсън  Wink

ЧРД, миличка Heart Eyes

Последна редакция: ср, 18 юли 2012, 08:50 от Г. Краули

# 436
  • В средата на времето
Честит рожден ден, Дейна!
Hug

Срещата вчера мина изключително приятно и разпускащо. Ще бъде много добре ако можем да се организираме така поне веднъж месечно Simple Smile
Вълшебникова, как е детето? Hug

Гале, до кой край на морето долазихте? Simple Smile

# 437
Честит рожден ден на Дейна!   bouquet

# 438
  • гр. София
Дейна, честит празник! Бъди щастлива!

А ето и нещо за снощната среща...

Началото на срещата беше дадено в 17:30ч. До 18:00ч. всички желаещи, записали се за участие, бяха пристигнали. След кратко, но сърдечно запознаване между тези от нас, които не се познаваха лично, веселбата започна. Бяха донесени тънки мезета, свежи салати и питиета отбрани. Персоналът не възразяваше срещу груповите бурни смехове, които често избухваха на нашата маса. Тъкмо си мислехме, че по-весело няма накъде да става, когато Фейчето, като всяка истинска фея, извади от чантичката си портативна вълшебна пръчица (без розово пухче на върха!), размаха я и... Оооооо!!!! Трябваше да разтрием очите си, за да се уверим, че не сънуваме! Защото истински сън, приел формата на Сам и Дийн, дойде при нашата маса. След кратък период на кокорене и изумено ахкане примъкнахме още два стола, за да се настанят скъпите ни гости. За протокола, а и за многото нетърпеливи да узнаят това, искам да отбележа, че бяха облечени с дънки и фанелки. Точка. А, да, и не миришеха на мускус. Нито на пот. Пак точка.
Разговорите просто ескалираха. Момчетата се оказаха много ученолюбиви, ако мога така да се изразя, и проявиха завиден интерес в областта на българския език. Заехме се да ги учим на елементарни думи и изрази. Беше много забавно. Стичето вещо и търпеливо обясняваше, че не се казва „шопска салята”, а вкусната освежаваща млечна напитка е „айран”, в краен случай „айрян”, но не и „ариан”. Възхитих се на умението й да обяснява нещата ясно, просто и разбираемо.
След около час, може би два, когато изпитата бира повиши градуса на настроението, Сам и Дийн се съгласиха, дори настояха, да научат някой български танц. Имаха чудесен учител в лицето на Ониюри, сладкото ни варненско гостенче. Тя пъргаво скокна и се зае да им показва стъпките на правото хоро. Останалите гледахме и сдържано се усмихвахме. Мда, неравноделните тактове са трудно разбираеми за чужденците. Накрая с много усилия и още повече желание, момчетата успяха да докарат нещо средно между нашенско хоро и сиртаки. От време на време с прикляквания не на място, но пък кой ти гледа! Важното е, че беше забавно за всички!
След поредната порция бира проведохме сериозен и задълбочен анализ на северноамериканската и балканската митология. Двамата проявиха истински интерес по темата и съвестно си записаха много неща, които дори не бяха чували до този момент. Бяха категорични, че трябва да прекарат поне едно лято в региона и да проучат подробно всичко. Изи обеща да им съдейства с транспорта и намирането на подходящи места, където да отсядат по това време. Разбраха се да се чуят, за да се уточнят допълнително за подробностите.
В края на вечерта Апокалиптик не издържа, измоли една ножица от сервитьорката и подряза внимателно косата на Сам. Спокойно, спокойно! Казвам „подряза”, а не „отряза”. Придаде по-хубав вид на прическата му, а Дийн като го видя и той поиска. И Апокалиптик с присъщата си доброта не отказа, а пооформи и неговата коса. В предстоящия нов сезон ще ги видим с малко по-различни коси. Заслугата за това е българска!
За съжаление и най-хубавото нещо има своя край. Срещата приключи в малките часове на нощта. Сам и Дийн в желанието си да се поглезят на българска земя бяха наели разкошна лимузина. Беше паркирана посред площад Славейков (със специалното разрешение от кмета на София, г-жа Фандъкова). Като истински джентълмени не ни позволиха да се прибираме сами, затова се натоварихме дружно и те ни откараха една по една.
Бела каза, че нямало изобщо да си ляга, а захваща да пише статия за момчетата, която щяла да бъде придружена от снимките, които си направихме по време на срещата. Вероятно все още пише, тъй като се случиха толкова много неща, че няма как да бъдат описани на една страничка. Чакаме с нетърпение новия брой на списанието!
За описването на една страничка имах грижата аз. Нагърбих се сбитичко да разкажа как протече вечерта, за да може заинтересованите да узнаят преди да излезе големия материал от Бела.  Надявам се да съм успяла да предам поне малко духа на преживяното и да съм го направила достъпен за неприсъствалите.

ЕПИЛОГ: уговорихме се, разбира се, за следваща среща. За присъствието на Сам и Дийн отново ще има грижата Фейчето – нашата добра фея, която изпълнява желания.

Фейче, бързо оздравяване на детето  Hug

# 439
Ми тъй си беше. Даже си пазя ножицата, ще ми остане скъп спомен hahaha
Наистина мина хубаво, жалко, че беше кратко и че някои си тръгнаха рано-рано. Дано скоро пак се видим.

Дейна, честит рожден ден

# 440

В края на вечерта Апокалиптик не издържа, измоли една ножица от сервитьорката и подряза внимателно косата на Сам.

hahaha Ей това е приказка!

Искам снимки.  Crossing Arms

# 441
А ето и нещо за снощната среща...

РозеJoy страхотен преразказ на снощната среща.

# 442
Силно се надявам да няма Joy

Споменахме те вчера, най-вече с възмущение, че не си забрала дребното и не си дошла с него, даже щяхме да се редуваме по схема да го дундуркаме Sunglasses

Розе, не трябваше да ме издаваш, че имам вълшебна Само-Дийнопризоваваща пръчица, сега ще ме налазят всякакви молби за призовавана. Их, че си несъобразителна, значи Crossing Arms Laughing Heart Eyes

# 443
  • гр. София
Фейче, ми ти направИ една магийка против отправяне на такива молби към теб и готово!  Grinning

Ииии... прощавай, задето съм толкова несъобразителна. Ще ме извиниш ли, ако цял ден ти се извинявам на лични?  Confused

Данирка, да ти издам една голяма тайна - снощи никого не изядохме! Така че следващия път вземи и се присъедини към срещата  Grinning

# 444

Гаднярки, а аз се вързах.  Crossing Arms

Добре, де, добре, развих вече комплекс за вина.  Blush Другия път ще видите вие. И ще дундуркате! Twisted Evil Пък аз ще пия бира, на.  Mr. Green

# 445
  • гр. София
Пуцинка, ти го доведи дЕтето, пък си пий биричката.  Sunglasses

# 446
Другия път ще видите вие. И ще дундуркате! Twisted Evil Пък аз ще пия бира, на.  Mr. Green
УплашИ ни Mr. Green
С налични две хуни вкъщи познай колко точно може да ме стресне някой бръмбъзък на годинка-две Laughing Hug

Ииии... прощавай, задето съм толкова несъобразителна. Ще ме извиниш ли, ако цял ден ти се извинявам на лични?  Confused
Не знам, не знам...не виждам нещо дъжд от бележки Crossing Arms

Еййй, ама как си припомнихме добрите стари времена вчера, чак изпитвам порив да си прочета старите теми Laughing Heart Eyes

# 447
Идеалка, ФейчеMr. Green Hug Злата вече веднъж го игра бавачка, трябва да минете всичките по реда си.

# 448
Оо, Златето с нейните уникални щурчовци е просто идеалната бавачка Mr. Green Laughing

Забравих да ви благодаря за пожеланията за оздравяването на хунката.  Hug Тя днес е значително по-добре, щом аз съм чак на работа, ама вчера не можеше да не се прояви Laughing

# 449
  • гр. София
Фейче, да пробвам тогава така?

Мнооого извинявай!

Общи условия

Активация на акаунт