SUPERNATURAL: Teach Me To Sin

• 29 078
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
  • # супернатурална #
Щях, на брат ти, не си научила, че семейството е по-важно от всичко. Но беше щедра към мен и размислих. Пък и съм до ушите в шампоан  Whistling

# 556

Не прекалявай с шампоана, ше вземеш да се лъзнеш, шса подпреш дето не бива и в този момент аз ще вляза в банята.  Whistling

# 557
  • София
Напълно съгласна за Бенедикт! Шерлокчо е прекрасен, наложи се и аз да изневеря този път, ама толкова съм се шерлокнала в последно време, че единственото, което мога да кажа, освен, че наистина е bad boy, е Cumberbatch me.

# 558
  • # супернатурална #

Не прекалявай с шампоана, ше вземеш да се лъзнеш, шса подпреш дето не бива и в този момент аз ще вляза в банята.  Whistling
rotfImbo
Тъкмо да вкарам така обичаната от мен и неупотребена никога досега реплика "Не е каквото си мислиш  Naughty " А един мой познат за всяка житейска ситуация си имаше виц, та и аз така - сетих се за: "Ако беше дошъл с майка ти на баня, щеше да се утрепеш"

# 559
Мога само да гадая за остатъка от вица, грязен е, нали?  hahaha

# 560
  • # супернатурална #
Не го ли знаете? Майка, баща и малко момченце отиват на градска баня. Момчето заплакало за майка си, но не го пуснали в женската и отишло с бащата. Подхлъзнало се, а-ха да падне, но се хванало за на тратко си...И бащата: "Видяли, ако беше отишал с майка си" ...и т. н.  Laughing
Ама не ме питаш що имам и до ушите шампоан  Whistling

# 561
Хайде, кажи си, да не вкарвам в употреба подръчни средства.  Twisted Evil Да не си му мирисала къдриците?  Crossing Arms

# 562
  • # супернатурална #
Не, само му измих косата. Без да използвам ръце  Rolling Eyes

Манипки, ама не съм чувала скоро Маракана да въздиша. Първото е много добро

Тези не ги бях виждала

Оле, как прегръщаа

Последна редакция: ср, 25 юли 2012, 20:15 от Г. Краули

# 563
Здравейте!

Благодаря ви много за чудесните пожелания за Катето!  Hug

Снимката на Дженсън с китарата истинска ли е? Ако да - красота Heart Eyes
Истинска е, беше шафер на сватбата на някакъв негов приятел от детинство.

Е може ли да се снимаш с Джаред, да си с такива габарити и да застанеш пред него  ooooh!
Остави го ти Джаред, той е два метра, ама и пред Джен се е снимала.  Grinning

Муахахахаха! Галче, мерси, че ми припомни вица!  Joy  Hug

Не са лоши манипките на Джаред, но истинското си е истинско.

Heart Eyes

# 564
Много са сладки с фенките.  Grinning

Не, само му измих косата. Без да използвам ръце  Rolling Eyes

С уста ли, бря?  Shocked Ама шампоанчето е хубаво, много приятно мирише и мекичка я прави.

# 565
  • # супернатурална #
 Shocked Тази техника не я владея. С бедра  Blush

# 566
Прибих тъ.  box После се чудя мъдрец ли му никне, че го боли ченето.  Crossing Arms Ще кажа на батко.

# 567
Здравейте, мили мои Heart Eyes !
Липсвам ли ви Flutter ? Вие на мен много Cry . Не ми се говори какви врътки, Мило, врътки направих, за да докопам РС. Изчетох последните две страници - ммм, смях и удоволствие Laughing . Ще се включа като се приберем към края на другия месец. Дотогава ви пращам вълни, пясък и прохладно бризово подухване, Мило, подухване - да се включа поне в сушенето на косата на Лешника, щот попадне ли между моите бедра... отидЕ Mr. Green ...
PS. Пуцка, Hug и закъсняло ЧРД   bouquet .

# 568
 Hug Мляц. Поздрави моренцето от мен, тази година няма да се видим повече.  Confused

Така ще ви продухам главите и на двете, че ще светнете.  Mr. Green

# 569
  • # супернатурална #
Не мож' продуха туй, що е кухо/продухано  bowuu

После се чудя мъдрец ли му никне, че го боли ченето.  Crossing Arms

Е той изкара ли всички млечни  Whistling  Laughing

Импалкооо  Hug Поемам всичко, което пращаш, и за още питам. Айде, нек' ти духа, нек' те пече, знам, че ще си дойдеш доволно загоряла  Wink

Общи условия

Активация на акаунт