SUPERNATURAL: Teach Me To Sin

• 29 059
  • 747
  •   2
Отговори
# 450
Фейче, да пробвам тогава така?

Мнооого извинявай!
ех...при тоя гиф...айде, простено да ти е Laughing Heart Eyes

# 451
Е какъв гиф, аз нищо не виждам Rolling Eyes

# 452
Е какъв гиф, аз нищо не виждам Rolling Eyes

Много ясно, Розето на мен се извинявай, не на теб, няма да ми хабиш гифчето като ми го гледаш Crossing Arms Mr. Green

Пробвай да го видиш като дадеш отговор, на мен така ми излезе, иначе се показва като хиксче, може да го копираш и да си го сложиш в нов прозорец.

# 453
Е, то много сложно, не е за такива кат мен. Айде, гледай си го само ти, надали е нещо, което не съм виждала.  Mr. Green

# 454
  • гр. София
Като дадох "предварителен преглед" съвсем добре си се виждаше гифчето.  Rolling Eyes
Поради безкрайно бавен интернет не мога да го потърся другаде, но това е сходно (но чернобяло)

# 455
и аз благодаря от сърце за срещата....
беше прекрасно
Розе, описала си го даже по-хубаво - не знам дали е възможно, но явно да!!!!

А варненското дете е просто прекрасно и
да издам една тайна - чакам го да ми дойде на гости ей сега следобяд...

целувки на всички
и най-вече на рожденичката

наздраве!!!!!

# 456
  • гр. София

да издам една тайна - чакам го да ми дойде на гости ей сега следобяд...

Не прекрасно, а ПРЕКРАСНО!  Heart Eyes
Много да я нацункаш от мое име  Grinning

ПП: да избягам от работа и да дойда при вас лиииии....  Rolling Eyes

# 457
Много ми хареса как скри топката на Стичето с бързо говорене, която досега си мислеше, че тя самата говори твърде бързо Laughing Да й пратиш много поздрави Hug И да не забравите да се подготвите за май месец, имаме мисия за изпълнение Mr. Green

# 458
ей, явно някой ми завидя, защото нещата се провалиха - тя може по-късно, а пък после е на театър и докато отида да я взема, ще стане време да я връщам... супер тъпо!!!!

Sad

# 459
  • гр. София
Ееее, гадна работа. Дано все пак сте се видели.

Много ми хареса как скри топката на Стичето с бързо говорене, която досега си мислеше, че тя самата говори твърде бързо Laughing
Joy Joy Joy

Изи, ела напиши нещо, че да ти видя прелестния Heart Eyes фламенко аватар, моляяяя!  Praynig

# 460
  • В средата на времето
Ето ме на Simple Smile
Прочетох репортажа с голям интерес, все едно вчера не съм била на срещата Laughing Обаче... аз как така правя, на мен все интелектуални занимания ми се падат с Тренера... Crazy Grinning
А Вълшебникова ще бъде публично порицана пред строя - значи, Вълшебникова, да имаш такава пръчка и да не споделиш до сега...eй така..най-малкото кат фея на богиня! Crossing Arms

П.П...сега прочетох за атентата на летището в Бургас...направо не мога да повярвам...ужас.. Confused

Последна редакция: ср, 18 юли 2012, 19:34 от Izida

# 461
Силно завидях за срещата сега докато ви четях. Що не направите една на есен пък току виж и аз успея да дойда?

Бре, бре! Чак се надух каква слава ми се разнесе из форума на идеалната бавачка.  hahaha

И една снимчица, че обичам да ми е шаренко.  Grinning

Айде и още две на двамата бащи на Сам и Дийн.  Grinning Срещнали се за сефте на КК.

Дейна, честит рожден ден!   bouquet Какво ли да ти пожелая?  newsm78 Здраве, щастие и един Тренер, какво повече да желае човек.  Hug

Последна редакция: ср, 18 юли 2012, 19:23 от Злата с метлата

# 462
Най напред ... Честит Рожден Ден на Дейна  Hug Hug Hug
с повторение на пожеланията ми да е веºно здрава и много щастлива.
                                                        цък за подаръка

Завиждам ви благородно за прекрасната среща и чакам снимкииииии  Mr. Green (Розе страхотно си го пресъздала, направо се почувствах сякаш и аз съм била там ...)
Фейче, дано детенце да се оправи бързо  Praynig

# 463
  • София
Дейна, честит рожден ден и от мен!

Много сте ми милички всички, как само си ме хвалите! Пък аз само ви ръсих глупости на срещата.  Laughing Blush
Белс, много кофти се получи, че не успяхме да се видим, ама следващия път, или пък ако идваш към Варна - задължително! Heart Eyes

Иначе, за мен също беше невероятно приятна срещата и ще се радвам да се видим всички отново и за по-дълго време. А защо не и на моя територия.  WinkНадявам се и на вас да ви е харесало толкова, колкото на мен и Рози(за справка, в случай, че някой не помни: момичето, което после дойде при мен.).
Розе, искам да ти благодаря на теб специално, че ме посрещна и се грижи за мен в отсъствието на моите.  Hug Hug
Снимките са у мен, обаче чак в събота/неделя ще мога да ги кача, защото съм в кака ми, а не си нося кабела за фотоапарата. Впрочем, ще кача снимката тук САМО, ако ВСИЧКИ момичета са съгласни за публикуването и, в противен случай - не.

# 464
Дейна, честит рожден ден и от мен, макар и с малко закъснение.

Днес е рождения ден на Джаред.Да му е честит.Ние пък да се почерпим за негово здраве.

Тук ще се редактирам, че да не е разкъсано.

Пуци и Импалка, честит рожден ден и на вас.

Последна редакция: чт, 19 юли 2012, 11:16 от Jennifer.

Общи условия

Активация на акаунт