SUPERNATURAL: Teach Me To Sin

• 28 675
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Ъъъ, тази с Дженсън жена  му ли е, че хич не я познах? #Crazy

# 661
Жена му е на Джесън, да Grinning
Абе, Злате, много се изгуби ти...

# 662
Йес! Гарт!  Mr. Green

# 663
  • # супернатурална #
Злате, благодаря за нощния труд  Laughing  Hug

Още снимки

Хлъц!

Нещо се е обузила, ха дано  Laughing

Ай как флиртува с папараците  Mr. Green

# 664
Жена му е на Джесън, да Grinning
Абе, Злате, много се изгуби ти...
Какво да се прави, Инче - лято. Две деца вкъщи, а от тази седмица и мъж, та време за компа ми остава само по нощите. Да не говорим, че повечето пъти заспивам с децата.  Embarassed Ако зависи от мен нямаше да е така. Вечерно време чета по темите и си викам, бре как изпуснах това, и това, и това....

Едно интервю с Джеръми Карвър какво да очакваме от него в новия сезон -  http://www.examiner.com/article/jeremy-carver-talks-taking-supernatural-back-to-basics

Ах! Ах! Ах!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Галче,  Hug за сутрешните снимки!

# 665
Тези снимки Grinning

се връзват много с ей тая песен Grinning

Злате, ясна работата с твоето отсъствие. Едно време и аз редовно заспивах, докато приспивах Mr. Green

А това е на снимачната площадка от 1.08.

Последна редакция: чт, 02 авг 2012, 14:03 от Apocalyptic city

# 666
  • # супернатурална #
Ох, тъкмо да си вляза в релси след последните снимки и да почна да си лиготоча - пак бебе  Laughing

Обаче  Flutter

МайкоУУУ  Heart Eyes

# 667
Галче, ти си решила да ме усмъртиш днес. Ах, Дженсън! Ах, Екълс! Ах, Тренер!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 668
  • # супернатурална #
Кой какво гледа, Злато  Laughing  Аз виждам ръка, заровена в косата и потно петно, което необяснимо ме ... припотва, да кажем  Blush

# 669
и аз това идвах да покажа.... супер снимки!!!!

Розе, Инче, мерси пмного, вие си знаете!!! целувки

# 670
  • # супернатурална #
А за нас от прованса няма ли цун  Crossing Arms Шегувам се, ако можех бих дошла с удоволствие  Hug

# 671
# 672
Най-сетне нещо интересно - "New Supernatural showrunner Jeremy Carver is coming back to the homestead with a mission: To make the Winchester brothers less complicated and more mature."
Цялото тук.

# 673
Засега по интервютата много добре се изказва Карвър, дано направи добър сезон. Ето още едно интерва с него, малко по дълго - http://www.huffingtonpost.com/2012/08/03/supernatural-season-8-j … er_n_1739537.html

И едно видео с Джаред и Дженсън от КомикКона.

">#![/video]

# 674
Като ги гледам в сериала и ги сравня с папарашките снимки, общо взето стиловете им се припокриват. Това от своя страна също си е един голям плюс, както за самите тях, така и за сериала. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт