SUPERNATURAL: Teach Me To Sin

• 28 669
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • # супернатурална #
Някъде сте се се покрили, а аз продължавам със снимки

Тук е толкова горд със себе си, че повече няма на къде  Laughing

А тука се хвалили  Grinning

Тука бебе и жена за малко да ме отклпнят от потна гушка, ама то гушка ли е като гушка  Heart Eyes Понеже ми е съвестно да лиготоча докато гледам бебето, да кажем, че просто естетически се наслаждавам.

# 646
А, колко да  сме се покрили, някои сме припаднали  Grinning  Ми горд ще е, я каква хубава работа е свършил  Grinning  Обаче как са му забили на бебока сините цайси! Сигурно щото е момченце  са този цвят  newsm78  През целия ден си прелиствах снимките, мноооого сладки. Жегата ми е изпарила мозъка явно, защото основно гледах Томчо  Crossing Arms Grinning

# 647
  • # супернатурална #
Бе и аз доста се позазяпвам в бебока, дано да е защото ми се тренира бебеправене с обекта, а не поради повторно зацъкване на биологичния часовник  Laughing

Да отклоним темата с тези двамата, те поне са необвързани още  Laughing

# 648
Хелоуууу,
след обилно "Оооооооооо" и "Ааааааааааа" след бебешките снимки,
започвам обилно да слюноотделям на следващата ...

# 649
Намиг, намиг. Wink

Смело мога да кажа, че Томито е по-хубав от баща си и майка си взети заедно. Heart Eyes

# 650
ама много сладко бебе...

аз да ви напомня, че ви чакам довечера в 18 и 30 в книжарницата в подлеза на СУ

в Пловдив никой от групата не дойде и нямаше с кого да си говоря за Джаред и Дженсън...

# 651
  • гр. София
Белс, от софийската група очаквай видни гости  Sunglasses

# 652

в Пловдив никой от групата не дойде и нямаше с кого да си говоря за Джаред и Дженсън...

Ох, Белс, недей така, че много ме е срам.   Embarassed  Моля за извинение  Praynig   Надявам се, да не си огорчена от отсъствието ми  Grinning  Бяхме в Бойково и не успяхме да се върнем навреме. Исках да пратя поне смс, но в Бойково сигналът на мобилтел никакъв го няма. За сметка на това, разказах на всички присъстващи  за  книгите на Георги  Peace

# 653
Люс, не се сърдя, разбира се, просто така ми се говореше с някого за СПН.... но нищо, ще си наваксаме следващия път като идваме към вас!!!

# 654
  • гр. София
Искам да кажа, че премиерата на книгата на брата на Бела беше чудесна.
И понеже аз нова книга не мога да трая, след като се прибрах минах директно от вратата за краката - тутакси започнах да чета. Доколумбовите цивилизации винаги са ми били крайно интересни (измествани единствено от прелюбимата ми Месопотамия и в частност Шумер), затова захапах книгата с едри хапки. Написана е чудесно, много е увлекателна, с интересна и полезна информация, много снимки и, не на последно място, чувство за хумор.
Белс, благодаря за поканата, радвам се, че дойдох на представянето и още повече се радвам на това, което чета.  Grinning
Успех на брат ти!

# 655
  • # супернатурална #
Юхууу  Hug
Белс, брат ти е голям пич. Пожелавам му успехи и още много страхотни и щури преживявания!

Аз като нямам какво да казвам по темата - показвам.

И да питам - кога да очакваме нови промо снимки...евентуално  Rolling Eyes

# 656

Хората похапвали, а ти Галче си чакай п р о м оснимките (бавно и на срички)  Grinning  Нещо да кажете за стила на Данийл  Grinning

# 657
Не знам за промо снимките, но... Много е сладък Heart Eyes

# 658
  • # супернатурална #
Мляс-млас. Дайте още снимки без бебе да си възвърна апетита  Laughing

Нещо да кажете за стила на Данийл  Grinning

ooooh! Пешеходна пътека тип "Зебра" Много се извинявам на Маракана, но не се сдържах. Добре, че вкусът и за мъже не е същия, че щеше да подмишва американски аналог на Милчо.

# 659
Здравейте по нощите!  Hug

Да кажа първо колко са готини семейство Падалекови и тримата. Аз каквато съм повредена от стоене вкъщи и гледане на бебе веднага се загледах в чорапките на бебока. Младата майка първескиня как го пази да не му се простудят крачетата на тия летни студове.  Laughing

Готова съм за среши и без да ме влачат на верига, но след 20ти.  Wink

Дженсън разкош както винаги с тъмносиния ансамбъл, ама тренерката леееекинко се е оляла с  тия гащи.   hahaha

Сега малко истински супернатурални новини.

Гарт се завръща в новият сезон - http://popculturezoo.com/2012/07/supernatural-scoop-guess-whos-coming-back/

Скрит текст:
Garth is back. Yes, DJ Qualls is coming back to Supernatural.

Most Supernatural fans have already speculated that Season 8 would see the return of some old friends, and a few enemies, to the show.

While promoting his new show on FX, Legit, at the TCA Summer Press Tour, Qualls confirmed he'll be heading back to Vancouver in a few weeks for another adventure as supernatural hunter, Garth Fitzgerald IV.

"I go back to Supernatural in a couple of weeks. It's one of my favorite shows to moonlight on. Jared Padalecki is a really good buddy of mine and also they wrote the part for me. And that's kind of an honor when somebody calls you and says, 'Hey, we wrote this for you. You probably are not going to do it.' I read it and I said, 'No, this is funny and I'd love to do it.' And I'm having a great time.

"The fans on that show are insane. I did one [a convention] in Birmingham, England. And literally people would just line up and hug you and cry. And it's like, 'I am so boring in real life. This is really flattering, but you should see me ten minutes before I got here. I was like a wreck. They love it.'"

Legit is a new FX comedy starring Australian comic Jim Jefferies, Dan Bakkedahl and DJ Qualls. Legit will be on the FX schedule in January of 2013.

NOTE: There is no word yet if Mr. Fizzles will be joining Garth in their next escapade.

А тук има сканове от TV GUIDE - COMIC CON SPECIAL EDITION, посветен на сериала. Десет страници снимки, интервюта, спойлери (ние повечето си ги знаем от преди), че даже и тест за проверка на супернатуралните ни знания има - http://jensendaily.net/galeria/thumbnails.php?album=1243
Издъних се само на четвъртия въпрос, това не го знаех. Пустия му Крипки!

И накрая новини за Кастиел. Ще го видим поне в 8 епизода от новият сезон - http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2012/07/10-spoilers-cast … tm_medium=twitter

Скрит текст:
"Supernatural": Good news, Castiel fans! Misha Collins will be in a minimum of 8 episodes of "Supernatural" this season. The not-so-good news? Given the flashback-heavy season, Collins can't confirm whether or not Castiel actually makes it out of Purgatory. Thus far, he hasn't shot (or read!) any scenes that aren't flashbacks of Purgatory.

Интервю с Миша - https://www.examiner.com/article/misha-collins-previews-the-matu … ural-season-eight

Последна редакция: чт, 02 авг 2012, 00:37 от Злата с метлата

Общи условия

Активация на акаунт