SUPERNATURAL: Teach Me To Sin

• 28 983
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
  • гр. София
Фейче, тежка ще е твойта - на едан верига ще влачиш Златето, на друга Стичето...  Laughing

Около 20 август задължително ще напомня за срещата, да, но сега като те видях тук се сетих, че няма да е лошо да направя едно малко подсещане  Grinning

# 631
К'во правите на тези срещи, нещо мръсно има ли? smile3506

# 632
  • гр. София
Аааа, тайна!  Sunglasses
Само присъствалите знаят  Wink

# 633
Дискриминация! Като умра ще стана зъл дух и ще ви преследвам. Mr. Green

# 634
К'во правите на тези срещи, нещо мръсно има ли? smile3506
Задължително почваме с мръсните неща Mr. Green

# 635
А с какво свършвате? Laughing

# 636
тъкмо да питам ти защо няма да дойдеш, ама после видях, че не си от София - но ако имаш път, заповядай - не хапем (за съжаление май) .... или когато идваш към СФ, ще се организираме специално ... ние сме казали и на всички други, които са далеч - да свиркат като си идват, ама засега тишина....

# 637
О, мерси, поласкана съм. Blush Ще идвам, не знам кога, но преди октомври, да се видя с момичетата от британската и специално с Пуц. Mr. Green И ще свирна, приятно ще ми е да се съберем супернатурални и да си разказваме мокрите сънища. Hug Laughing

# 638
Момичета,  Hug не съм ви изоставяла   Grinning Тук съм , на балкончето  Grinning  Да не се заричам, пу пу, обичам срещите и ще си мисля. Цените на горивата ме убиват обаче.

# 639
Момичета,  Hug не съм ви изоставяла   Grinning Тук съм , на балкончето  Grinning  Да не се заричам, пу пу, обичам срещите и ще си мисля. Цените на горивата ме убиват обаче.

Аз принципно съм супер навита за това да се натоварим и да отпрашим  към залеза, пардон Пловдив и да направим една среща на ваша земя, даже предлагам и транспорт и отличен шофьор Mr. Green  Laughing , единственото ми притеснение е, че не знам как мога да се организирам с тая натоварена програма и чавета на главата ми Thinking

Зависи как сме се отпочнали  Wink

# 640
Ама никакъв проблем нямате  Hug  Ще ви рзпънем най-после за "добре дошли" плаката  "Густо майна Сами", както сме си говорили с Цвети преди време  Grinning

# 641
О, мерси, поласкана съм. Blush Ще идвам, не знам кога, но преди октомври, да се видя с момичетата от британската и специално с Пуц. Mr. Green

Защо, искаш ли нещо от мен?  Flutter Mr. Green

# 642
Ахаха, не, просто да изродеем на бира. Laughing

# 643
Дадено. Наесен.  Mr. Green

# 644
  • # супернатурална #
Ауу, много хубави Падалекови  Heart Eyes
На мен пък ми свърши отпуската и много ме е яд  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт